>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wasze przypały :)

roy. 187

roy.

Forum VIP
Ja znam ciekawy.
Pewien czas temu w mojej szkole jeden typ mial powazne zagrozenie z chemii. Chcac sie go pozbyc przyniosl koperte z pewna suma $$ dla nauczycielki. Wpadl do klasy po lekcji, i mowi, zeby wziela bo chce zdac. Ona sie wydarla, zeby sie z tym wynosil itd. Pokornie wyszedl a przed klasa czekali kumple, i mowi &quot;nie wziela je**** kur**&quot; i w tym momencie ktos go zaczal klepac bo plecach. Myslal, ze to kumpel i zajebal temu komus z lokcia w twarz. Niestety pech chcial, ze byla to owa nauczycielka ???? . Zalana krwia zabrala go ze soba. Czekal go sierpien ktorego latwo sie domyslic nie zaliczyl :]

drago 108

drago

Użytkownik
Ja znam ciekawy.
Pewien czas temu w mojej szkole jeden typ mial powazne zagrozenie z chemii. Chcac sie go pozbyc przyniosl koperte z pewna suma $$ dla nauczycielki. Wpadl do klasy po lekcji, i mowi, zeby wziela bo chce zdac. Ona sie wydarla, zeby sie z tym wynosil itd. Pokornie wyszedl a przed klasa czekali kumple, i mowi &quot;nie wziela je**** kur**&quot; i w tym momencie ktos go zaczal klepac bo plecach. Myslal, ze to kumpel i zajebal temu komus z lokcia w twarz. Niestety pech chcial, ze byla to owa nauczycielka ???? . Zalana krwia zabrala go ze soba. Czekal go sierpien ktorego latwo sie domyslic nie zaliczyl :]
czysty przypadek... ????
ja miałem podobny... z tym przywaleniem. Tylko, że ja w roli głównej. Pewien chłopak imieniem X zadowolony, że zdał historie wychodził z sali. Ja w tym samym czasie wychodzę z sąsiedniej sali... nie pokonałem 2m. i dostałem plecakiem w twarz. Pech chciał ze plecak trafił na moje okulary, a okulary... &quot;krwiscie&quot; przytuliły się do mego policzka (tuż pod okiem - szczęście w nieszczęściu). Przytomności nie straciłem potem do szpitala. Chyba 6 szwów. Co do kolegi X miał nieodpowiednie zachowanie... po tym incydencie miał naganne, ale zmienił szkołę... ????

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
roY mam podobną historię również kumpel(kumpel idiota)
Z fizyki chciał bardzo dostateczny, po lekcjach wszyscy co chcieli zostać zdawali na te oceny które chcieli. On też tam był i ostatni w kolejce do odpytywania. Niestety przy tablicy &quot;zero&quot; jakieś regułki coś wiedział ale nauczyciel mówi : Za mało na dostateczny. No to on do mnie mówi (kumpel) &quot; zobaczymy teraz &quot; i wyjmuje dychę ???? z tekstem do nauczyciele: &quot; a może teraz się uda?&quot;. Reakcja nauczyciela: wpisuje w sprinterskim tempie dopuszczający i uwagę : cytuję &quot; Uczeń Patryk W***** próbował przekupić nauczyciela banknotem o nominale 10 zł &quot; .
Byłem polany ???? dosłownie oczywiście. Dodam, że fizyk to zaje**** koleś, non toper gada coś śmiesznego i w życiu nie widziałem go tak wkurzonego.

