Witam,nie znalazłem nic o moim problemie ,więc zakładam osobny temat. Muszę zweryfikować konto bankowe poprzez jakiś tam kod. Jest napisane,aby zwiększyć limit muszę wpłacić więcej niż 5 euro .Czy wpłaciłem tam ok. 25 zł ,aby dostać ten kod weryfikacyjny. Ale nic takiego nie ma .CISZA. Napisałem do nich dawno temu ,nadal nie otrzymałem odpowiedzi. Co mogę w tej sytuacji zrobić?
Twój problem polega na tym że nie potrafisz czytać ze zrozumieniem.
Masz wyraźnie napisane na stronie że masz dwie opcje weryfikacji konta bankowego.
1.
Wpłata jakiejś kwoty zwykłym przelewem na ich konto bankowe.
Musisz wiedzieć co to jest zwykły przelew bo z tego co zauważyłem większość nowych a nawet i starych użytkowników nie rozróżnia tego i się nad tym nie zastanawia jak wpłaca pieniądze i gdzie one trafiają.
Różnica po między zwykłym przelewem a wpłatą np poprzez p24 czy trustly polega na tym że zwykły przelew trafia bezpośrednio na konto odbiorcy, przez inne metody przelew trafia do pośrednika a z konta pośrednika do odbiorcy.
2.
Wypłata jakiejś niskiej kwoty do 50zł na twoje konto bankowe. W tytule przelewu dostaniesz kod który potem wpisujesz na stronie i tyle. Ten drugi sposób weryfikacji to jest oczywiscie lipa bo nie ma praktycznie żadnych szans żeby nadawca przelewu poznał dane odbiorcy, nie rozumiem po co
skrill wprowadza tak śmieszny proces weryfikacji który nic nie daje i teoretycznie można podpiąć konto każdej osoby i je zweryfikować.