Pozwolę sobie zareklamować Interwetten.
Ten bukmacher jako jeden z nielicznych w mojej opini nie ma żadnych plusów ????
Na spotkania piłkarskie 12% marży, do tego 2% prowizji przy wpłatach/wypłatach Moneybookers = 16%... Można by pomyśleć, że przy takim haraczu nie opłaca się tam grać. Jednak ich pracownicy aktualizujący kursy robią to nieudolnie i z dużym opóźnieniem, więc można wychwycić często niezłe value i zagrać po bardzo korzystnym kursie. Lecz zarobić dużo się u nich nie da. Gram u wielu buków, a u nikogo nie dostałem limitów tak szybko. W chwili obecnej nie mogę zagrać za więcej niż 40PLN, a wygrana brutto nie może być większa od 106,64 PLN...
Resztę graczy obstawiających "inaczej" (czyli pewniaczki, sklejanie taśm) gra w Interwetten doprowadzi nieuchronnie do bankructwa.
Pracownicy supportu nie należą do najlepszych, odpowiadają na maile z dużym opóźnienie.
Firma ma 20 lat doświadczenia... Po niekompetencji jaką prezentują mógłbym śmiało stwierdzić, że otworzyli działalność zaledwie wczoraj. Ich motto na str. głównej to "profesjonalizm i zaufanie" - bez komentarza ????
To bukmacher (choć w ich przypadku to za dużo powiedziane), który zajmuje najniższą pozycję w moim rankingu.
Jednym słowem amatorszczyzna w najlepszym wydaniu. Oczywiście nie polecam zakładania tam konta i wpłacania jakichkolwiek pieniędzy.
Pozdrawiam ????