>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

wesolbrd - Zbieram na majówkę ;)

W 0

wesolbrd

Użytkownik
Witam , po dłuższej przerwie wracam do typowania spotkań , wcześniej nigdy nie chwaliłem się swoimi kuponami w internecie , ale jako ,że cel jest szczytny (tytuł) postanowiłem się z wami podzielić swoimi propozycjami .
Kupon na 26.04.2011
Bukmacher : STS
STAWKA : 6 zł
EW.WYGRANA : 54.10

Schalke 0-2 Manchester ⛔
Typ: Powyżej 3.5 goli⛔
Kurs: 3.95
Krótka analiza : Największa niespodzianka tej edycji LM Schalke podejmie u Siebie kolosa z Anglii - Czerwone Diabły sir Alexa Fergusona . Jako kibic liczę na otwarte widowisko jakie powinno zapewnić mi to spotkanie. Schalke , które doszło juz tak daleko będzie chciało sie pokazać z jak najlepszej strony,czyli zagra otwarcie , z polotem i chęcią zwycięstwa. Z kolei ManUtd to doświadczona drużyna , która moim zdaniem jest o klasę lepszym zespołem od Interu i ma juz druzyne z Gelsenkirchen rozpracowaną . Sądze ,ze Błysnie jakąs akcją Raul Gonzalez . w Manchesterze licze na skutecznego Hernandeza i przebłysk Rooneya i Naniego.
gole w ostatnich 5 spotkaniach :
Schalke (2:5 Z ,1:0 Z,2:1 Z,1:1,0:1 P) zbobyte : 9 ,stracone : 5
ManUtd (2:0 Z ,2:1 Z,1:0 P,0:0,1:0 Z) zdobyte : 5 , Stracone 1
Przewidywany wynik : 2:2
@EDIT
Niestety , co będe dużo pisał . Mecz pewnie widzieliscie sami . Neuer , Neuer , Neuer mi się bedzie śnił . Pozatym ManUtd nie dało nic a nic pograć Schalke . Szkoda ...
Stoke - Wolves ✅
Typ: Powyżej 1.5 goli✅
Kurs: 1.30
Krótka analiza : Mecz w cieniu spotkanie Schalke z Manchesterem . Oczekuje otwartej gry obu zespołów i ciekawego widowska , bo presja mniejsza ,poniewaz wszystkie oczy bedą w Angli zwrócone na Stadion w Gelsenkirchen . Postawiłem asekuracyjnie , sądze ,ze wpadnie więcej bramek.
@Edit
Meczu nie oglądałem , no ale było tak jak sie spodziewalem . Juz do przerwy mecz mi wszedł a tak jak pisałem grałem asekuracyjnie . 3:0 - pozytywnie ????
Maribor 1-0 Koper ✅
Typ: 1 ✅
Kurs: 2.00
Krótka Analiza : Mecz pucharu Słowenii , gdzie pewnie zmierzający po tytuł Maribor w rewanżowym spotkanie podejmie u Siebie trzeci w tabeli Koper. Gospodarze po bramkowym remisie na wyjeździe (1:1) bedą chcieli udowodnić ,ze są aktualnie najlepszą drużyną na Słowenii . Przewiduje mecz pod dyktando gospodarzy i pewne zwycięstwo gospodarzy , pozatym kurs bardzo kusi ! ????
@EDIT !
Spotkanie zakończone na plus , skromna wygrana Mariboru po nerwowym meczu . Szczególnia druga połowa obfitowała w chamskie zacowania czego efektem były 2 czerwone kartki dla Koper i stracona bramka . Marbibor dominował , warto odnotować ,że bramke dla zwycięzców strzelił obserwowany przez Legie Warszawa Velikonja. ????
Podsumowanie Kuponu :
Krótko - Liczyłem na więcej w Gelsenkirchen .⛔
Pozdrawiam !
wesolbrd

W 0

wesolbrd

Użytkownik
kolejny dzień - kolejny kupon
Buk : STS
Stawka : 5 zł
max.wygrana : 60.08

Witam , dzisiaj juz nie bede analizował suchy kupon z podpórkami i bardzo asekuracyjny oprócz Gran Derbi , ale Barcelona wydaje mi sie pewniakiem , nie wiem dlaczego , takie mam przeczucie od kilku dni i tyle ????
Real Madryt 0:2 Barcelona✅✅✅
typ : 2✅✅✅
kurs : 2.60
krótko : Jestem fanem Barcy , uważam ,ze ostanio sie nieźle oszczędzali . Nie chce mi sie zbytnio rozpisywać . Wygra i tyle ! ????
Lyon 3:2 Montpellier ✅
typ : powyżej 1,5 gola✅
kurs : 1.30
krótko: Coś grać trzeba . PEWNIAK
Marseille 4:2 Nice✅
typ : powyżej 1,5 gola✅
kurs : 1.30
krótko: Coś grać trzeba . PEWNIAK
Koszyce 1:3 Trnava✅
typ : x2✅
kurs : 1.39
krótko: Koszyce bronią sie przed spadkiem , stąd ta podpórka .Trnava faworyt mimo wszystko.
Gremio : Ceara
typ : 1x
kurs : 1.37
krótko: Puchar Brazylii . Gremio po porażce na wyjeździe będzie bardzo , ale to bardzo odrobić stratę z pierwszego spotkania . Oby tylko nie za bardzo , stąd podpórka.
Manta FC : Emelec
typ : x2
kurs : 1.36
krótko: Wicelider mnie nie powinien zawieść , wyjazd - stąd podpórka .
Olmedo : Deportivo Quito
typ : x2
kurs : 1.36
krótko: Lider mnie nie powinien zawieść , wyjazd - stąd podpórka .
Informował bedę , jak zwykle ! pozdrawiam .
Mam nadzieję,ze rano obudze sie nieco bogatszy ! ????

Do góry Bottom