Bez żartów proszę.kursy o dziwo sa bardzo dobre.
Co innego kursy 8.50 i 8.55, a 1.10 i 1.15Bez przesady, roznice kursu 0,05 - 0,02 to zadne roznice wg mnie
Trzeba bylo pisac do angielskiego supportu. Wejdz na strone i zmien jezyk na angielski wtedy bedziesz mial adres do angielskiego supportu. Odpisuja w 10 minut.Witajcie mam do Was pytanko. Wpłaciłem na interwetten 200 złotych dostałem bonus, obróciłem go 5 krotnie i teraz chce wypłacić pieniądze. System informuje mnie abym przesłał scan dowodu co też uczyniłem już nawet pięciokrotnie (dwa razy emailem i trzy razy faksem). Mineło juz co najmniej dwa tygodnie. Zadnej odpowiedzi z suportu i nadal nie moge wyplacic. Moze ktos mial podobny problem. Napiscie czy wyplacili Wam w koncu kase i czy dodatkwo cos robiliscie Czy otrzymaliscie od tych sku... jakas informacje z suportu. Juz nie mam zdrowia, w inych firmach zadnych problemow ..Czekam na rade i szybka odpowiedź. Pozdrawiam
AD. Oczywiście że będzie jak wszędzie ale minimalnaMam kilka pytań dotyczących tego bukmachera chciałbym wypróbować go i dlatego mam kilka wątpliwości.
1 pytanie Czy przy wypłacie będzie pobierana jakaś prowizja jak wypłacam na konto bankowe?
2 pytanie Czy mogę np zrezygnować z promocji ponieważ jakbym chciał zagrać w tym bukmacherze tylko kilka zakładów a nie obracać jakąś "X" kwotą 3 razy
3 pytanie ile wynosi minimum wypłaty wiem że minimum wpłaty to 10 euro a z wypłatą już nie wiem jak to jest
Bardzo proszę o odpowiedzi.
Support odpisał mi na maila i napisali ze moge skorzystać z tej promocji a jak system sam nie doda bonusu to mam wyslac do nich maila to sami go dodadza wiec porządna firma chyba sie w niej za domowieMam pytanie w interwetten zarejestrowalem sie juz jakis czas temu chyba z 2 lata temu jakas promocja byla wtedy voucher na 10 euro chyba i pytanie czy moge teraz ubiegac sie o bonus 50 % ? od pierwszego depozytu ? wyslałem do nich maila ale jakos nie odpisuja moze sie orientujecie. Z góry dziękuje za odpowiedź.