>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

warto stawiac remis w nba

win1988 164

win1988

Użytkownik
To jest stwierdzenie, czy jednak zabrakło siły na dodanie znaku zapytania ? Przejrzyj sobie wyniki spotkań z tego sezonu, zobacz ile pojedynków rozstrzygnęło się w dogrywce, wyciągnij wnioski i podejmij decyzję czy warto. W mojej opinii nie, chociaż raz na 30 spotkań może uda Ci się trafić, ale po co.

L 147

luminat

Użytkownik
Zdecydowanie nie warto.
Lepiej skupić się na wyszukiwaniu meczów w NBA (dotyczy także innych dyscyplin i lig ???? ) gdzie prawdopodobieństwo wynosi 50/50, a bukmacherzy wystawili kursy 1.25 - 4.00, 1.35 - 3.25 i oczywiście typować wyższy kurs ;) , ale niższych kursów niż 3.0 nie warto, bo nie będzie aż tak dużej przebitki i value, związku z tym zarobisz nie wiele.
Generalnie to jest bardzo dobry sposób na grę u bukmacherów i jedyny najbardziej skuteczny, pod warunkiem że dobrze będzie dobierać mecze i nie będziemy czekać na łut szczęścia tzn naginać faktów i prawdopodobieństwa.

K 0

kokoloko

Użytkownik
pytam bo w ostatnio bylo na 7 meczy w nba 3 remisy wiec dajac system np 3 z 7 chyba juz za minimalna kwote jest z tego kolo 50 zl

R 4,1K

robson1416

Forum VIP
Bez zakładania nowego tematu, czy ktoś ma dostęp lub robił dla siebie statystyki dotyczące remisów w NBA. Nie chodzi mi tu o progresję, ale np grając wszystkie mecze w sezonie za 1 , 2 zł czy da się w ten sposób zarobić. Czy jest to opłacalne ?

Co o tym sądzicie.

popijava 87

popijava

Użytkownik
Dlaczego niby nie warto?
Moim zdaniem warto, choć trzeba być cierpliwym i konsekwentnym, bo wygrane nie będą zbyt częste. Będą za to znaczące. Dogrywki były, są i będą. Trzeba umieć wyłapuwać te mecze, gdzie prawdopodobieństwo remisu jest spore i umiejętnie dobierać stawki.
Statystyki mogą być pomocne, choć one nie grają. Nie ma na nie co patrzeć zbyt &quot;realnie&quot;, bo wtedy okaże się, że remisów w piłkę też nie opłaca się grać. Zresztą porównując statystyki i kursy, to mozna dojść do wniosku, że w ogóle nie opłaca się grać u bukmacherów.

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Zaciekawił mnie temat i dołączam się do prośby.
W tym gąszczu linków nie potrafię znaleźć takiego bym miał cały poprzedni sezon (poprzednie sezony) NBA z wynikami z uwzględnieniem remisów.
Mogę prosić o takową stronę?

Do góry Bottom