roY mam podobną historię również kumpel(kumpel idiota)
Z fizyki chciał bardzo dostateczny, po lekcjach wszyscy co chcieli zostać zdawali na te oceny które chcieli. On też tam był i ostatni w kolejce do odpytywania. Niestety przy tablicy "zero" jakieś regułki coś wiedział ale nauczyciel mówi : Za mało na dostateczny. No to on do mnie mówi (kumpel) " zobaczymy teraz " i wyjmuje dychę ???? z tekstem do nauczyciele: " a może teraz się uda?". Reakcja nauczyciela: wpisuje w sprinterskim tempie dopuszczający i uwagę : cytuję " Uczeń Patryk W***** próbował przekupić nauczyciela banknotem o nominale 10 zł " .
Byłem polany ???? dosłownie oczywiście. Dodam, że fizyk to zaje**** koleś, non toper gada coś śmiesznego i w życiu nie widziałem go tak wkurzonego.
Bardzo dostateczny i fizyk śmieszny gość, co gada coś fajnego?
To jakiś zbieg okoliczności?
Mam identycznie w szkole(Kraków), gość naprawde super ????
Mój taki dosyć dziwny: ????
Pierwszy dzień wiosny rok temu, no to wiadome kto siedzi w szkole?
Idziemy z kumplami i spotykamy... straż miejską ????
No to wbiegamy do bloku, bo byliśmy pewni, że będzie tam w domu nasza znajoma, oczywiście, nie było jej. ????
Tak więc jak zobaczyliśmy jednego straznika jadacego windą w gore zaczęlismy zbigać po schodach na dół.
A tam nagle z zarogu drugi strażnik (kobieta) i takim głosnym "stac" na całką klatkę wszyscy sie zatrzymują. ????
Ja jako, że biegłem na samym koncu, odwrocilem sie na pięcie i schowałem się w... sypie (spokojnie zanim było to gdzie się smieci wyrzuca byl taki przedsionek wymiary może 1m x 1m.
Po 20minutach stania tam (sprawdzali ich na klatce) wchodzi sprzątaczka i zobaczywszy mnie tam cofa się z 2metry do tyłu mało nie dostaje zawału, haha myślałem, że pękne ze smiechu, ona sie popatrzyla na mnie ???? usmiechnęła i zamknęła pomieszczenie i poszła. ????
Po chwili koledzy wyszli do szkoły, a ja zadowolony wyszedłem spokojnie z bloku. ????
W sumie było wszystkiego trochę, ale nie chce mi się pisać. ????