bananeq 0

bananeq

Forum VIP
roY mam podobną historię również kumpel(kumpel idiota)
Z fizyki chciał bardzo dostateczny, po lekcjach wszyscy co chcieli zostać zdawali na te oceny które chcieli. On też tam był i ostatni w kolejce do odpytywania. Niestety przy tablicy &quot;zero&quot; jakieś regułki coś wiedział ale nauczyciel mówi : Za mało na dostateczny. No to on do mnie mówi (kumpel) &quot; zobaczymy teraz &quot; i wyjmuje dychę ???? z tekstem do nauczyciele: &quot; a może teraz się uda?&quot;. Reakcja nauczyciela: wpisuje w sprinterskim tempie dopuszczający i uwagę : cytuję &quot; Uczeń Patryk W***** próbował przekupić nauczyciela banknotem o nominale 10 zł &quot; .
Byłem polany ???? dosłownie oczywiście. Dodam, że fizyk to zaje**** koleś, non toper gada coś śmiesznego i w życiu nie widziałem go tak wkurzonego.
Bardzo dostateczny i fizyk śmieszny gość, co gada coś fajnego?
To jakiś zbieg okoliczności?:p
Mam identycznie w szkole(Kraków), gość naprawde super ????
Mój taki dosyć dziwny: ????
Pierwszy dzień wiosny rok temu, no to wiadome kto siedzi w szkole? :p
Idziemy z kumplami i spotykamy... straż miejską ????
No to wbiegamy do bloku, bo byliśmy pewni, że będzie tam w domu nasza znajoma, oczywiście, nie było jej. ????
Tak więc jak zobaczyliśmy jednego straznika jadacego windą w gore zaczęlismy zbigać po schodach na dół.
A tam nagle z zarogu drugi strażnik (kobieta) i takim głosnym &quot;stac&quot; na całką klatkę wszyscy sie zatrzymują. ????
Ja jako, że biegłem na samym koncu, odwrocilem sie na pięcie i schowałem się w... sypie (spokojnie zanim było to gdzie się smieci wyrzuca byl taki przedsionek wymiary może 1m x 1m.
Po 20minutach stania tam (sprawdzali ich na klatce) wchodzi sprzątaczka i zobaczywszy mnie tam cofa się z 2metry do tyłu mało nie dostaje zawału, haha myślałem, że pękne ze smiechu, ona sie popatrzyla na mnie ???? usmiechnęła i zamknęła pomieszczenie i poszła. ????
Po chwili koledzy wyszli do szkoły, a ja zadowolony wyszedłem spokojnie z bloku. ????
W sumie było wszystkiego trochę, ale nie chce mi się pisać. ????

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
fizyk co gada:
&quot;jadąc ruskim rowerem marki Ukraina ???? &quot;
sprawdza obecność: kumpela na imię Magdalena
Magda i Lena są? ???? kumpela : jestem ????
dużo tego było ale nie pamiętam już
Jest daltonistą, ale mimo to uwielbia akwarystykę ( tak jak ja ???? ).
Historia mojego taty jak pracował w Audi w Niemczech.
Idzie sobie z kolegą przez jakąś tam halę produkcyjną i jeden zamiata czy coś, tak chamsko stoi na środku.
No i nie szło przejść. Mój tata do kumpla: By mógł się k**** usunąć . A tamten gościu : Ja tu też pracuję ( po polsku) ????

roy. 187

roy.

Forum VIP
Tez mialem/znam duzo, duzo przypalow. Najwiecej tego bylo oczywiscie w gimnazjum. Gimnazjum to byl najlepszy okres na tego typu rzeczy. teraz w LO nic sie nie dzieje ... aaa Jacekk twoj kumpel to rzeczywiscie idiota, za dyche kogos przekupywac, to trzeba miec najebane w glowie

