k...
Spotkanie: Vitoria da Conquista - Sport Recife
Typ: Sport Recife
Kurs: 2.15
Bukmacher: Bwin
Stawka: 5/10
Rusza puchar Brazylii i w pierwszej kolejce mam 2 typy. Na jedno spotkanie nie ma jeszcze kursu na taki zaklad na jaki mi chodzi a na drugie juz jest. Uwazam, ze Recife wygra to spotkanie bo trener bardzo powaznie je potraktowal. Wystawi najsilnieszy sklad jaki ma. 11 meczowa zostanie powtorzona ze spotkania z ligi stanowej z Nautico. Jedyna zmiana bedzie brak Hugo, ktory przeniosl sie do innego klubu.
Zwrocilem uwage jeszcze na tabele ligi stanowej w ktorej gra Sport Recife i tam zostaly 3 kolejki i uwazam, ze trener gosci oprocz wygrania tego spotkania w pucharze Brazylii chce to zrobic dodatkowo 2 bramkami zeby roztrzygnac rywalizacje juz 1 spotkaniem a jak wiadomo wygrywajac pierwszy mecz 2 bramkami przechodzi sie do nastepnej rundy bez rewanzu. Jest to o tyle wazne bo Sport Recife ma apetyt na powtorzenie wyniku przed roku gdzie grali w finale ligi stanowej.
Reasumujac, uwazam, ze Sport Recife wygra pierwsze spotkanie a nawet smiem twierdzic ze zrobi to 2 bramkami by z terminarzu wypadl im rewanz by za bardzo nie przemeczac sowich graczy i skupic sie na wygraniu ligi stanowej. Ale typ jaki proponuje jest o wiele bezpieczniejszy a kurs 2.15 i tak mnie zadowala na samo zwyciestwo Sport Recife i taki polecam.
Spotkanie: Newells - Lara
Typ: Newells
Kurs: 1.30
Bukmacher: Betgun
Stawka: 9/10
Drugie spotkanie w tym tygodniu to pojedynek w
Copa Libertadores gdzie Newells na swoim obiekcie zagra z Lara.
Ta grupe obserwuje ze wzgledu na U. De
Chile, ktoremu kibicuje i praktycznie ogladam kazdy mecz. I nie ma za bardzo sie nad czym rozczulac. Lara to chyba najgorzej grajacy zespol w obronie w tej edycji
Copa Libertadores. To co pokazali w dwu meczu z Olimpia to dla mnie szok. Olimpia w obu spotkaniach miala okolo 40 sytuacji dobrych do strzelenia gola. Stracili tylko 7 i to chyba jest najmniejszy wymiar kary.
Newells juz gralo z Lara gdzie przegrali 2:1 na wyjezdzie a wynik jaki padl jest strasznie mylacy i Lara na pewno na 3 punkty nie zasluzyla.
Newells widzialem z U. De
Chile i najbardziej zapadlo mi spotkanie to w ktorym byli gospodarzami. Choc wtedy przegrali 2:1 byli zespolem o wiele lepszym. A ze to zwyciestwo bylo szczesliwe pokazal rewanz gdzie Newells wygralo 2:0 na terenie U. De
Chile.
Newellsi w tej grupie rozegrali jeszcze jedno spotkanie w roli gospodarza gdzie ograli Olimpie 3:1. A zarowno Olimpia jak i Lara maja jedna rzecz wspolna. Oba kluby graja bardzo slabo w obronie.
Uwazam, ze Newells mozna zagrac grubo ale tylko na czysta 1 i z handcicpami bym nie przesadzal, jedynie jak cos to jakis azjan bo jednak to zespol z Argentyny a oni maja dar do wygrywania bardzo skromnie.