>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wasze opinie o Interwetten

Status
Zamknięty.
al_capone 29K

al_capone

Gangster
W tym temacie czekamy na wasze opinie na temat bukmachera Interwetten. Co Wam się w nim podoba, a co nie? Na co zwracać uwagę przy graniu itp. Ich mocne, a także słabe strony. Temat na pewno przydatny dla nowych graczy, którzy chcą się zarejestrować w Interwetten.
Co sądzicie o Interwetten?

komarr 4

komarr

Forum VIP
Ja gram u tego bukmachera stosunkowo niedawno ale musze przyznac ze zaklady LIVE jak i zwykle sa naprawde dobre. Czasami moze brakowac handicapow a nizsze ligi (takie jak V liga Angielska czy IV ;) ). Jedynym minusem tego buka moze byc to iz minimalna wyplata to 120zl. Tak czy siak, polecam tebo guka, kursy o dziwo sa bardzo dobre.

rycerzx 0

rycerzx

Użytkownik
kursy o dziwo sa bardzo dobre.
Bez żartów proszę.

Oto porównanie kilku dzisiejszych meczy (kursy interwetten kontra inni bukmacherzy)

Donetsk Shakhtar - Celtic Glasgow
interwetten:-1: 1.90 ---x: 3.20-----2:3.60
betsson:-----1: 1.90 ---x: 3.25---2:4.15
betfair:------1: 2.06 ---x: 3.40----2:4.40

Real Madrid - Bremen
interwetten:eek:ne: 1.35 x: 4.20 2: 7.50
expekt:-----1: 1.37 x: 4.25 2: 9.25
betfair:-----1: 1.40 x: 4.90 2: 11.00

Chelsea - Rosenborg Trondheim
interwetten:---1: 1.15 x: 6.00 2: 13.00
gamebookers:eek:ne: 1.15 x: 7.00 2: 17.00
betfair:--------1: 1.17 x: 8.40 2: 36.00

Oto dowód, że na Interwetten ma maxymalnie NAJNIŻSZE KURSY. Interwetten przejął pałęczkę od bet-at-home, gamebookers i bwin.

Interwetten to chyba pierwszy internetowy bukmacher posiadający tak wielkie marże (11-12%, czasem sięgające nawet pod 14%).

Sprawa kursów została już chyba zamknięta. ;-)

komarr 4

komarr

Forum VIP
Bez przesady, roznice kursu 0,05 - 0,02 to zadne roznice wg mnie. I czesto - gesto gralem w interwetten kupony takie same jak filip czy jaques i niejednokrotnie kurs ogolny kuponu byl wyzszy o 0.10-0.20 ???? . Tak czy inaczej dla mnie Interwetten poki co jest lepszym bukmacherem niz BAH czy Bwin x]

R 0

rogaliszcz

Użytkownik
siema mam takie pytanie do ciebie zaczolem grac na interwettne wygralme 30 euro i chcialbym je wyplacic wysłalem skan dowodu ile trwa zweryfikowanie danych i pierwszą wyplate trzeba dokonac poprzez przelew bankowy ? nie mozna karta pierwszej wyplaty ? cos support slabo odpisuje . pozdrawiam licze na odpowiedz na moje pytania Pzdr

rycerzx 0

rycerzx

Użytkownik
Bez przesady, roznice kursu 0,05 - 0,02 to zadne roznice wg mnie
Co innego kursy 8.50 i 8.55, a 1.10 i 1.15

To, czy kursy są dobre sprawdza się obliczając marże. Myślę, że jako moderator na pewno to wiesz, ale pozwolę sobie uświadomić tych, którzy nie mają o tym pojęcia.

Pierwszy lepszy dzisiejszy mecz z brzegu:
Cardiff - Watford (http://www.betexplorer.com/soccer/england/english-league-championship-2007-2008/nextmatch.php?matchid=6237011)

marże:
interwetten 13,92% ????
gamebookers 11,65%
bwin 11,28%
betway 10,65%
betgun 9,71%
sportingbet 9,71%
bet-at-home 9,48%
betsson 9,04%
unibet 8,99%
expekt 7,95%

betfair (po odjęciu prowizji) 3,53%

Wszystko wyjaśnione?

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Ja mogę powiedzieć tyle długo próbowałęm wypłacić ale w końcu wypłaciłem od nich 150 zł i spokojnie mam je na koncie , Pytają o dowód na 100% zawsze więc na to trzeba się przygotować.

R 0

robert-20790

Użytkownik
Również to samo co kolega wyżej.
Nie wiem dalczego forum (administracja) tak chwaliłe tego bukmachera skoro kursy ma niskie i oferte taka sobie gdzie sa po porostu lepsze firmy ? Wrocilem do sportingbet, unibet i expekt, teraz przenioslem sie do bet365 ????

