:jezora::jezora::jezora::jezora::jezora::jezora::spokodfhgfh::spokodfhgfh::spokodfhgfh:Ty grasz -My placimy
Witaj daniel, Twoja nazwa użytkownika to dannyffm
Masz 3 darmowe spiny w naszym Kasynie!
Gra w której czekajÄ… na ciebie darmowe spiny, to nasza najnowsza propozycja gra Hot City.
wlasnie mailaoa takiej tresci dzis dostalem ????
na czym tak poszalałeś ?Masakra, w 7 minut 464 PLN do wypłaty ???? Najszybciej zarobione przeze mnie pieniądze ???? Wypłata na konto, jak dotrze to dam znać ????
A dodałeś tego freebeta jakoś ? bo ja wpisuje i nic..mogłby ktoś powiedziec jak wygląda sprawa z tym bonusem -freebetem 40zł na zaklady?
po jakim kursie to grac, czy mozna grac za kase z tych spinów itp?
Aby otrzymać darmowy zakład, należy wpisać kod promocji - GETLUCKY przed obstawieniem kuponu upoważniającego do skorzystania z promocji.A dodałeś tego freebeta jakoś ? bo ja wpisuje i nic..
wpisuje ten kod tam gdzie miałem wpisać daje potwierdź,odświeża się strona i nic..Aby otrzymać darmowy zakład, należy wpisać kod promocji - GETLUCKY przed obstawieniem kuponu upoważniającego do skorzystania z promocji.
Najpierw wprowadzasz kod promocji, potem stawiasz kupon, a po wszystkim powinienes dostac freebeta. Ja tak to rozumiem...
Postawiłeś zakład po wprowadzeniu kodu?
No OK, ale czy po wprowadzeniu kodu postawiłeś zakład? Ponawiam pytanie...wpisuje ten kod tam gdzie miałem wpisać daje potwierdź,odświeża się strona i nic..