>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wasz maksymalny zysk wypłacony z bwin.

Status
Zamknięty.
L 72

loozer21

Użytkownik
ghs to poprostu dziecko neo jestem pewien ze gdy bys tak wygrywał to bwin napewno by Ci zablokowało konto . A jestem ciekaw co wyniknie z zakładu. Anapolon daj znac jak Ci pokazeniby te screny

G 46

ghs

Użytkownik
Też tak myślałem, ale okazuje się, że nie takie bwin straszne. A z wyzwiskami i kpinami radzę się wstrzymać do rozstrzygnięcia zakładu. Z drugiej strony trochę żałośni co po niektórzy są - mocni w gębach, ale poprzeć to konkretami to już mało który... nawet 500 zł nie dorobiliście się jeszcze?

slawiola 5

slawiola

Użytkownik
Pierwsze slysze o takich limitach, co to za buk jak niby pozwala grac a tu zaraz jak ssman rzuca ograniczenia, du du.. z takim bukiem.

IMO im wiekszy buk , a przeciez bwin to jeden z najwiekszych na swiecie, to powinien stronic od takich wyzysków ????

A czy wie ktos moze czy takie procedery zdarzaja sie np na expie czy unibecie itp itd ? z gory bede wdzieczny za info.

P.s. nie kłóćta się, przeciez nie o to chodzi, wazne jest czy bwin naprawde tak przepier*ala.

PEACE.

bodi 70

bodi

Użytkownik
Już trafiłem.....i może troszkę ciszej będzie...a jak nie to urlopy.

Sam potwierdzam osobiście,że BWIN daje limity.
ghs z takimi zakładami startuj na blokowisku ...i nie prowokuj do kłotni między unserami.

mazaq 2,8K

mazaq

Forum VIP
W odpowiedzi na PW ghs&#39;a :
Ok, nie ma problemu.
Witam.
Powstał spór na forum (http://forum.bukmacherskie.com/s...856#post301856), który doprowadził do chęci zawarcia zakładu. Potrzebujemy sędziego, na konto którego wpłacilibyśmy stawkę zakładu. Po rozstrzygnięciu zakładu sędzia przelałby zwycięzcy całość pieniędzy.
Mój adwersarz zaproponował Ciebie jako sędziego. Czy zrobisz nam tę przysługę i zgodzisz się?
Pozdrawiam,
ghs
Konto MB czy konto bankowe?
Pozdrawiam

K 76

karlos83

Użytkownik
Ghs czemu sie tak unosisz ? ???? Wydajesz sie byc doroslym gosciem a dajesz sie prowokowac dzieciom, ktore maja po 15 lat. Naprawde warto ? ????

dukat 7

dukat

Użytkownik
Dajcie spokój ghs&#39;owi. Na forum jest nie od dziś, jego posty są konkretne i przemyślane. Skoro mówi, że wygrał 20 tys. To czemu miałbym nie uwierzyć. Jest to możliwe.
GHS nie daj sie.

K 76

karlos83

Użytkownik
Hah nie sadzisz chyba, ze ktorykolwiek z nich wejdzie z Toba w zaklad co ? ???? Hahhaha wydaje mi sie, ze 500 zl to zaden z tych pieniaczy nie widzial nigdy na oczy ????

bodi 70

bodi

Użytkownik
Forum to nie ring i jak jeszcze jedna będzie wypowiedź odnośnie tego &quot;bezsensownego &quot;zakładu zamknę temat.

mazaq 2,8K

mazaq

Forum VIP
Witam ponownie.
Byłem, zobaczyłem.
GHS rzeczywiście wypłacił z Bwin ponad 20k pln, zrobiłem kilka screenów, jakby ktoś niewierzył.
A w całą sprawę się dalej nie wtrącam, ktoś wygrał zakład, o ile do zawarcia takiego w ogóle doszło.
Pozdrawiam.

jasiek09 0

jasiek09

Użytkownik
co prawda to prawda ???? ale spodziewalem sie wiekszej skutecznosci ???? i chyba jeszcze wiecej musial wplacic.... ale ok nie czepiam sie nie moja sprawa.... ???? jak bym mial tyle kasy nie bawilbym sie w bukmacherke ???? ????

I 6

insaner

Użytkownik
No nie no - Panowie. Zrobiła się kłótnia w temacie pomiędzy dwoma osobami i całkowicie wątek się zatracił - mogliście na privie to sobie załatwić a nie pisać jednozdaniowych postów. Byłbym wdzięczny moderatorowi za zrobienie tutaj porządku i wywalenie niepotrzebnej kłótni, która miała miejsce zaraz po pierwszym poście ghs.(screeny mogą zostać bo fajne i krzepiące, zakład - że był też może zostać ;) )
Problem tkwi jednak w tym, że na razie tylko 1 osoba tak naprawdę się wypowiedziała - a na podstawie opinii i sukcesów jednej osoby trudno cokolwiek wywnioskować. Powiem więcej - na chwile obecną jestem bardzo zawiedziony, że wygląda na to że prawdopodobnie tak niewielu wypłaca od bwin - a narzekają całe setki. Od każdej reguły są wyjątki.:cry:

johnnygangsta 68

johnnygangsta

Użytkownik
Ja gram na bwin i nie narzekam jak dla mnie to najlepszy buk maja naprawdę bogata ofertę(a ja gram duzo egzotycznych lig i pod tym względem są najlepsi) tylko za pierwszym razem jak wypłacasz to trzeba im przesłać ksero albo scan dowodu osobistego to mi się u nich nie podoba bo trwa to trochę czasu zanim oni wszystko sprawdza pod tym względem wole Bet-at-home ale tylko pod tym bo ogolenie BAH sa złodzieje najwięksi z wszystkich internetowych buków

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom