>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Widzu na luzie:)

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Zakładam drugi temat. W dziale KZS podawałem typy od nowego roku po ostrej selekcji i wyszło to znakomicie. Co miesiąc satysfakcjonujący mnie zysk, no ale teraz nie mam na to czasu i obecnie nie gram za kasę dlatego przenoszę się na razie tutaj. Typy mam nadzieje dobre, pewnie skuteczność słabsza niż od początku roku, ponieważ mniejsza selekcja mniej czasu... a może wyjdzie jeszcze lepiej...

Będę typował dwiema stawkami 1j 2j.

Otrzymane punkty reputacji: +1
widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Kukushkin Mikhail vs. Clement Arnaud 1,45 1j✅
Robert Stephane vs. Bachinger Matthias 1,75 1j✅
Sousa Joao vs. Hajek Jan 1,75 1j⛔

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Giannessi, A - Volandri, F 1,50 1j✅
Giannessi już odniósł ogromny sukces, przeszedł kwale gra w turnieju Masters. Gdyby nie to i graliby np w challu w Rzymie to na Pippo było by max 1,30. Volandri porażka w 1r w Casablance bo słabym meczu, no ale wcześniej dwa finały jeden półfinał. Myślę, że forma trochę odbiega od optymalnej tą szykuje na Rzym. Tutaj rywal spokojnie do ogrania nawet heżeli zagra na 60,70%...

del Bonis, F - Andujar, P 1,50 1j✅

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Andujar, P - Wawrinka 1,30✅
Cilic, M - Berdych, T 1,38✅

1,80
1j

Verdasco, F - Tsonga, J-W 1,60 1j✅

Otrzymane punkty reputacji: +2
widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Simon - Tsonga 2,30 1j✅
Po takim kursie biorę w ciemno. Dwa przeciwieństwa, Tsonga gra na żywioł, do przodu często bez głowy, ale jednak często skuteczna i bardzo efektowna. Simon to spokój, niewygodny dla każdego regularny do bólu, spora ilość ludzi nienawidzi oglądać jego meczy. Simon przygotował tutaj świetną formę, wczoraj w 1 secie z Jarko był po prostu ścianą, wszystko przebijał. Tsonga na mączce męczy się, jego ofensywny tenis nie ma takiego ognia na cegle to oczywiste. Wczoraj cudem nie przegrał 1 seta z Verdasco, w drugim Hiszpan już się poddał bez walki. Simon spokojnie wypunktuje swojego rodaka, który w tym turnieju nie jest w super formie, Simon będzie prowokował masę UE, jak dla mnie to Simon jest zdecydowanym faworytem.

Otrzymane punkty reputacji: +2
widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Ball Carsten vs. Pospisil Vasek 2,30 1j⛔
Po takim kursie po prosu trzeba spróbować. Oczywiście obaj większość swoich spotkań grają na hardzie i tam czują się najlepiej. Spotkali sie dwa razy w tm sezonie i dwa razy wygrał Ball, ostatni mecz dwa tygodnie temu. Na pewno będzie to wyrównane spotkanie, może znowu dwa sety, szanse Balla to jakieś 60%, świetny kurs, vamos kangur!

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Tomic, B - Gulbis, E 1,40 1j✅
Jeszcze dwa lata temu można byłoby napisać, iż to spotkanie dwóch młodych i mega utalentowanych zawodników, którzy niedługo podbiją świat. Teraz już wiemy, że sprawdziło się to tylko w przypadku Tomica. Gulbis jakiś rok temu wyraznie sie pogubił. Ma ogromny potecjał który pokazał pokonując Federera i grając naprawdę świetne spotkania. Pozniej kilka kontuzji, grał bardzo rzadko i teraz są tego efekty. W zeszłym tygodniu kompromitująca porażka z Greulem w 1r challangera. Tomic pokazał się z bardzo dobrej strony w MC, niektórzy tutaj pisali, że nie ma On pojęcia o grze na cegle, kto widział mecz nie ma wątpliwości, że radzi sobie na każdej nawierzchni. Mam nadzieję, że jutro zobaczę fantastyczne spotkanie dwóch grajków o ogromnym potencjale, ale obawiam się, iż będzie to teatr tylko jednego aktora i najprawdopodobniej nie będzie nim Łotysz...

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Granollers, M/Lopez, M - Cermak, F/Polasek, F 1,50 2j✅
Nie mam zaufania do meczy deblowych i raczej ich unikam, ale teraz nie mogę się powstrzymać. Nie wiem skąd ten kurs. Gramy w Hiszpanii, mamy Hiszpańską parę- może nie zaliczają się do czołowych par w turze, ale ostatnio sporo ze sobą grają i wygląda to coraz lepiej. W MC porażka dopiero z blizniakami w półfinale, tutaj mają na pewno duża ochotę na tytuł. Przeciwnicy też nie grają razem pierwszy raz, ale ostatnie 3 turnieje to porażki w 1r. Obie pary spotkały się w Acapulco i Hiszpanie wygrali spokojnie w dwóch setach, dzisiaj spodziewam się podobnego scenariusza. Vamos!

Do góry Bottom