>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

WARNING: Tennis is here !

rafi_widzew 335

rafi_widzew

Użytkownik
Kupon # 129 ????
Data: 02/03
.03.2012r.
Dyscyplina:Tenis ziemny, WTA Acapulco

Spotkanie: Begu, Irina - Pennetta, Flavia

Stawka: 34,56 PLN
Typ: 2 Kurs: 1,55
Bukmacher: Betsafe
E/W: 53,57 PLN ✅

rafi_widzew 335

rafi_widzew

Użytkownik
Kupon # 130 ????
Data: 03
.03.2012r.
Dyscyplina:Tenis ziemny, ATP Dubai Duty Free Tennis Championships 2012
(finał)
Spotkanie: Murray, Andy - Federer, Roger

Stawka: 33,57 PLN
Typ: 2 Kurs: 1,75
E/W: 58,75 PLN ✅
Wieczorem podsumowanie kuponów # 121 - # 130 ????

kohorta 890

kohorta

Użytkownik
Wszystko fajnie pięknie tylko gdyby kursy były ciut większę ryzykować 50 złotych by zdobyć na &quot;czysto&quot; 10 jest kiepskim pomysłem - dla mnie taka gra mija się z celem Jak to mówią jak spadać to z wysokiego konia , życze powodzenia w dalszej walce przeciw bukmacherom. Z bukmacherskim pozdrowieniem KOHORTA
P.S Śląsk w niedziele zagra u was w łodzi - podchodząc do spotkania jako kibic widzewa zapewne powiesz że Widzew bezproblemowo sobie poradzi a patrząc na ten pojedynek czysto sportowo jaka jest twoja prognoza ??

rafi_widzew 335

rafi_widzew

Użytkownik
Wszystko fajnie pięknie tylko gdyby kursy były ciut większę ryzykować 50 złotych by zdobyć na &quot;czysto&quot; 10 jest kiepskim pomysłem - dla mnie taka gra mija się z celem Jak to mówią jak spadać to z wysokiego konia , życze powodzenia w dalszej walce przeciw bukmacherom. Z bukmacherskim pozdrowieniem KOHORTA
P.S Śląsk w niedziele zagra u was w łodzi - podchodząc do spotkania jako kibic widzewa zapewne powiesz że Widzew bezproblemowo sobie poradzi a patrząc na ten pojedynek czysto sportowo jaka jest twoja prognoza ??
gdybyś przeglądał odpowiednio forum zlokalizowałbyś moją prognozę odnośnie meczu Widzew - Śląsk, ale podaję raz jeszcze -&gt; LINK . Nazwę mojego klubu pisz z dużej litery. Czy gdziekolwiek pisałem, że Widzew jest faworytem tego spotkania? Niepotrzebna prowokacja koleżko...

kohorta 890

kohorta

Użytkownik
Nazwe klubu twojego piszę z dużej litery jak zauważyłeś więc niewiem o co Tobie chodzi ale widze że napinką dla każdego kibica Widzewa jest to że jestem z Wrocławia. Nie dla mnie takie prowokacje marne już nie te lata ????

rafi_widzew 335

rafi_widzew

Użytkownik
Statystyki kuponów od # 121 do # 130:
✅ Wygranych: 8
⛔ Przegranych 2

------------------
Suma stawek: 299,53 PLN
Suma wygranych: 295,78 PLN
Czysty zysk: -3,75 ⛔
Zatem minimalnie na minusie, głównie przez Djokovicia, dobrze, że Federer wygrał z Murrayem bo bym się chyba załamał, albo odpuścił tenisa :cool:
jedziemy dalej...

rafi_widzew 335

rafi_widzew

Użytkownik
Kupon # 132 ????
Data: 03/04
.03.2012r. g. 01:30
Dyscyplina:Tenis ziemny, WTA Acapulco
(finał)
Spotkanie: Errani, Sara - Pennetta, Flavia