C 0

cezarek70

Użytkownik
Witajcie mam do Was pytanko. Wpłaciłem na interwetten 200 złotych dostałem bonus, obróciłem go 5 krotnie i teraz chce wypłacić pieniądze. System informuje mnie abym przesłał scan dowodu co też uczyniłem już nawet pięciokrotnie (dwa razy emailem i trzy razy faksem). Mineło juz co najmniej dwa tygodnie. Zadnej odpowiedzi z suportu i nadal nie moge wyplacic. Moze ktos mial podobny problem. Napiscie czy wyplacili Wam w koncu kase i czy dodatkwo cos robiliscie Czy otrzymaliscie od tych sku... jakas informacje z suportu. Juz nie mam zdrowia, w inych firmach zadnych problemow ..Czekam na rade i szybka odpowiedź. Pozdrawiam

C 0

cezarek70

Użytkownik
Ostrzeżenie
Witajcie !!! Nie dajcie się naciągnąć na wysokie bonusy i gwarantowaną solidność firmy interwetten. Jest to kompletnie niepoważny partner do gry. Pieniędzy włożonych nie odbierzecie, na odpowiedź z suportu nie ma co liczyć. Bardzo żałuję że dałem się nabrać, szkoda tych moich 200 złotych ale myslę, że odrobię w innym miejscu. Ostrzegam nie zakładajcie kont na interwetten. Są to zwykli oszuści. Szkoda że u nas hazard w internecie nie jest zagwarantowany prawnie bo bym wystapił do sądu na tych skurw....... Gram dalej na betssonie i tam wiem chociaż że nie zostanę oszykany.

manafluid 0

manafluid

Użytkownik
Witajcie mam do Was pytanko. Wpłaciłem na interwetten 200 złotych dostałem bonus, obróciłem go 5 krotnie i teraz chce wypłacić pieniądze. System informuje mnie abym przesłał scan dowodu co też uczyniłem już nawet pięciokrotnie (dwa razy emailem i trzy razy faksem). Mineło juz co najmniej dwa tygodnie. Zadnej odpowiedzi z suportu i nadal nie moge wyplacic. Moze ktos mial podobny problem. Napiscie czy wyplacili Wam w koncu kase i czy dodatkwo cos robiliscie Czy otrzymaliscie od tych sku... jakas informacje z suportu. Juz nie mam zdrowia, w inych firmach zadnych problemow ..Czekam na rade i szybka odpowiedź. Pozdrawiam
Trzeba bylo pisac do angielskiego supportu. Wejdz na strone i zmien jezyk na angielski wtedy bedziesz mial adres do angielskiego supportu. Odpisuja w 10 minut.

C 0

cezarek70

Użytkownik
Tak jak sugerował kolega manafluid wysłałem e-maila na adres [email protected] . Wysłałem w sobotę a już w poniedziałek 15.10 mogłem wypłacić pieniądze. 16.10 w systemie była informacja, że zaksięgowali wypłatę. Czekam teraz na pieniądze na swoim koncie w Millenium Bank. Zobaczymy czy dotrą - dam znać. Podobno co niektórzy koledzy mieli też informację, że pieniądze wyszły ale tylko tyle bo już w banku odbiorcy nie znalazły się. Jestem jednak dobrej myśli czekam...........Podziękowania dla manafluida za poradę bo dzięki niemu moje sprawy poszły trochę do przodu.

C 0

cr7

Użytkownik
Nie wiem jak wy to robicie ale mi zawsze odpisali! Oczywiscie na angielski support pisalem. Kase bez wiekszych problemów wypłacili, tzn chcieli dowód. Kursy... nie sa takie najgorsze! Moze nie najlepsze ale mysle ze w miare dobre. Ja na tego buka nie narzekam!

P 0

pawelwerp

Użytkownik
Pytanie o promocje w Interwetten
Mam pytanie w interwetten zarejestrowalem sie juz jakis czas temu chyba z 2 lata temu jakas promocja byla wtedy voucher na 10 euro chyba i pytanie czy moge teraz ubiegac sie o bonus 50 % ? od pierwszego depozytu ? wyslałem do nich maila ale jakos nie odpisuja moze sie orientujecie. Z góry dziękuje za odpowiedź.

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Mam kilka pytań dotyczących tego bukmachera chciałbym wypróbować go i dlatego mam kilka wątpliwości.
1 pytanie Czy przy wypłacie będzie pobierana jakaś prowizja jak wypłacam na konto bankowe?
2 pytanie Czy mogę np zrezygnować z promocji ponieważ jakbym chciał zagrać w tym bukmacherze tylko kilka zakładów a nie obracać jakąś &quot;X&quot; kwotą 3 razy
3 pytanie ile wynosi minimum wypłaty wiem że minimum wpłaty to 10 euro a z wypłatą już nie wiem jak to jest
Bardzo proszę o odpowiedzi.
AD. Oczywiście że będzie jak wszędzie ale minimalna
AD 2 . Tego nie wie male napisz do Supportu powinna być taka opcja między innymi taka jest w Betgun możliwość.
AD 3 . 120 zł

P 0

pawelwerp

Użytkownik
Mam pytanie w interwetten zarejestrowalem sie juz jakis czas temu chyba z 2 lata temu jakas promocja byla wtedy voucher na 10 euro chyba i pytanie czy moge teraz ubiegac sie o bonus 50 % ? od pierwszego depozytu ? wyslałem do nich maila ale jakos nie odpisuja moze sie orientujecie. Z góry dziękuje za odpowiedź.
Support odpisał mi na maila i napisali ze moge skorzystać z tej promocji a jak system sam nie doda bonusu to mam wyslac do nich maila to sami go dodadza wiec porządna firma chyba sie w niej za domowie

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom