>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Ważne :( konto na minusie :(

B 0

borzib3

Użytkownik
prosze mi powiedzieć co ja mam teraz zrobić.... wczoraj postawiłem kupon na 3 zespoły osttani mecz skonczyl sie o 18, ja wczoraj jak postawilem wyszedłem z domu i dopiero wrócilem po 18 wszedłem na bah i patrze ze kupon wszedl i 250 zł było wiecej na koncie, i odrazu za te kwote postawiłem na jeden zespol no i niestety niewszedł, ale po godzinie ponownie wszedlem na strone by postawic ostatnie 100 zloty ktore miałem patrzeee a tutaj mam -150 zl na koncie (juz odjeło mi te 100 ktore mialem ) ... ???? okazało sie ze system wprowadził zly wynik wprowadzil 2-1 a w rzeczywistosci po puzniejszym sprawdzeniu bylo 2-2... i co ja mam teraz zrobic czy to moja wina ze sie pomylili a ja niemialem obowiazku sprawdzac wynikow... a ja teraz nie mam tyle kasy by wplacac te kase ktora jest na minusie przeciesz to nie moja wina... prosze powiedziec mi jakie mam dostepne ruchy ???? prosze o w miare możliwości szybką odpowiedz ????

maly_ze 56

maly_ze

Użytkownik
prosze mi powiedzieć co ja mam teraz zrobić.... wczoraj postawiłem kupon na 3 zespoły osttani mecz skonczyl sie o 18, ja wczoraj jak postawilem wyszedłem z domu i dopiero wrócilem po 18 wszedłem na bah i patrze ze kupon wszedl i 250 zł było wiecej na koncie, i odrazu za te kwote postawiłem na jeden zespol no i niestety niewszedł, ale po godzinie ponownie wszedlem na strone by postawic ostatnie 100 zloty ktore miałem patrzeee a tutaj mam -150 zl na koncie (juz odjeło mi te 100 ktore mialem ) ... ???? okazało sie ze system wprowadził zly wynik wprowadzil 2-1 a w rzeczywistosci po puzniejszym sprawdzeniu bylo 2-2... i co ja mam teraz zrobic czy to moja wina ze sie pomylili a ja niemialem obowiazku sprawdzac wynikow... a ja teraz nie mam tyle kasy by wplacac te kase ktora jest na minusie przeciesz to nie moja wina... prosze powiedziec mi jakie mam dostepne ruchy ???? prosze o w miare możliwości szybką odpowiedz ????
Jeśli chcesz dalej grać to najlepiej zmienić buka a tutaj zamknać po prostu konto i spokojnie nikt Cię nie będzie &quot;ścigał&quot; za te 100zł które masz na minusie ????

B 0

borzib3

Użytkownik
:&gt;
dzięki za odpowiedz troszke sie własnie obawiam co sie teraz może wydarzyć... a mógły jeszcze to z którys z modow potwierdziec ? ???? byłbym wdzięczny ????

kalolina 15

kalolina

Użytkownik
Miałem to samo w tamtym roku bardzo podobna kwota, polska liga 2-3. W 97min strzelili na remis jednak bah rozliczył jako wygraną, kasa wypłacona od razu. Do tego czasu nawet maila nie dostałem czy coś.

rpg 1K

rpg

Użytkownik
Możesz napisać do supportu żeby Ci wyzerowali stan konta, a jak nie to się więcej nie zobaczycie.

Do góry Bottom