C
3
cicinho007
Użytkownik
Witam, na jaki adres email trzeba wysłać skan dowodu do bet365 w celu weryfikacji tożsamości?
i co wpisać w tytule emaila?
i co wpisać w tytule emaila?
Może być zdjęcie,ale musi być dobrej jakości.witam a musi byc skan czy może być zdjęcie dowodu??
wystarczy skan dowodu. Przynajmniej ode mnie nie wymagali żadnej telefonicznej weryfikacji.Trzeba przechodzić weryfikację telefoniczną w Bet365 czy wystarczy skan dowodu?
W moim przypadku skan dowodu + weryfikacja pocztą.Trzeba przechodzić weryfikację telefoniczną w Bet365 czy wystarczy skan dowodu?
Rejestrowałem się 3 dni temu. Musiałem wysłać zdjęcie i odbyć obowiązkową rozmowę telefoniczną.wystarczy skan dowodu. Przynajmniej ode mnie nie wymagali żadnej telefonicznej weryfikacji.
ile czekałeś na list?W moim przypadku skan dowodu + weryfikacja pocztą.
Ja też miałem weryfikację pocztową. W ogóle do każdego wysyłają zaraz po rejestracji. Ja czekałem ok. tydzień.ile czekałeś na list?
Można zakryć dla bezpieczeństwa takie dane jak PESEL czy seria i numer dowodu, czy to nie przejdzie w Bet365?Zamazywałem zawsze kilka cyferek numeru dowodu, nikomu to nie przeszkadzało, oprócz Fortuny chyba, bo życzyli sobie "czystego" skanu.
dane z dowodu, email, o nic więcej mnie nei pytaliktoś wie o co pytaja teraz podczas weryfikacji telefonicznej?