???? Halep, S - Vinci, R @ 1 ( 1.82 ) 6-1 6-3
Stawka 5.32 PLN
4,32 PLN
Na dziś wybrałem sobie mecz młodej rumunki Simony Halep ( 46 ) z włoszką Robertą Vinci ( 18 ). Oby dwie zawodniczki spotkały się ze sobą już w tym roku w Paryżu wtedy górą była Vinci wygrywając 6-4 6-4, ale wydaje mi się że w tym momencie rumunka jest w dużo lepszej formie i zrewanżuje sie za porażke w Paryżu .
???? Paire, B - Bachinger, M @ Bachinger, M +1,5 ( 1.52 ) 6-7 6-3 6-2
Stawka 5.05 PLN
2,63 PLN
Skusiłem sie jeszcze na mecz Paire Benoit a ( 102 ) z Matthiasem Bachingerem ( 104 ). Zawodnicy spotykali się ze sobą w ubiegłym roku dwukrotnie i oby dwa mecze wygrał niemiec. W pierwszej rundzie Bachinger sprawił małą niespodziankę pokonując Volondariego ( 6-3 3-6 6-3 ) , natomiast Francuz Donalda Younga ( 4-6 7-6 6-2 ). Napewno Niemiec jest w stanie wygrać z Francuzem a nepewno urwać jednego seta.
#8 Bologna - Cagliari @ 1 2 ( 1.46 ) 1-0
Sevilla - Real Saragossa @ Goście zdobędą gola ( 1.60 ) 3-0
Stawka : 5.50 PLN
Kurs : 2.34
5.50 PLN Co do pierwszego typu bologny z cagliari to tak na przekór innych użytkowników forum którzy w większości typują remis w tym meczu, oby dwie drużyny mają o co walczyć jeszcze w tym sezonie gdyż do strefy spadkowej mają odpowiednio 3 i 4 punkty przewagi a kurs na zwycięstwo którejś z drużyn zachęca.
Co do drugiego typu Saragossa w ostatnich pięciu meczach strzelała bramki między innymi Barcelonie, Atl.Madryt, czy też Valencji, czuję że Sevilli też strzelą.
#11 Korona Kielce - Zagłębie Lubin @ 1 ( 1.75 ) 0-2
Stawka : 5.06 PLN 5.06 PLN Dziś rewelacja Korona Kielce bedzię podejmować na własnym stadionie piłkarzy z Lubina, którzy serią czterech zwycięstw z rzędu zapewnili już sobię praktycznie pozostanie w ekstraklasie. Korona wciąż jednak ma szanse żeby wystąpić w lidze europejskiej i gdyby nie pechowy remis z Lechem wciąż by się liczyli w walce o mistrza polski. Myśle że dziś Korona zwycięży i wystąpi w przyszłorocznej lidze europejskiej bo napewno chłopaki z Kielc na to zasłużyli.
#15 Polonia Warszawa - Cracovia Kraków @ 1 @ 1.42 2-1 Karpaty Lviv - Volyn Luts @ 1 @ 1.50 1-0 Stawka : 7.92 PLN
Kurs : 2.13
8,95 PLN
No w końcu plus teraz pójdzie z kopytka.