>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Wiliam Hill - freebet 100&pound;

Status
Zamknięty.
L 237

lookash

Użytkownik
jeżeli dobrze zrozumiałem to po wpłacie 10Ł dostaje freebeta na 10 Ł a póżniej 5 razy po 2 Ł , tak ? dostałem freebeta 10Ł ale na te następne czekam i narazie nic nie ma...proszę o ewentualne poprawienie , z góry dziękuję

K 1,2K

kukla

Forum VIP
jeżeli dobrze zrozumiałem to po wpłacie 10Ł dostaje freebeta na 10 Ł a póżniej 5 razy po 2 Ł , tak ? dostałem freebeta 10Ł ale na te następne czekam i narazie nic nie ma...proszę o ewentualne poprawienie , z góry dziękuję
lookash - sorry ale Ty chyba na serio nie potrafisz czytać!
Gdzie masz napisane coś o wpłacie? Ileż razy można powtarzać,m że chodzi o pierwszy zakład a nie o wpłatę.
I teraz tak.. zagrasz za 10-50 to dostaniesz takiego samo freebeta a NASTĘPNIE po 5 ZAKŁADACH ZA 10 Ł/E (do cholery skąd ci się wzięło 2?:kwasny4565 ???? Dostajesz kolejnego freebeta na 10 Ł. I tak aż do 5 freebetów

Odnoszę wrażenie, że skrajny debilizm szerzy się na tym forum

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Ile czekaliscie na sprawdzenie dok . Czekam juz 5 h ??
Bardzo krótko.
Sprawdź czy wysłałeś na dobry adres. Dokumenty trzeba wysłać na adres, który podają w wiadomości. Jest inny niż ten, z którego przychodzi informacja o konieczności potwierdzenia danych osobowych ????

Akceptują MB , Nettler do bonusów ?
MB na pewno...
Resztę raczej też. W końcu to freebety a nie bonus od wpłaty.

T 10

tosiek

Użytkownik
Ja też otrzymałem freebet. Tylko teraz mam pytanie. Czy wykorzystanie freebeta jest ograniczone czasowo?

Mam go cały czas w sekcji &#39;Bonusy&#39; i chwilowo nie mam zamiaru z niego korzystać.

M 27,2K

madangelo

Forum VIP
Też z tego korzystałem (więc jakby co ode mnie ✅ za pormocje ) i jeśli dobrze pamiętam to chyba tydzień jest na wykorzystanie, poczytaj warunki na pewno jest napisane tam.

L 0

lukaszf3

Użytkownik
WilliamHill od 4 dni nie zweryfikowal mi jeszcze konta chociaz ze 4 razy wyslalem im skany dowodu osobistego i na dodatek nie dostalem zadnej odpowiedzi a na live chacie mi powiedzieli ze musze czekac i nie wiadomo jak dlugo bo oni nic wiecej nie moga powiedziec... MIal ktos taka sytuacje ze mial dlugo nie zweryfikowane konto?

Z 10

zbiniu30

Użytkownik
WilliamHill od 4 dni nie zweryfikowal mi jeszcze konta chociaz ze 4 razy wyslalem im skany dowodu osobistego i na dodatek nie dostalem zadnej odpowiedzi a na live chacie mi powiedzieli ze musze czekac i nie wiadomo jak dlugo bo oni nic wiecej nie moga powiedziec... MIal ktos taka sytuacje ze mial dlugo nie zweryfikowane konto?
Mi konto zweryfikowali w 15 minut:spokodfhgfh:wiec 4 dni to troszke długo scan wyslalem pod ten adres
[email protected]

zeus0 0

zeus0

Użytkownik
Mnie kolega Hill dzisiaj załamał , po 4 dniach grania i ugraniu ok 400 funtów zlimitowali mnie tak , że nie wiem czy śmiać się czy płakać . Rano na mecz kwalifikacji Fifa-2010 Australia - Japonia , pozwolili mi postawić tylko 9 funtów hociaż chciałem postawić 100 , wieczorem , na mecz Arabia S - Korea Płn udało mi się postawić zaledwie 5.5 funta . Żenada . Myślałem , że takie rzeczy to tylko w bwin :zoltakartka:

K 18

klakson

Użytkownik
jak postawiłem na live 50 euro to dostane freebeta ??
ok mam freebet teraz następne pytanie. Jak postawie tego freebeta za 50 Euro to będę mógł wypłacić pieniądze ??

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
te freebety to tylko na single mozna wykorzystac ?
edit: dobra juz sobie poradzilem z akumulatorem ????
a przy okazji fajnie bo do obrotu tych warunkow freebeta live tez dziala ;] i tak pare kuponow na wygrana usa poszlo po kursie 1.02 i stanie 0-3 ;d

D 319

defox

Użytkownik
Jak masz już konto, to nie jesteś uprawniony do udzialu w promocji. Konto w kasynie ma takie id, jak w zakładach.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom