>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Weź "KENSA" sportowej statystyki.

kens 17

kens

Użytkownik
21.03.2014.
39.⚽ Lorient - Paris Saint-Germain @ 1.40 Wynik:zero:1 ✅ ????
40.???? Olympiacos - Caja Laboral @ 1.13 Wynik: 89:59 ✅ ????
41.⚽ Unicaja Malaga - Barcelona @ 1.57 Wynik: 61:77 ✅ ????

42.⚽ Wisła Kraków - Zawisza Bydgoszcz @ 2.00 POLSKA LIGA... ⛔
43.:hokej: Tappara Tampere - Pelicans Lahti [zwyciezy] @ 1.39 Wynik:3:2 ✅ ????
44.:hokej: HC Lev Praga - Donbass Donetsk @ 1.73 Wynik:3:3 ⛔
45.:siata: Toulouse - Cannes @ 1.60 Wynik:3:1 ✅ ????

kens 17

kens

Użytkownik
22.03.2014. (SOBOTA)
PÓKI CO IDZIE NA PRAWDĘ B.ŁADNIE. NIE WIEM CZY KTOŚ TU ZAGLĄDA ALE POZDRAWIAM ???? Przypominam ze to są single :}
46. ⚽ West Ham-Manch.Utd @ 1.80
47. ⚽ Manch.City-Fulham @ 1.13
48. ⚽ Cardiff-Liverpool @ 1.35

49. ⚽ Grodno-BATE Borisov @ 1.95
50: ⚽ Mainz-Bayern M @ 1.23
51: ⚽ Hannover-Dortmund @ 1.55
52. ⚽ Schalke-Braunschweig @ 1.40
53. ⚽ Celtic-St.Mirren @ 1.15

54: ⚽ Galatasaray-Kayserispor @ 1.30
55. ⚽ Chievo-AS Roma @ 1.60

kens 17

kens

Użytkownik
Wariacik jak na razie wchodzi to wrzuce jeszcze ze dwa meczyki.
(nie wszystko wrzucam na forum , ale te kupony ktore nie wrzucam to wchodza ???? )

:siata: Paris - Nantes-Reze @ 1.40
▶ Chambéry - Füchse Berlin @ 1.75

kens 17

kens

Użytkownik
Nowy miesiac nowe granie .
Za marzec okolo 70% skutecznosci. Jadymy next
#1#
⚽ Amicale (Van) - AS Dragon (Tah) @ 2.38 ✅

kens 17

kens

Użytkownik
Tak jak wczesniej :
Stawkowanie:
1 - 10zl
1/10 .
Single grane zawsze 10/10 = 100zl
--------

#2#

⚽ Dortmund - Real @ 2.20 Wynik: 2:0 ⛔
jestem tak zly , jak dawno nie bylem , dla mnie Real byl najpewniejszym typem , jak mozna , jak?
BEZ KOMENTARZA
#3#
:hokej: Mlada Boleslav - Kladno @ zw1.70 | Wynik: 6:2 ✅ ????
#4#
???? Mayr-Achleitner P. - Ormaechea P @ 1.83 Wynik: 0:2 ✅ ????
#5#
:siata: Zlin - Ceske Budejovice @ 1.70 Wynik: 2:3 ✅ ????
#6#
▶ Alingsås - Ystads IF @ 1.40 Wynik: 42:19 ✅ ????
#7#
▶ Dyscyplina: Ręczna - Szwecja 1 Meżczyzn
Godzina: 19.00
Spotkanie: Drott - Guif Wynik: 27:34 ✅ ????
Typ: Guif
Kurs: 1.55
Bukmacher: Bet365

