>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Walka z chwilówkami. Bankrut czy spłata?

Status
Zamknięty.
R 367

romeo12345

Użytkownik
Siekiera, pamiętaj że każdy ma swoją cierpliwość. Jak będziesz miał ich w dupie i okejesz placenie a oni się wkińcu wkurzą i sprzedadzą Twoje długi to wtedy zobaczysz jak szybko z kwoty 4tys. zrobi sie jej wielokrotnośc

kobello88 432

kobello88

Użytkownik
Gosciu co Ty opowiadasz. Straszysz chłopaka i się przechwalasz ile masz dniówki jakby to miało coś wnieść do tematu. C**** mu zabiorą jak nic nie jest na niego.
Powodzenia chłopaku

paul_trunks 27,2K

paul_trunks

Użytkownik
Może i teraz mu nic nie zabiorą ale dług nie przepadnie i jeżeli tylko pojawi się okazja to zobowiązania wrócą. To może być za kilka a nawet kilkanaście lat...

R 367

romeo12345

Użytkownik
Gosciu co Ty opowiadasz. Straszysz chłopaka i się przechwalasz ile masz dniówki jakby to miało coś wnieść do tematu. C**** mu zabiorą jak nic nie jest na niego.

Powodzenia chłopaku
No tak. I do końca życia bedzie komornik za nim chodził. Nigdzie nie bedzie mógł się zatrudnić, nic na siebie nie kupi bo wszystko mu zabiorą. Niech płaci teraz puki jest 4tys a nie 40tys. Rozłożą mu to na raty i na spokojnie spłaci. Tylko niech się weźnie za jakąś robote. Bo wiem, że obecna młodzież ma problem z wzięciem się do jakiejkolwiek pracy.

kobello88 432

kobello88

Użytkownik
Macie racje Panowie i tamtemu Panu też przyznaję rację tylko nie spodobała mi się forma jaką zastosował ???? jesteś mądrzejszy i radzisz sobie w życiu to chwała Ci za to, ale zostaw to dla siebie jak odpowiadasz zagubionemu młokosowi

L 123

lukaszbonq

Użytkownik
Nie chodziło mi o to żeby liczyć dniówki ani się lansować - po prostu chciałem autorowi tematu pokazać że nieważne ile by się nie zarabiało każdy pieniądz należy szanować. I jeżeli jest się na minusie bez pracy stałej to i 4k jest porą kwotą. Jeśli chodzi o moją firmę to specyficzna branża, nie mam wolnych niedziel ani urlopu - prowadzę gospodarstwo rolne. I podejrzewam że mało kto chciałby mieć te dniówki przy tych kredytach;D

L 123

lukaszbonq

Użytkownik
Nie chodziło mi o to żeby liczyć dniówki ani się lansować - po prostu chciałem autorowi tematu pokazać że nieważne ile by się nie zarabiało każdy pieniądz należy szanować. I jeżeli jest się na minusie bez pracy stałej to i 4k jest porą kwotą. Jeśli chodzi o moją firmę to specyficzna branża, nie mam wolnych niedziel ani urlopu - prowadzę gospodarstwo rolne. I podejrzewam że mało kto chciałby mieć te dniówki przy tych kredytach;D
a co do wpisu kobello88 - w życiu mam zasadę że barany lepiej pasać niż z nimi dyskutować
sorry, przez pośpiech zacytowałem zamiast edytować

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom