>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Walia - 2025/2026 (Cymru Premier + Puchary)

Psychosocial 1,9M

Psychosocial

Ekspert - Irlandzka Piłka
Członek Załogi
Pobuszowałem dzisiaj w walijskich ligach i wyknułem 5 dla mnie bardzo dobrych spotkań. Dwa w 1 lidze i trzy w drugiej. Co do kursu TNS wiem że się troszkę kompromituje ale zagrałem go rzecz jasna nie singlem a dla usprawiedliwienia w swoich najlepszych latach w 2023 roku TNS wygrał z nimi na wyjeździe tylko 1:0.

Cypru Premier:

Caernafon-Bala Town TYP over 1,5 gola Caernafon kurs 1,62 5/10 g.15.30 2:0 WIN

Colwyn Bay-TNS TYP 2 kurs 1,28 7/10 g.15.30 1:1 BOX

Cypru North i South:

Cwmbran-Newport TYP handi -1,5 Newport kurs 1,65 5/10 g.15.30 1:1 BOX

Airbus-Brickfield TYP handi -1,5 Airbus kurs 1,43 5/10
g.15.30 5:0 WIN

Newtown-Caersws TYP 1,5 handi kurs 1,65 5/10
g.15.30 2:1 BOX

Powodzenia.

Pzdr/Psycho.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1627
maarcin14 2,2M

maarcin14

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Walia, League Cup
Godzina: 20:45
Spotkanie: Caernarfon - Holywell
Typ: Holywell strzeli gola
Kurs: 1,55
Bukmacher: Betclic
Analiza:

Witam, oferta na dziś jest mocno uboga, mój typ dotyczy Pucharu Ligi w Walii, o godzinie 20:45 odbędzie się tam mecz pomiędzy Caernarfon a Holywell. Obie drużyny dzieli jeden poziom rozgrywkowy, i co ciekawe Caernarfon jest liderem w Cymru Premier, a więc najwyższej lidze w Walii, a Holywell jest liderem w Cymru North, a więc ligę niżej w grupie północnej. Caernarfon w tym sezonie rozegrało 6 spotkań ligowych, odnieśli w nich 4 wygrane i 2 remisy, bilans bramkowy 19:7. Tylko raz udało im się zachować czyste konto, w 4 kolejce pokonali 2:0 Bala Town i goście grali 30 minut w osłabieniu. W pozostałych meczach Caernarfon traciło gola. Holywell w poprzedniej rundzie League Cup wyeliminowało już wyżej notowanego rywala, pokonali na wyjeździe 2:1 Flint Town Utd. W lidze spisują się bardzo dobrze, 6 spotkań, 6 wygranych i bilans bramkowy 17:5. Sporo strzelają, i z pewnością będą chcieli się sprawdzić na tle Caernarfon. Typuję gola gości.

Otrzymane punkty reputacji: +1825
L 3,2M

lucaxx95

Mistrz Typów Dnia 2023
Spotkanie: Caernarfon Town - TNS
Bukmacher: Superbet
Typ: TNS wygra
Kurs: 1.45

TNS to hegemon ligi walijskiej, który regularnie nie tylko wygrywa, ale też sięga po koncowy triumf. Mowa tutaj o najlepszej ofensywie, ale też defensywie. Oczywiście od czasu do czasu zdarzają się wpadki jak remis czy porażka, ale liczę na to, że ten mecz będzie jeszcze przedłużeniem zwycięskiej serii. Caernarfon Town w ostatnich latach etatowo wręcz przegrywa z tym rywalem i choć trafia czasem honorowego gola, to TNS bywało wyjątkowo bezlitosne (5-2 czy i 8-1). Goście wydają się byc murowanymi faworytami do kompletu punktów w tym meczu.

Otrzymane punkty reputacji: +626
Do góry Bottom