Witam , szybko zwięźle i na temat , przed nami kolejna kolejka w Szweckiej Elitserien , dzisiaj o godzinie 19.00 odbedzie sie mecz druzyn Drott - Guif.
Dwa zespoły graja dobra pilke . Moj dzisiejszy typ czyli Guif lider tabel , wygrywaja wszystko co moga , czemu dzis wygraja ? Gorna czesc tabeli jest napieta i odpuszczanie sobie takich meczów jak z Drott nie ma miejsca . Jak wiemy Guif w tabeli goni Kristianstad , ktorzy maja taka sama ilosc oczek co nasi dzisiejsi goscie . Te dwa zespoly nie moga sobie pozwolic na strate pkt , lecz czekaja tylko na potkniecie sie rywala , jedna porazka lub remis moze zadecydowac o liderze ligi bo do konca nie zostalo za wiele . Teraz troche statystyk z mojej strony Drott sa tez w dobrej formiie bo na 5 meczow 3 win 2 remisy , ale patrzac na tabele nie spisuja sie najlepiej i na wlasnych boiska nie graja na takim poziomie jak Guif chociazby na wyjezdzie . A co do gosci tak jak wczesniej mowilem wygyrwaja co sie tylko da.
-------------
Podsumowanie :
Na czysto bez stawek + 218zł ✅ ????

kens 17

kens

Użytkownik
#8# ????Miami Heat - Brooklyn Nets over 188 pkt @ 1.76
#9# ???? Minnesota Timberwolves - San Antonio Spurs over 203 pkt @ 1.73

kens 17

kens

Użytkownik
#10#
⚽ Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Mistrzów
Godzina: 20.45
Spotkanie: Atl. Madrid - Barcelona
Typ: Barcelona
Kurs: 2.38
Analiza:

Coż za mecz , ja mogę z ręką na sercu powiedzieć ze to Finał LM . Dlaczego finał ?
Drużyna bez takich pieniedzy i bez takich &quot;gwiazd&quot; czyli nasze Atletico , super forma , piekna pilka , z meczu na mecz graja co raz to lepiej , ale jeżeli chodzi o mojego lidera Barcelone to ma cos do udowodnienia jezeli chodzi o LM z przed roku. Zespół złozony z gwiazd ,wiem wiem gwiazdy nie graja , gra zespol , ale ten zespol jest stworzony z gwiazd , ktory prezentuja Profutbol . Jezeli chodzi o ostatni mecz , ktory mial miejsce nie dawno , chodzi mi tu o LM to wiemy ze Barcelona grala na swoim boisku i powinna to wygrac. Tak powinna bo stastyki to mowia , swietne posiadanie piłki , 3x wiecej sytuacji bramkowych niz Atletico , i 4x wiecej strzałow na bramke tych celnych własnie. Wiem ze statystyki w meczu nie graja bo sport jest nie przewidywalny , ale faworyt w tym meczu stoi dla mnie tylko po jednej stronie , stronie gosci Barcelony . Obydwa zespoly graja na podobnym poziomie , ale stawiam tutaj na Barcelone , Messi swietna forma . Zapowiada sie twardy mecz , nie wykluczam karnego jak to w meczu z Barcelona bywa , a jezeli chodzi o karne to wiem jak sie koncza w dla druzyny Barcelony , Karny=messi=bramka .
Taki wlasnie schemat. Valdes ktory jest kontuziowany czy to oslabienie? Dla mnie nie Pinto jest dla mnie wspanialym bramkarzem , i to so wlasnie chwile dla niego by sie pokazac i udowonic ze jest w stanie bezproblemowo zastapic Victora Duzo by tu pisac na temat tego meczu , dla mnie jednym slowem Barcelona , chociaz za ta druzyna nie przepadam .

kens 17

kens

Użytkownik
#11# :hokej: Vaxjo - Fajrestads @ 1.85
#12# ⚽ Nalchik - Yaroslavl @ 2.20 | Wynik: 1:0 ✅ ????
#13# :siata: Perugia - Piacenza @ 1.58
Na dzisiaj to tyle.
Zapraszam do komentowania (PW) , oraz jezeli ci pomoglem klinkij Dzieki

Do góry Bottom