Przede wszyskim, to proponowalbym zaplanowac caly dzien, od rana do wieczora/nocy/rana, bardzo to sie jej spodoba, zwalaszcza, ze zrobisz to pod nia.
Jesli zechcesz ja gdzies zabrac, to proponuje miejsce, w ktorym jeszcze nigdy nie byliscie, bo lubia niespodzianki...
Mozna by ja zabrac do teatru na Romeo I Julie -> w tym dniu paraktycznie bedize w kazdym teatrze, ale biletow moze juz nie byc, bo sprzedaja sie jak cieple buleczki... ???? musisz pytac szybko w kasie jak sie zdecydujesz. No jeszcze jeden za teatrem, jest taki, ze trzeba sie do niego wystroic, wyszykowac... a one to uwielbiaja.
Swojej polowce, zamierzam kupic, spodnice, ktora gdzies w jakims pismie przyuwazylismy i jest zajeb*** :mrgreen: Ogolnie mozna jakis ciuszek pelniejszy, badz skromnieszy, chociaz na ta okazje, proponuje ta druga mozliwosc (skromniejszy) ????
W miare mozliwosci tak jak poprzednicy wspomnieli kolacja, a pozniej wspolny wieczor przy swiecach i przy winie.
Mozesz tez ja zabrac na spacer, byle krotki bo raczej chlodno bedzie
, a podczas niego, tak jak
peja wspomnial mozna sprawic jej takiego spontanicznego kwiatka...
Jakos ciezko mi sie mysli, bo jestem zmeczony, ale jak dojede do siebie i mi cos jeszcze do glowy przyjdzie, to nieomieszkam sie podzielic przemysleniami...
pozdro!