ty powinienes walnac w sciane ...Ja pierdole normalnie brak mi słów,co dzień na forum widze jakieś chore tematy,,a bo mi mamusia nie pozwala graću buk i co mam zrobić''
,,a to potrzebuje pożyczyć 2,43zł na konto'' ,,a to walnij głowo w klawiature i co ci wyjdzie'' KURWA co to za piepszona dzieciarnia normalnie słów mi brakuje srednia wieku tego forum to jakiś 14 lat,Kurwa dzieci słońca
Ja pierd**e, widzę że masz jakieś problemy emocjonalne, przecież nikt Ci nie każe tego czytać, temat rzeczywiście jest "oryginalny", ale co to ma do tego wiek? Jest dużo osób powyżej 20 roku życia którzy mają na tyle zryte głowy aby wymyślić coś jeszcze bardziej oryginalnego. Krytyke zachowaj dla siebie i może zapisz się do jakiegoś forum sztywniaków z kijami włożonymi w dupę!Ja pierdole normalnie brak mi słów,co dzień na forum widze jakieś chore tematy,,a bo mi mamusia nie pozwala graću buk i co mam zrobić''
,,a to potrzebuje pożyczyć 2,43zł na konto'' ,,a to walnij głowo w klawiature i co ci wyjdzie'' KURWA co to za piepszona dzieciarnia normalnie słów mi brakuje srednia wieku tego forum to jakiś 14 lat,Kurwa dzieci słońca
potraktuje to jako komplement ;] a temat zapożyczony z innego forumJaki temat , nimoge z autora
a co :
tfgvbujhn