Kupon # 136 (kombinacyjny) ????
Data: 05.03.2012r.
Spotkania:WTA Indian Wells qual.
- Wozniak, Aleksandra - Watson, Heather @ typ: 1 (1,45)
- Pegula, Jessica - Jovanovski, Bojana @ typ: 2 (1,17)
Stawka: 30,00 PLN
Łączny kurs: 1,70
Bukmacher:
E/W: 51,00 PLN
Brak słów na Bojanę :-(
Kupon # 137 ????
Data: 05.03.2012r. g. 19:00
Dyscyplina: WTA Indian Wells qual
Spotkanie: Robson, Laura - Dellaqua, Casey
Stawka: 20,00 PLN
Typ: 2 Kurs: 1,65
Bukmacher:
E/W: 33,00 PLN
Ja gram dzisiaj na Casey Dellacqua, która powinna sobie poradzić na etapie kwalifikacji do tegorocznego Indian Wells. Na jej drodze w pierwszym meczu stanie Brytyjkka Laura Robson, która w rankingu
WTA plasuje się na miejscu 120. Casey zajmuje odrobinę wyższe, bo 107 miejsce. Poparcie dla mojego typu stanowi fakt, że Australijka zaliczyła dwie udane rundy kwalifikacyjne w turniejach w Kuala Lumpur oraz
Australian Open. W turnieju z cyklu wielkiego szlema po przejściu Bojany Jovanovską w pierwszej rundzie kwalifikacyjnej natrafiła na numer 1 rankingu
WTA - Victorię Azarenkę i rzecz jasna przegrała z kretesem z Białorusinką. Ciekawym jednak jest fakt, że zarówno w 1 rundzie qual. w Kuala Lumpur i w AO walczyła z tą sama rywalką - Bojaną Jovanovską. Dwa razy ją ograła i można rzec, że Australijka ma patent na Serbkę. Dzisiaj jednak zagra z Brytyjką, która w lutym borykała się z kontuzją, złapaną podczas pojedynku kwalifikacyjnego do turnieju w Pattaya City, gdzie przegrywając 2:5 w pierwszym secie z Akgul Amanmuradovą poddała mecz. Nie wiem czy uraz może mieć wpływ na dzisiejsze spotkanie, gdyż minął od niego okres już blisko miesięczny, ale zdecydowaną faworytką jest Dellacqua.