>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Walentynki :)

princeas 11

princeas

Użytkownik
eee do rąk krem? to ja poradze coś innego ????

&quot;Będzie pan zadowolooooony, i małżonka będzie zadowolooooona&quot; ????

hawkeyesti 1,7K

hawkeyesti

Forum VIP
ja wam się szczerze dziwie że macie jakie kolwiek problemy z tym dniem... dla mnie walentynki to 100% komercji nic więcej. Jeśli ktoś na prawdę kocha i ma przy sobie tą wymarzoną drugą połówkę to każdy dzień jest niezwykły, więc po jaką cholerę zawracać sobie głowę na coś mega w ten jeden dzień... spr robić wszystko by każdy dzień był inny, każdy dzień z nią magiczny a później zobaczcie z boku na 14 lutego... bo to trochę wygląda tak że przez cały rok żyje się w nudnej monotonności a potem spoceni kombinujecie co zrobić... gratuluję tym co już to odkryli, a tym co się jeszcze nie udało powodzenia. tyle odemnie ;P

telprzem 136

telprzem

Użytkownik
ja wam się szczerze dziwie że macie jakie kolwiek problemy z tym dniem... dla mnie walentynki to 100% komercji nic więcej. Jeśli ktoś na prawdę kocha i ma przy sobie tą wymarzoną drugą połówkę to każdy dzień jest niezwykły, więc po jaką cholerę zawracać sobie głowę na coś mega w ten jeden dzień... spr robić wszystko by każdy dzień był inny, każdy dzień z nią magiczny a później zobaczcie z boku na 14 lutego... bo to trochę wygląda tak że przez cały rok żyje się w nudnej monotonności a potem spoceni kombinujecie co zrobić... gratuluję tym co już to odkryli, a tym co się jeszcze nie udało powodzenia. tyle odemnie ;P
Wszyscy tak mówią, nie uznaja komercyjnych świąt :| Denerwuje mnie to stwierdzenie. Moze i jest to racja, wiec tym bardziej 14 luty powinien byc jeszcze magiczniejszy i bardziej niewykły niz pozostałe 364 dni.

Prince de Belial 1,7M

Prince de Belial

Forum VIP
po częsci mógłbym się z nim zgodzić, aczkolwiek jeżeli człowiek chce coś przekazać i w dodatku mówi o swego rodzaju kulturze wyższej, to co robi ta &#39;kwa&#39; w każdym zdaniu ? przez to jego wypowiedź robi się po prostu śmieszna, a on również w pewnym sensie wygląda jako komercyjna wydmuszka. :zoltakartka: chociaż jak mówie, przesłanie idzie w dobrym kierunku.

Do góry Bottom