>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Wiliam Hill - freebet 100&pound;

Status
Zamknięty.
radek03 90

radek03

Forum VIP
Otwieramy konto z kodem F100

Jeśli postawimy pierwszy zakład to dostaniemy jego równowartość do sumy 50Ł. Pięć kolejnych zakładów na sumę 10Ł daje nam kolejny freebet 10Ł, kolejene 5 zakłądów to kolejny freebet 10&amp;pound; i tak aż nasz freebet będzie wynosił w sumie 100Ł. Nie ma minimalnego kursu, freebet należy wykorzystać do 7 dni od dodania.

100Ł piechotą nie chodzi, promocja warta uwagi, wg mnie. Nie wiem czy było.

raczeq 0

raczeq

Użytkownik
to jest pewne info. wystarczy sobie wpisać w google free bet will hill i wyskoczy. Oferta świetna, skorzystałem. Wpłacilem 50ł postawilem po kursie1,01 dostałem free beta, z ktorego wyciagnalem 90 funtow. Po przeslaniu skanu dowodu momentalnie wypłacili kase. Jak najbardziej polecam!

W 0

warrez

Użytkownik
Zagrałem i dostałem maila o bonusie. Jednak nie mogę jeszcze z niego skorzystać. Czy dostanę go dopiero po tym jak zostanie rozliczony pierwszy kupon???

B 0

bono0805

Użytkownik
ktos sie orientuje czy wyplacalny ten buk,i czy to promo sprawdzone?na jaki adres wyslac skan dowodu?tylko dowod czy jakis rachunek tez?ktos sie orientuje?

kondor 28

kondor

Użytkownik
ktos sie orientuje czy wyplacalny ten buk,i czy to promo sprawdzone?na jaki adres wyslac skan dowodu?tylko dowod czy jakis rachunek tez?ktos sie orientuje?
Wiliam Hill mialby byc nie wyplacalny? Wpisz w google, co to za bukmacher.

radek_p123 6

radek_p123

Użytkownik
Buk sprawdzony, jeden z pewniejszych. Dokumenty wyslij na adres: [email protected] (w mailu musisz napisać numer konta i nazwę użytkownika) Skan dowodu osobistego powinien wystarczyć.

We will accept any of the following documents:
1/. Birth Certificate
2/. Driving Licence
3/. Passport
4/. Signed Credit Agreement

zomber 9

zomber

Użytkownik
bukmacher stary jak świat z tradycjami
wielu znajomych w nim gra i sobie chwali
ja jednak jeszcze tam nie mam konta

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Czyli trzeba coś tam wpłacic na konto żeby moc dostać tego bonusa ?
Ja wiem, że umiejętność czytania zanika ale może nie przesadzajmy :kwasny4565:

Jeśli postawimy pierwszy zakład to dostaniemy jego równowartość do sumy 50Ł.
2 zdanie w temacie :/
Wpłacasz 10 - 50 Ł/E/$ stawiasz 1 zakład i dostajesz takiego samego freebeta (max.50)
Buk świetny. Nie miałem tam konta bo czekałem na fajne promo ????
Live liczy się jako pierwszy kupon więc dostać tego freebeta naprawdę łatwó

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Czy mozecie mi powiedziec czy trzeba wplacic te 100 Ł czy mozna wplacic 50 i tez skorzystac z tego freebeta?
Wy chyba na serio nie potraficie czytać :/

2
zdanie w temacie :/
Wpłacasz 10 - 50 Ł/E/$ stawiasz 1 zakład i dostajesz takiego samego freebeta (max.50)
Nie jest istotne ile wpłacisz. Ważne jest ile postawisz...
Skąd pomysł, że masz wpłacić 100? Oczywiście możesz ale maksymalny pierwszy freebet wynosi 50 Ł więc to Ci się nie opłaca.

i czy mozna postawic kilka meczów w tym freebecie czy tylko single?
Można postawić więcej spotkań

celahim 4

celahim

Użytkownik
to tylko dla nowych ?
W tym temacie naprawdę co raz śmieszniej. Pierwszy post:

A jak chcesz otworzyć konto, będąc już ich klientem? Promocja prosta jak budowa cepa, w pierwszym poscie wszystko wyjasnione, a mimo to pelno pytan. Czytajcie ludzie, to nie boli, bo na wszystko macie odpowiedz w pierwszym poscie tematu.

Promocja wydaje sie bardzo fajna, szkoda, ze mam juz tam konto, otworzylem, bo korzystalem wtedy z freebeta 10 funtow, buk tez nalezy do czolowki. Nic tylko korzystac ;-)

W 0

warrez

Użytkownik
Wpłaciłem tam 37 funtów, obecnie mam 110 po freebecie.
Pytanie, czy teraz mogę zagrać kupon za 10funtów by otrzymać kolejny free bet o tej samej równowartości? Czy muszę postać ich 5 po 10funtów?

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Wpłaciłem tam 37 funtów, obecnie mam 110 po freebecie.
Pytanie, czy teraz mogę zagrać kupon za 10funtów by otrzymać kolejny free bet o tej samej równowartości? Czy muszę postać ich 5 po 10funtów?
Wszystko masz w zasadach.
Nie 1000 kuponow po 0.05 Ł
Nie 1 kupon za 50
Tylko 5 kuponów po 10. Proste i klarowne.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom