>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Walentynki :)

domel 49

domel

Forum VIP
Witam wiem ze to nie jest miejsce na takie posty, ale mam problem. Walentynki coraz bliżej a ja nie wiem co mam kupić ,zrobić itd. swojej 2 połówce ???? może macie jakieś pomysły?? albo co wy kupujecie albo robicie??

z gory dzięki za propozycje

pozdroo

peja 1

peja

Użytkownik
piękny bukiet róż, zaproszenie do restauracji na romantyczną kolacje :mrgreen:

miha13 0

miha13

Użytkownik
▶ Przede wszyskim, to proponowalbym zaplanowac caly dzien, od rana do wieczora/nocy/rana, bardzo to sie jej spodoba, zwalaszcza, ze zrobisz to pod nia.

▶ Jesli zechcesz ja gdzies zabrac, to proponuje miejsce, w ktorym jeszcze nigdy nie byliscie, bo lubia niespodzianki...

▶ Mozna by ja zabrac do teatru na Romeo I Julie -&gt; w tym dniu paraktycznie bedize w kazdym teatrze, ale biletow moze juz nie byc, bo sprzedaja sie jak cieple buleczki... ???? musisz pytac szybko w kasie jak sie zdecydujesz. No jeszcze jeden za teatrem, jest taki, ze trzeba sie do niego wystroic, wyszykowac... a one to uwielbiaja.

▶ Swojej polowce, zamierzam kupic, spodnice, ktora gdzies w jakims pismie przyuwazylismy i jest zajeb*** :mrgreen: Ogolnie mozna jakis ciuszek pelniejszy, badz skromnieszy, chociaz na ta okazje, proponuje ta druga mozliwosc (skromniejszy) ????

▶ W miare mozliwosci tak jak poprzednicy wspomnieli kolacja, a pozniej wspolny wieczor przy swiecach i przy winie.

▶ Mozesz tez ja zabrac na spacer, byle krotki bo raczej chlodno bedzie ;) , a podczas niego, tak jak peja wspomnial mozna sprawic jej takiego spontanicznego kwiatka...

Jakos ciezko mi sie mysli, bo jestem zmeczony, ale jak dojede do siebie i mi cos jeszcze do glowy przyjdzie, to nieomieszkam sie podzielic przemysleniami...

pozdro!

miha13 0

miha13

Użytkownik
▶ taki maly dodatek, to moze byc chociazby okolicznosciowe logo do telefonu, mysle, ze bedzie go troche miec i za kazdym razem jak spojrzy na tel, to zawsze sobie pomysli o osobie, od ktorej dostala...

domel 49

domel

Forum VIP
dzieki bardzo za pomysly miha13 moze cos z tego wybiore :p

Jakos ciezko mi sie mysli, bo jestem zmeczony, ale jak dojede do siebie i mi cos jeszcze do glowy przyjdzie, to nieomieszkam sie podzielic przemysleniami...
jesli cos przyjdzie Ci do glowy to wal ????

lucek 250

lucek

Użytkownik
A ja mam w planach....na 80 - 90 % zdobyc sexowną....czerwoną.....różę.....i taką samą bieliznę...

D 0

darek

Forum VIP
Ja też nie wiem co zrobić...
Myślałem, ze Roża...Kino...Restauracja... no ale to jest trochę takie oklepane... :/ Ale chyba tak zrobię...
Co do tego wina, Ona nielubi alkoholu... a ja jestem niepełnoletni. :oops: Nie będe ryzykował zamawiając wino, bo jeszcze powie dowodzik i co ja wtedy pocznę? :p
Ale żeby coś ciekawego, orginalnego wymyślić trzeba mieć trochę kasy... a ja jej za dużo nie mam niestety. :p

Najgorzej z prezentem... co jej kupić? Hmmm... bielizna odpada. :p

deeep 0

deeep

Użytkownik
zrob jej dobrze :mrgreen: jak sie bardzo postarasz dojdzie 2 razy :twisted: pozdrawiam ......( nie obchodze komercyjnych swiat )

unique- 32

unique-

Użytkownik
DomeL, uwierz mi na słowo, że najprostrzy prezent/gest w tym dniu dla Twojej drugiej połówki będzie najlepszym wyborem. Jestem ze starszą kobietą- opowiadała mi nie raz, że jakieś wymyślne prezenty w tym dniu to nie jest najlepszy pomysł ;)

S 11

support75

Użytkownik
1. przede wszystkim żadne kino, teatr, restauracja wszędzie będą tłumy... ja np lubię wejść i usiąść przy stoliku niż chodzić od restauracji do restauracji by znaleźć wolny stolik.
2. jeśli już coś trzeba wymyślić to najlepiej w domu. Potem spacer
3. Do tego wszystkiego jakiś prezent

Szybko, dobrze i bezboleśnie :mrgreen:

P.S. Niektórzy nie potrzebują święta, żeby zabrać swoją kobietę na miasto :wink:

olo 2,4K

olo

Użytkownik
DomeL, uwierz mi na słowo, że najprostrzy prezent/gest w tym dniu dla Twojej drugiej połówki będzie najlepszym wyborem. Jestem ze starszą kobietą- opowiadała mi nie raz, że jakieś wymyślne prezenty w tym dniu to nie jest najlepszy pomysł ;)
domeL pisał to 4 lata temu :-|

agent00typer 468

agent00typer

Użytkownik
domeL pisał to 4 lata temu :-|
a tam, czepiasz sie szczegółów ????

ja kupię chyba jakiś ładny pierścionek (bo jeszcze nie dostała ode mnie żadnego :p) i jakiegoś kwiatka :p

wieczorem leci fajny film w kinie to może ją zabiorę (czy nie wypada ? ???? )

ted 12,8K

ted

Forum VIP
a tam, czepiasz sie szczegółów ????
ja kupię chyba jakiś ładny pierścionek (bo jeszcze nie dostała ode mnie żadnego :p) i jakiegoś kwiatka :p
wieczorem leci fajny film w kinie to może ją zabiorę (czy nie wypada ? ???? )
;)z pierscionka moze byc nie zadowolona, lepiej to:

Do góry Bottom