>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu
    FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
    Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut TUTAJ!

• Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie.
    Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
    Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu

Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut TUTAJ!

Wielka prośba

Status
Zamknięty.
lukanio87 21K

lukanio87

Użytkownik
Panowie,

mam do Was ogromna prosbe. Na potrzeby pracy licencjackiej, ktorej tematem jest marketing sportowy musze przeprowadzic badania. Badanie jest w formie ankiety skladajacej sie 16 pytan. Ankieta jest anonimowa, a jej wyniki moga byc bardzo pomocne w pisaniu przeze mnie pracy. Mam nadzieje, ze moja prosbe potraktujecie powaznie i wsrod Was znajdzie sie kilkunascie, moze kilkudziesiat osob chetnych pomoc. Zainteresowanych prosze o przeslanie na moje pw wiadomosci ze swoim adresem mailowym. Przesle Wam na niego ankiete, wypelnicie i odeslecie. Z gory wielkie dzieki ????

kurus-i 0

kurus-i

Użytkownik
Nie lepiej jakbys tu skopiował albo wkleił tę ankietę i każdy by Ci odp kto by chciał i po prostu byś potem przepisał szybko pytania na ankiete i gotowe ;) ?

lukanio87 21K

lukanio87

Użytkownik
Z tym kopiowaniem i wklejaniem to roznie bywa, tym bardziej jak sa jakies elementy graficzne, dlatego doszedlem do wniosku, ze tak bedzie lepiej ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom