>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Weryfikacja i waluta

nikkol 277

nikkol

Forum VIP
Witam!
Jestem zupełnie zielony w płatnościach online, gubię się.
1) Weryfikacja: by zweryfikować konto w MB (by z MB przesyłać hajs na konto bankowe mBank) potrzebuję im wysłać skan dowodu i rachunku - tylko tyle?
2) Gram głównie w pokera, bukmacherka to raczej sprawa drugorzędna - gram w Hold&#39;em na USD, więc konto na MB bardziej mi sie opłaca założyć na dolary? (I tak będę wypłacał do mBanku już w PLNach więc co się bardziej opłaca, wiem że MB pobiera 2% z kursu).
Proszę o odpowiedź i przepraszam, że nie czytam wszytskich tematów z szukajki.
Pozdro ✅

martinho19 8,4K

martinho19

Użytkownik
1) Wyslanie skanu dowodu i rachunku nic nie da. Wyslij dowod prawko lub paszport do tego KILKA rachunkow. Zeby wyplacac na swoje konto (MUSI BYC TAKIE SAMO IMIE I NAZWISKO) nalezy dokonac weryfikacji konta bankowego. Oni ci wysylaja mikroprzelew a ty musisz powiedziec ile groszy ci doszlo na konto. Acha i weryfikacja przez telefon jeszcze o ile sie nie myle!!!!!
2) Polecalbym PLN.

nikkol 277

nikkol

Forum VIP
Dzięki. Spoko, z dowodami i rachunkami no problem. Ale na czym polega weryfikacja konta bankowego? Można szczegóły?

martinho19 8,4K

martinho19

Użytkownik
Nie pamietam jak jest teraz, gdyz konto MB zakladalem pare lat temu, ale polegalo to bodajze na tym ze podawales im numer konta bankowego, oni wysylali ci na nie kase (zwykle do 1 zł ja dostalem chyba 0,64pln) i musiales wpisac pozniej na ich stronce ile kasy ci wyslali ( w złotowkach)

Do góry Bottom