>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Wasze kluby, kadry i składy w FM :D

edyyy 0

edyyy

Użytkownik
zaś ja próbuję Wisełką coś wygrać w europie... właśnie kończę pierwszy sezon i dopiero zaczynam przygodę w europejskich pucharach /niestety tylko p. uefa/

U 0

urbi

Użytkownik
Ja teraz pogrywam Legia dopiero 1 sezon,udalo mi sie wygrac Lige,w pucharze Uefa udalo wyjsc mi sie z grupy, nastepnie w dwumeczu przegralem z Besiktasem ale niewiele brakowalo.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
niemam screenów po formacie, ale zazwyczaj biore kluby z srodka tabeli ze wskazaniem na utrzymanie sie w lidze. HSV niepamietam jaki mialem cel od zarzadu ale w pierwszym sezonie zdobylem mistrza niemiec i to jeden z moich małych sukcesów :]
Ps. Vice versa respekt za 2012 rok, tez doszedlem do tego roku ale zaczynajac w CM 01/02 ????

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Rzeczywiscie vice versa jestes mistrzem w tej grze tak samo jak w typowaniu ????

Ja mam niestety wersje z bledem i w trzecim sezonie gra mi sie zacina i nie moge grac dalej :/
U Ciebie w kadrze Atletico zauwazylem tego samego pilkarza co ja mialem czyli Giorginio Wijnaldum. A jesli ktos szuka pilkarza do srodka pomocy to polecam Evera Banege. Z bramkarzy mysle ze warto zainwestowac w Kaspera Schmeichela.

Vice Versa gratuluje dominacji na Hiszpanskich boiskach!!! ????

Do góry Bottom