moldar 0

moldar

Użytkownik
Siedzimy w szatni, wf mamy. Facet wpisywał oceny jakieś a ja się zacząłem bawić telefonem. Raz mnie facet upomniał, ale ja dalej. Podchodzi kolega i chce mi wziąć komę (chwyta ją ręką) to ja na to &quot;spierdalaj&quot;. Za chwilę znowu to ja &quot;mowie ci spierdalaj&quot;. Trzeci raz: &quot;Kurwa, spierdalaj chuju&quot; i już wstaje, żeby mu przyj*bać, jednak wzrok pada na twarz a to nauczyciel ???? facet lajtowy, więc przypału dużego nie było.
Albo druga (w podstawówce 4 klasa):
jestem na kółku historycznym chyba, trzech kumpli, a dziewczyny rozmawiają z babką. wpadliśmy na pomysł, żeby porzucać gąbką, no to rzucamy, nagle kumpel zmoczył gąbkę i rzucił we mnie, no to chciałem mu oddać, a że byłem sprytniejszy to chciałem to zrobić tak jak wykopując piłkę, no to zmoczyłem, uderzam. Trafiłem niefortunnie i gąbka poleciała w twarz nauczycielki. Cała mokra, &quot;lekko&quot; się wkurwiła i wyrzuciła nas z sali. Na odchodne rzuciła, że mamy się nie pokazywać na lekcjach z nią. Ile było potem gonienia za nią przez miasto z Rafaello ????

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
Tez mialem/znam duzo, duzo przypalow. Najwiecej tego bylo oczywiscie w gimnazjum. Gimnazjum to byl najlepszy okres na tego typu rzeczy. teraz w LO nic sie nie dzieje ...
potwierdzam ???? gimnazjum to były czasy. Przypomina mi się jak byłem w 3 klasie i wymieniali u nas wszystkie grzejniki w szkole. Odkręcają odkręcają i woda poleciała na jednego - cały oblany jakby się poszczał ???? Moja klasa cała w śmiech. W ogóle ci pracownicy po 20 lat i do nas z tekstami - chcecie w pie*** a my : ok kiedy i gdzie? ????
były czasy....

midel 189

midel

Użytkownik
Tez mialem/znam duzo, duzo przypalow. Najwiecej tego bylo oczywiscie w gimnazjum. Gimnazjum to byl najlepszy okres na tego typu rzeczy. teraz w LO nic sie nie dzieje
Według mnie w LO dużo fajniej jest, ale może dlatego, że mam spoko klasę :jezora: W gimnazjum za bardzo się ograniczałem, a w sumie niepotrzebnie, bo i tak miałbym na końcu wzorowe (nie ma to jak silna pozycja :jezora ???? . Chociaż w drugiej klasie mi nie dali, ale jakoś mi nie zależało :p

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
Według mnie w LO dużo fajniej jest, ale może dlatego, że mam spoko klasę :jezora: W gimnazjum za bardzo się ograniczałem, a w sumie niepotrzebnie, bo i tak miałbym na końcu wzorowe (nie ma to jak silna pozycja :jezora ???? . Chociaż w drugiej klasie mi nie dali, ale jakoś mi nie zależało :p
szczerze? przypominam sobie (całkiem niedawno bodajże 3 lata temu) w gim. miałem 3 uwagi negatywne za zachowanie na lekcji ????, wychowawczyni cały rok straszyła a i tak było wzorowe ( skarbnik ???? ).

edyyy 0

edyyy

Użytkownik
gonitwa z Policją przez pół miasta jakieś 3 mis. temu ????
pieszo :p
z psami są niezłe przypały. tak z rok temu był dobry. policja nas goni to wiadomo w jakieś chaszcze, krzaki czy cóś takiego żeby nie pobiegli za nam. i nagle słyszymy za plecami donośny krzyk: &quot;stać bo spuszczę psa&quot;???????? wszyscy w śmich ale nikt się nie zatrzymał ????

albo inny też mam. idziemy z kumplem na trening. wakacje były to z buta się chodziło, ale wtedy słoneczko za bardzo grzało to łapiemy stopa. nikt się nie zatrzymuje. kumpel patrzy jedzie radiowóz, ale uj rękę wystawiamy i łapiemy kolesia. odziwo koleś się zatrzymał. jedziemy w takim milczeniu, lekko się z tyłu podśmiechując, już pod koniec drogi kumpel wypala: &quot;noo jakby mnie teraz mama zobaczyła to chyba by zawału dostała&quot;. a koleś na to: &quot;a co? kolor nie ten..?&quot;

krzysiek5680 12

krzysiek5680

Użytkownik
Kolega miał kiedyś taki przypał:
Jest przerwa, kolega idzie zapalić za szkołe.
Akurat palił pod oknem biblioteki, pali.. pali... i nagle zachciało mu się lać, więc wyciąga .... i leje.
Patrzy a z okna wygląda bibliotekarka.
Zobaczyła jego pytonga i oskarżyła go o molestowanie:-D:-D:-D