Stawka: 8,75 PLN
Typ: 2 Kurs: 1,55
E/W: 13,56 PLN ⛔
W nocy z soboty na niedzielę około godziny 01:30 naszego czasu dojdzie do włoskiego finału w turnieju WTA w Acapulco. Zmierzą się Sara Errani oraz Flavia Pennetta. Konsekwentnie gram od początku turnieju na Flavię, ponieważ jest główną kandydatką do wygrania w Acapulco. Nie zawodziła jak na razie w tym turnieju i myślę, że Sara nie powinna stanowić poważnej przeszkody w drodze po wygraną. H2H dla Pennetty. Ostatni raz grały ze sobą w 2010 roku Marabelli w Hiszpanii również na kortach ziemnych. Wygrała wtedy Pennetta dokonując istnego pogromu Sary - 6:1, 6:1. W dalsze pojedynki się nie zagłębiam, gdyż to nie stanowi jakiegoś poparcia do stawiania na Flavię. Patrzę jedynie na jej aktualną formę. Choć ciężko o wideo z meczów Flavii w Acapulco, to po regularności zdobywanych punktów na tym turnieju wnioskuje, że warto na nią zagrać. Nie będę jednak szalał ze stawką, będą to grosze, ponieważ Errani nie straciła w Acapulco nawet seta, pewnie ogrywając w półfinale rodaczkę - Robertę Vinci 6:4, 6:1, więc może dojść do wyrównanego meczu w nocy. Wierzę w dobrą dyspozycję Flavii i w to, że zostanie podtrzymana jeszcze przez kolejny pojedynek w Acapulco.

rafi_widzew 335

rafi_widzew

Użytkownik
Kupon # 133 ????
Data: 04
.03.2012r. g. 10:30
Dyscyplina:Tenis ziemny, Challenger Singapore

Spotkanie: Lu, Yen-Hsun - Soeda, GO

Stawka: 30,00 PLN
Typ: 1 Kurs: 1,65
E/W: 49,50 PLN ✅

rafi_widzew 335

rafi_widzew

Użytkownik
Kupon # 134 (kombinacyjny)
Data: 05.03.2012r.

Spotkania:Challenger Kyoto
  • Bhambri, Yuki - Niland, Conor @ typ: 1 (1,65) ✅
  • Heliovaara, Harri - Tagawa, Shota @ typ: 1 (1,12) ✅

Stawka: 9,50 PLN
Łączny kurs: 1,85
E/W: 17,57 PLN ✅✅

rafi_widzew 335

rafi_widzew

Użytkownik
Kupon # 135 :hokej:
Data: 0
5.03.2012r. g. 14:00
Dyscyplina: Hokej na lodzie, Kontinental Hokey League

Spotkanie: HC Yugra
VS
Traktor Chelyabinsk

Stawka: 7,56 PLN
Typ: 2 Kurs: 2,10
Bukmacher:

E/W: 15,88 PLN ✅

rafi_widzew 335

rafi_widzew

Użytkownik
Kupon # 136 (kombinacyjny) ????
Data: 05.03.2012r.

Spotkania:WTA Indian Wells qual.
  • Wozniak, Aleksandra - Watson, Heather @ typ: 1 (1,45) ✅
  • Pegula, Jessica - Jovanovski, Bojana @ typ: 2 (1,17) ⛔

Stawka: 30,00 PLN
Łączny kurs: 1,70
Bukmacher:

E/W: 51,00 PLN ⛔

Brak słów na Bojanę :-(

Kupon # 137 ????
Data: 05
.03.2012r. g. 19:00
Dyscyplina: WTA Indian Wells qual

Spotkanie: Robson, Laura - Dellaqua, Casey

Stawka: 20,00 PLN
Typ: 2 Kurs: 1,65
Bukmacher:

