>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wasze Najbardziej pechowe wtopy bukmacherskie

pitekk 69

pitekk

Forum VIP
U mnie słynny mecz Polska - Austria na Euro. Zdarzenie zamykało kuponik na bodajże 1000 - 1200 zł. Najpierw Roger cudeńko, po 90 min. podwójne świętowanie (kasa &amp; wygrana Polski), a w doliczonym szok! Jak on to podyktował!? Pamiętam, że cholernie wierzyłem jeszcze w Artura: &quot;wyciągnij to!&quot;. No, a później zostało już tylko jedno słowo - Webb!

krecik1988 246

krecik1988

Użytkownik
1.5 k za 5 zeta, porto u siebie z naval mialem handi (-1.5) a wygralo porto tylko 1-0.. porto nie strzelilo karnego, mieli 3 poprzeczki, 2 słupki i nie wbili drugiej... szok....

faeco 0

faeco

Użytkownik
Nie gram za duże stawki, ale pewnego razu zdecydowałem się zagrać za 150 zł, do wygrania było 550 zł. Kupon zamykał Arsenal Londyn, który mierzył się z Blackburn. Byłem pewny tego spotkania, bo dałem X2 na Londyńczyków. Niestety, Arsenal przegrał ten mecz, chyba 2:1, a to był najniższy kurs na całym kuponie ???? Pewnie napiszecie, że to tylko 150 zł, ale odnoszę się do wygranej, która pechowo przeszła mi koło nosa.

C 0

cantona78

Użytkownik
2 razy zawalil mi kupon ostatni mecz - weszlo juz 9/10 a do wyjecia mialem raz prawie 1600 funa a drugim razem cos okolo 2000 funa (kupony grane za 10) i dwa razy byly to druzyny z niemiec raz hertha i raz borussia ktora jeszcze w okolo 70 min wygrywala
niech no ja bede kiedys w ktoryms z tych miast ????????????

Do góry Bottom