P 0

pavlinho

Gość
Oskarżyli mnie o próbę podpalenia szkoły ????
???? ???? ????

Ja kiedyś napisałem markerem na całą ścianę w szatni brzydkie zdanie na temat jednego z moich &quot;kumpli&quot; :]
Oczywiście potem musiałem szorować...

drago 108

drago

Użytkownik
Przypomniało mi się jeszcze jedno. Pare lat temu na zielonej. Przedostatni dzień no to robimy imprę trochę % było... nawet nie trochę. Podzieliliśmy się na 2 pokoje na końcu korytarza. Była ok. 2:00 w nocy taki debil musiał za potrzebą... No to wyszedł. I ja sobie popatrzyłem czy jakiejś głupoty nie zrobi. Idzie... głąb chciał zobaczyć czy nie idzie żaden opiekun... ???? Wyszedł na klatkę schodową... i czołowe zderzenie z nauczycielką... ???? Nauczycielka w taki pisk... ja mówie wszystkim, że nauczycielka idzie... Mieliśmy farta, bo za oknem nie było paapetu tylko dach i można było na luxie chodzić. No to ja na okno i biegnę po tym dachu. Otwieram szerzej swoje okno (zostawiłem uchylone) wbijam. Jestem w środku reszta śpi. Słysze nauczycielka się zbliża i zapukała do drzwi. No to ja pod kołdre w butach, okularach i całym opakowaniu... zamykam oczy, ona podchodzi i do mojego łóżka podeszła. złapała za róg kołdry to ja na bok i niestety, ale moja noga nagle znalazła się na jej ręce... (dość dziwne uczucie) ta szybko ja wzięła i wybiegła z pokoju... speszyłem ją ???? ???? Zamknęła drzwi ja sie przebrałem... i nasłuchiwałem co się działo obok ????
Gorrrąco było ????

kaczmar123 39

kaczmar123

Użytkownik
oj z psami to są przypały :|
kiedyś jade sobie wieczorem rowerem, nie miałem odblasków, jestem pod swoim blokiem prawie a tam oni z naprzeciwka, podjechali do mnie i ze mi mandat za brak odblasków dadzą ;d ja sie zaczalem tak uśmiechać bo mówie że juz pod blokiem jestem a ci zebym chuchnął :/ po czym nic nie wyczuli i za chwile - najarałeś sie kolego czy cos? ;/ i kazali mi prowadzic rower :|
albo inna akcja
&quot;pożyczyliśmy&quot; kiedys ławke z chłopakami taką z miejsca gdzie kompletnie nikt z niej nie korzystał i postawilismy sobie ją między blokami i zaczelismy ją sobie podpisywać markerami ???? i jakiś sąsiad zadzwonił że niby my niszczymy i ze przywiezli tą ławke ze spółdzielni mieszkaniowej ;/ tego ze my to zrobilismy nikt nie zauwarzył, a korzystało z niej codzien masa ludzi jak wychodziła z dzieciakami...

edyyy 0

edyyy

Użytkownik
hehehe z ławkami u nas też był patent. 2 lata temu na wakacjach chyba ze 4 ławki w ciągu jednego miesiąca &quot;pożyczylimy&quot; ze stacji PKP, bo dość szybko się rozlatywały i ciągle trzeba było gonić po nową. ale teraz nie ma już tak dobrze bo sokości się tam ulokowali i ciągle pilnują :p

Do góry Bottom