#10#
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Mistrzów
Godzina: 20.45
Spotkanie: Atl. Madrid - Barcelona
Typ: Barcelona
Kurs: 2.38
Analiza:
Coż za mecz , ja mogę z ręką na sercu powiedzieć ze to Finał
LM . Dlaczego finał ?
Drużyna bez takich pieniedzy i bez takich "gwiazd" czyli nasze Atletico , super forma , piekna pilka , z meczu na mecz graja co raz to lepiej , ale jeżeli chodzi o mojego lidera Barcelone to ma cos do udowodnienia jezeli chodzi o
LM z przed roku. Zespół złozony z gwiazd ,wiem wiem gwiazdy nie graja , gra zespol , ale ten zespol jest stworzony z gwiazd , ktory prezentuja Profutbol . Jezeli chodzi o ostatni mecz , ktory mial miejsce nie dawno , chodzi mi tu o
LM to wiemy ze Barcelona grala na swoim boisku i powinna to wygrac. Tak powinna bo stastyki to mowia , swietne posiadanie piłki , 3x wiecej sytuacji bramkowych niz Atletico , i 4x wiecej strzałow na bramke tych celnych własnie. Wiem ze statystyki w meczu nie graja bo sport jest nie przewidywalny , ale faworyt w tym meczu stoi dla mnie tylko po jednej stronie , stronie gosci Barcelony . Obydwa zespoly graja na podobnym poziomie , ale stawiam tutaj na Barcelone , Messi swietna forma . Zapowiada sie twardy mecz , nie wykluczam karnego jak to w meczu z Barcelona bywa , a jezeli chodzi o karne to wiem jak sie koncza w dla druzyny Barcelony , Karny=messi=bramka .
Taki wlasnie schemat. Valdes ktory jest kontuziowany czy to oslabienie? Dla mnie nie Pinto jest dla mnie wspanialym bramkarzem , i to so wlasnie chwile dla niego by sie pokazac i udowonic ze jest w stanie bezproblemowo zastapic Victora Duzo by tu pisac na temat tego meczu , dla mnie jednym slowem Barcelona , chociaz za ta druzyna nie przepadam .