kocham-katke
Użytkownik
Hmm.. Masz jakieś info na ten mecz? Czy grasz w ciemno za taką stawkę? Bo mnie Roma nie bardzo przekonuje
Jedyne info jakie mam to analiza dotychczasowych spotkań obydwu drużyn. Fatalna forma Genui, ale również Roma ostatnio nie zachwycała. Własne boisko, kibice spragnieni zwycięstwa, o wiele słabszy przeciwnik, pogoń za czołówką, to kilka z czynników. Roma jeżeli pierwsza stosunkowo szybko strzeli to powinno pójść zgodnie z planem ????Hmm.. Masz jakieś info na ten mecz? Czy grasz w ciemno za taką stawkę? Bo mnie Roma nie bardzo przekonuje
dobra fota! ????Kupon # 193 ????
Data: 23.03.2012r. g. 21:30
Dyscyplina: Tenis ziemny, WTA Sony Ericsson Open Miami (R2)
Spotkanie: D. Hantuchova - K. Bondarenko
Stawka: 6,65 PLN
Typ: 1 Kurs: 1,518
Bukmacher:
E/W: 10,10 PLN
W drugiej rundzie Daniela Hantuchova podejmować będzie Ukrainkę Bondarenko. H2H dla Słowaczki, jednakże mecze były dawno temu, bo 2010 i 2009 rok. Bondarenko po przejściu rundy kwalifikacyjnej odprawiła z turnieju naszą Ulę Radwańską wygrywając 2:1. Gdyby nasza Ula spięła poślady i troszkę się wysiliła bardziej, to Ula by grała dzisiaj ze Słowaczką. Los chciał, że to "klopsik" jest w kolejnej rundzie, ale mam nadzieję, że to ostatni taki eksces i Daniela sobie poradzi. Szykuję się jednak na 3 setowy pojedynek. Po raz kolejny żałuję, że tak ubogo z transmisjami z Miami, bo większość typów staje się istną loterią. Nie widziałem Bondarenko długo na żywo, więc typ opieram czysto na analizie cyferek zapisanych na tabelach wyników. Daniela dwa ostatnie mecze w Indian Wells z Zakopalovą i w Dubaju z Julką w plecy. Dubaj jeszcze jestem w stanie Danieli wybaczyć, gdyż tam doszła stosunkowo daleko, a odpadła przecież z finalistką turnieju w Dubaju. Indian Wells już Danieli nie mogę tak łatwo wybaczyć. Warto zwrócić uwagę na kurs, troszkę promocja się trafiła, więc za grosze sięgam okazję i liczę na zaksięgowanie zysku.