>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Fortuna bonus

Walentynkowe Free Spiny w CentreBer

dannyffm 0

dannyffm

Użytkownik
Ty grasz -My placimy
Witaj daniel, Twoja nazwa użytkownika to dannyffm
Masz 3 darmowe spiny w naszym Kasynie!
Gra w której czekajÄ… na ciebie darmowe spiny, to nasza najnowsza propozycja gra Hot City.
wlasnie mailaoa takiej tresci dzis dostalem ????

arbiter_erhan 136

arbiter_erhan

Użytkownik
Ty grasz -My placimy

Witaj daniel, Twoja nazwa użytkownika to dannyffm

Masz 3 darmowe spiny w naszym Kasynie!

Gra w której czekajÄ… na ciebie darmowe spiny, to nasza najnowsza propozycja gra Hot City.

wlasnie mailaoa takiej tresci dzis dostalem ????
:jezora::jezora::jezora::jezora::jezora::jezora::spokodfhgfh::spokodfhgfh::spokodfhgfh:

nie ten temat

djarek18 0

djarek18

Użytkownik
mam pytanie czy oni u was tez tak długo rozliczaja kupony rano dałem na Central Coast - Queensland typ 2 siadło o 12 mecz sie skonczył a oni dalej nie rozliczyli tego meczu to u nich normalne?? dodam ze postawiłem za kase z tego co ugrałem z bonusu na walentynki ???

T 1,7K

tomex11

Użytkownik
ja tam depo zrobiłem wczoraj, ten buk to tragedia, mało, że hajsu nie było od razu wpłaconego z moneya, dopiero rano ręcznie dopisali, kupony tez tak długo rozliczali, oferta średnia do tego opcji meczowych poza 1 x 2 w wielu meczach brak, a na live krykiet tylko był

doniooo 1

doniooo

Użytkownik
Masakra, w 7 minut 464 PLN do wypłaty ???? Najszybciej zarobione przeze mnie pieniądze ???? Wypłata na konto, jak dotrze to dam znać ????

fabregas_4 0

fabregas_4

Użytkownik
Masakra, w 7 minut 464 PLN do wypłaty ???? Najszybciej zarobione przeze mnie pieniądze ???? Wypłata na konto, jak dotrze to dam znać ????
na czym tak poszalałeś ?
odnoście freebeta niby go dostałem a jak wpisuje ten kod co miałem wpisać to strona się odświeża i nic...

marchwiak5 6

marchwiak5

Użytkownik
mogłby ktoś powiedziec jak wygląda sprawa z tym bonusem -freebetem 40zł na zaklady?
po jakim kursie to grac, czy mozna grac za kase z tych spinów itp?

fabregas_4 0

fabregas_4

Użytkownik
mogłby ktoś powiedziec jak wygląda sprawa z tym bonusem -freebetem 40zł na zaklady?
po jakim kursie to grac, czy mozna grac za kase z tych spinów itp?
A dodałeś tego freebeta jakoś ? bo ja wpisuje i nic..

doniooo 1

doniooo

Użytkownik
A dodałeś tego freebeta jakoś ? bo ja wpisuje i nic..
Aby otrzymać darmowy zakład, należy wpisać kod promocji - GETLUCKY przed obstawieniem kuponu upoważniającego do skorzystania z promocji.
Najpierw wprowadzasz kod promocji, potem stawiasz kupon, a po wszystkim powinienes dostac freebeta. Ja tak to rozumiem...
Postawiłeś zakład po wprowadzeniu kodu?

fabregas_4 0

fabregas_4

Użytkownik
Aby otrzymać darmowy zakład, należy wpisać kod promocji - GETLUCKY przed obstawieniem kuponu upoważniającego do skorzystania z promocji.
Najpierw wprowadzasz kod promocji, potem stawiasz kupon, a po wszystkim powinienes dostac freebeta. Ja tak to rozumiem...
Postawiłeś zakład po wprowadzeniu kodu?
wpisuje ten kod tam gdzie miałem wpisać daje potwierdź,odświeża się strona i nic..

doniooo 1

doniooo

Użytkownik
wpisuje ten kod tam gdzie miałem wpisać daje potwierdź,odświeża się strona i nic..
No OK, ale czy po wprowadzeniu kodu postawiłeś zakład? Ponawiam pytanie...
W regulaminie jest napisane, że freebeta dostajesz dopiero po zagraniu zakładu za swoja kase.

adrio 0

adrio

Użytkownik
teraz postaw zakład to wyskoczy Ci freebet, tak samo było z freebetem na mecz Lpool - Chelsea.

Do góry Bottom