E/W: 33,00 PLN ✅

Ja gram dzisiaj na Casey Dellacqua, która powinna sobie poradzić na etapie kwalifikacji do tegorocznego Indian Wells. Na jej drodze w pierwszym meczu stanie Brytyjkka Laura Robson, która w rankingu WTA plasuje się na miejscu 120. Casey zajmuje odrobinę wyższe, bo 107 miejsce. Poparcie dla mojego typu stanowi fakt, że Australijka zaliczyła dwie udane rundy kwalifikacyjne w turniejach w Kuala Lumpur oraz Australian Open. W turnieju z cyklu wielkiego szlema po przejściu Bojany Jovanovską w pierwszej rundzie kwalifikacyjnej natrafiła na numer 1 rankingu WTA - Victorię Azarenkę i rzecz jasna przegrała z kretesem z Białorusinką. Ciekawym jednak jest fakt, że zarówno w 1 rundzie qual. w Kuala Lumpur i w AO walczyła z tą sama rywalką - Bojaną Jovanovską. Dwa razy ją ograła i można rzec, że Australijka ma patent na Serbkę. Dzisiaj jednak zagra z Brytyjką, która w lutym borykała się z kontuzją, złapaną podczas pojedynku kwalifikacyjnego do turnieju w Pattaya City, gdzie przegrywając 2:5 w pierwszym secie z Akgul Amanmuradovą poddała mecz. Nie wiem czy uraz może mieć wpływ na dzisiejsze spotkanie, gdyż minął od niego okres już blisko miesięczny, ale zdecydowaną faworytką jest Dellacqua.

rafi_widzew 335

rafi_widzew

Użytkownik
Kupon # 140 ????
.03.2012r.

Spotkanie: Lepchenko, Varvara - Rogowska, Olivia

Stawka: 25,41 PLN
Typ: 1 Kurs: 1,38
Bukmacher:

E/W: 35,07 PLN ✅
Jutro podsumowanie kuponów # 131 - 140

rafi_widzew 335

rafi_widzew

Użytkownik
Kupon # 141 ????
.03.2012r. g. 19:00

Spotkanie: Daniilidou, Eleni - Luzhanska, Tetiana

Stawka: 33,00 PLN
Typ: 1 Kurs: 1,40
Bukmacher:

E/W: 46,20 PLN ✅

oby dobrze zacząć nową dziesiątkę na nockę Eleni... Krótka analiza poniżej.

szybkie wnioski po meczu Bojany Jovanovski. To czego się obawiałem się sprawdziło. Nie odkryję tutaj Ameryki, ale zaważył tutaj fakt powszechnie znany i oczywisty, że nisko plasujące się w rankingu WTA Amerykanki spinają się na swoje rywalki wyżej notowane i je najzwyczajniej ogrywają. Bojana dobrze zaczęła, ale z każdym kolejnym gemem i przełamaniem jej osoby pękała jak wapno. Te spinanie się na swoje rywalki przez Amerykanki to coś co biorę pod uwagę odnośnie typu: Daniilidou Eleni z Luzhanską. Niby Greczynka 66 miejsce w ranku i prawie 100 lokat przewagi, ale jednak martwię się trochę o ten typ. Skuszę się jednak chyba, bo już jedna amerykanka się cudem przedostała kosztem Bojany, drugiego farta nie może być. Eleni ma za sobą udany turniej w Kuala Lumpur, gdzie dotarła do półfinału, gdzie 1:2 poległa Hsieh Su-Wei. Luzhanska na 4 ostatnie turnieje (Plantation, Bogota, Monterrey oraz AO) nie wywalczyła awansu.

rafi_widzew 335

rafi_widzew

Użytkownik
Podsumowanie kuponów # 131 - # 140
✅ Wygranych: 6
⛔ Przegranych 4

------------------
Suma stawek: 187,10 PLN
Suma wygranych: 176,43 PLN
Czysty zysk: -10,67 ⛔
Wciąż dokładam do tego &quot;biznesu&quot; :razz:

rafi_widzew 335