A ile czekałeś na tą weryfikację przez skany? Długo to wszystko weryfikowali? pozdrawiam
mądrzejszy to już nie jesteś....Moja sytuacja wyglada tak: mam swoje konto moneybokers stare kiedys tam zweryfikowane przez list ale chcialem byc madrzejszy. Załozylem sobie drugie z fikcyjnymi danymi zeby wykorzystac znowu bonus w kasynie internetowym wplata poszla, kase z wygranej wycofalem na moneybokers i sie zdziwilem ze jest limit byl przeciez do 1000euro! a teraz blokada ani w jedna ani w druga strone nie moge ruszyc kasy puscilem jakies tam 1 euro na swoje konto w celu werfikacji tylko ze dane sie nie zgadzaja tu fikcyjne na koncie bankowym normalne ale ten 1 euro doszedl przelewem to jest Tytuł: TRN ID i 9cyfr jest i gdzie ten kod weryfikacyjny??
Dam rade cos z tym zrobić????
nie do konca. Jesli bedziesz wplacam przez MB problemu nie bedzie, natomiast jesli z MB bedziesz chcial wyslac kase na konto bankowe juz ten problem sie pojawia. Ja czekalem za listem kolo tyg i dopiero wtedy moglem zrobic przelew z MB na konto bankowe. Niestety buk w ktorym gram czyli Bet365 nie moge bezposrednio z niego wyslac kasy na konto bankowe tylko z tego co wplacalem czyli na MB. Troche to pokrecone ale niby bezpieczne zeby "nikt nie pral brudnych pieniedzy "Witam. Cz to prawda, że przelanie pieniędzy ze swojego konta na konto MB automatycznie weryfikuje moje konto?
W tym wątku jest to wyjaśnione:Ja mam takie pytanie, bo mam jakiś limit, że nie mogę teraz przelać do buka kasy i potrzebna jest weryfikacja. Gdy wybieram weryfikację przez kartę pojawia się tam podpunkt: Cel niniejszej wypłaty:
-cele hazardowe
-cele niehazardowe
Po co im ta informacja?
w bet365 możesz zmienić metode wypłaty pieniedzy. Domyślnie jest MB, ale można też przesłać bezpośrednio do banku. Tam gdzieś w opcjach wszystko jest opisane, tylko trzeba ustawić.Niestety buk w ktorym gram czyli Bet365 nie moge bezposrednio z niego wyslac kasy na konto bankowe tylko z tego co wplacalem czyli na MB. Troche to pokrecone ale niby bezpieczne zeby "nikt nie pral brudnych pieniedzy "