>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Weryfikacja konta

C 3

cicinho007

Użytkownik
Witam, na jaki adres email trzeba wysłać skan dowodu do bet365 w celu weryfikacji tożsamości?

i co wpisać w tytule emaila?

Otrzymane punkty reputacji: +3
win1988 164

win1988

Użytkownik
Zamazywałem zawsze kilka cyferek numeru dowodu, nikomu to nie przeszkadzało, oprócz Fortuny chyba, bo życzyli sobie &quot;czystego&quot; skanu.

D 30

dadycool

Użytkownik
wczoraj mój kolega się zarejestrował na moje polecenie prawdziwy kolega nie jakiś kolega pies albo kot :p pytał o dobrą firmę na start do zabawy poleciłem mu bet365 i chcą od niego poza dowodem jakiś inny dokuemnt którego nie ma i będzie musiał akt urodzenia wyciągnąć z urzędu. Tyle komplikacji. Fakt jak kiedyś ja się rejestrowałem nie było tego wystarczył dowód ale teraz uważajcie bo mogą chcieć więcej

rimaraf 14,6K

rimaraf

Użytkownik
Wie ktoś czy mogę podać inny adres zamieszkania (tu gdzie aktualnie mieszkam) niż mam wpisany na dowodzie?

matzab37 164

matzab37

Użytkownik
Trzeba przechodzić weryfikację telefoniczną w Bet365 czy wystarczy skan dowodu?

matzab37 164

matzab37

Użytkownik
Ok, dzięki. Wysłałem im skan dowodu z obu stron i odpowiedzieli, że weryfikacja przebiegła pomyślnie ????

B 0

batcorn

Użytkownik
Zamazywałem zawsze kilka cyferek numeru dowodu, nikomu to nie przeszkadzało, oprócz Fortuny chyba, bo życzyli sobie &quot;czystego&quot; skanu.
Można zakryć dla bezpieczeństwa takie dane jak PESEL czy seria i numer dowodu, czy to nie przejdzie w Bet365?

Do góry Bottom