>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wasz najlepszy kupon

Status
Zamknięty.
K 0

karoleks85

Forum VIP
dark moon miales wiecej szczescia niz rozumu.. Moim zdaniem dobry kupon to taki ktory ma wysokie ako ale sklada sie z kilku spotkan dokladnie przeanalizowanych i przemyslanych wtedy naprawde jest sie czym chwalic... A nie nawalic na kupon 20 spotkan i kozak ze trafiles, fajnie masz 400 pare zl ale nie powiesz mi ze siedziales nad kazdym spotkaniem i dokladnie analizowales itd .. Pewnie odpaliles BAH i po kolei po kursach ! wista wioooo ! hehe

ale co do tego kuponu na poczatku storny ktory zamiescil krzysztof to jest cos &lt;ok&gt; z tego mozesz byc dumny!! (jesli to nie bylo oczywiscie na farta)

K 0

karoleks85

Forum VIP
Dark moon chyba ty jestes smieszny .. ja ciebie nie obrazalem ???? jesli nie rozumiesz polskiego to ci wytlumacze prosciej chodzi mi o to ze takiego kuponu nie trafia sie dzieki umiejetnosciom - tylko dzieki szczesciu, intuicji jak zwal tak zwal..
Moim zdaniem mozesz byc dumny z poprzedniego kuponu ktory umiesciles, a ten nie robi na mnie wrazenia..

pele69 3

pele69

Użytkownik
Dark_Moon dlaczego nie podajesz zadnych typow na forum??Cos mi sie wydaje ze po tygodniu juz by jazdy tylko od Ciebie łykał typy i miałbys zielony kolor na forum...przemysl to ;)

W 2

wislak

Forum VIP
wg mnie to on wali 400 kuponow po 1zl i jak mu wejdzie ten 1 na 400 to wrzuca na forum ???? widac ze gra tasiemce wiec rzadko pewnie to wchodzi. ale moge sie mylic... ale nie sadze zebym sie mylil ????

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Oto czego dokonalem w przeciągu 12 h z 5 zł niecałe 170 zł ;)

Ten kupon na 101 zł - Kilka typów doradził mi Elit reszta kuponów sam ;)

W 2

wislak

Forum VIP
pierwszy mala stawka niezle ako jak na singla, a drugi to moj kupon o byc albo nie byc. ostatnia kasa ???? gralem progresje i jakby nie weszlo to bym sie zegnal ???? wybralem z oferty 5 spotkan na noc/ranek i mialem dubel ulozyc. okazalo sie ze te 2 weszly a pozostale 3 nie ???? analiza z 2-3 h ;) ferie byly to bylo wydarzenie dnia :jezora:

wiem ze to do niektorych waszych kkuponow z tysiacami wygranych pryszcz ale dla mnie niezle ;)

remik47 0

remik47

Użytkownik
A trafił ktoś takie kursy na 1 kuponie ??? ???? ???? ????
Kuponik trafiony w Dzień Niepodległości 2006 :jezora:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom