Witam, nie wiem czy trafiłem do odpowiedniego działu ale dostałem z banku wezwanie do potwierdzenia statusu rezydencji podatkowej. Przypuszczam, żę to chodzi o wypłąty bo gram na Unibecie który jest nie legalny. Co robić ? czy ktoś miał podobny problem
cytat z dnia 16 września 2019 20:56 przez anzelmonie to sa nowe dyrektywy bankowe unijny obawiazek wiele kont jest zalozonych w jakims czasie ktore podchodzi pod jakis paragraf i trzeba to wypelnic
Ok, dzięki, czyli żadnych problemów nie powinno być? Myślałem że jest to związane z bukmacherke bo akurat przyszedł mail z banku w ten sam dzień co wypłata bukmachera
cytat z dnia 16 września 2019 20:56 przez anzelmonie to sa nowe dyrektywy bankowe unijny obawiazek wiele kont jest zalozonych w jakims czasie ktore podchodzi pod jakis paragraf i trzeba to wypelnic
duze te kwoty miąłes przelewów ? od paru dni nei da sie wpłacac przez trustly na unibet, moze jak dokonałes przelewu na swoje konto to im cos nie spasowało..
Dziś tysiąc wypłaty, jakieś 2 tygodnie temu 2 tyś. Przez trustly normalnie wplacalem i wyplacalem. Na koncie bankowym jak adresata i odbiorcę mam Trustly Poland
no ja robiłem podobnie ale ostatnio nie wypłacąłem nic z 30-40 dni. Chciałem natomiast wpłacic i nie mogłem jakby zablokowali przelewy z mojego banku za pomoca trustly, wiec założyłem EcoPayz i poszło normalnie zobaczymy jak to bedzie dalej
Bank nie ma nic do Twojej gry u bukow. Tylko mBank jest tak głupi że nie godzi się na przelewy do buka. Inne banki mają to gdzieś.l i robisz normalne transakcję. Bank nie informuje żadnej instytucji o takich transakcjach bo i takie cuda słyszałem. A to wezwanie co dostałeś dostał albo dostanie każdy kto ma konto i przy założeniu go tego nie wypełniał.
cytat z dnia 17 września 2019 06:04 przez romeo12345Bank nie ma nic do Twojej gry u bukow. Tylko mBank jest tak głupi że nie godzi się na przelewy do buka. Inne banki mają to gdzieś.l i robisz normalne transakcję. Bank nie informuje żadnej instytucji o takich transakcjach bo i takie cuda słyszałem. A to wezwanie co dostałeś dostał albo dostanie każdy kto ma konto i przy założeniu go tego nie wypełniał.
A otrzymując pieniądze na konto z Trustly bank ma jakąkolwiek wiedzę skąd to dokładnie przyszło? Widzą, że kasa przyszła od Trustly czy mają szczegóły, że np od buka?
cytat z dnia 18 września 2019 11:46 przez gucci-maneA otrzymując pieniądze na konto z Trustly bank ma jakąkolwiek wiedzę skąd to dokładnie przyszło? Widzą, że kasa przyszła od Trustly czy mają szczegóły, że np od buka?