>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Ważne informacje, newsy, pytania i rozmowy dotyczące skoków narciarskich

typerskoki 638,6K

typerskoki

Ekstraklasa Expert
Członek Załogi

Otrzymane punkty reputacji: +1236
typerskoki 638,6K

typerskoki

Ekstraklasa Expert
Członek Załogi

Otrzymane punkty reputacji: +1237
typerskoki 638,6K

typerskoki

Ekstraklasa Expert
Członek Załogi
Daniel #Huber nie wystartuje w #Lillehammer z powodu bólu kolana. W jego miejsce powołany został Maximilian #Ortner

Wellinger wydaje się że będzie mocny od początku

malin157 75K

malin157

Znawca - Sporty zimowe
Szkoda że nie ma tego młodego Klemensa z Mistrzostw Polski , myślę że każdy będzie lepszy od Kota ;p a tak z większych oczekiwań to liczę że Zniszczoł i Wąsek będą często wpadać do TOP20 , Olek fajnie skakał w końcówce poprzedniego sezonu może przeniesie tą formę w ten sezon a Wąsek wygrał LGP to może złapie trochę pewności siebie .
Kubacki jest zagadką , jeśli chce wrócić do dobrego latania musi oddzielić / odseparować skoki od życia rodzinnego, nie wiem jak tam aktualnie wygląda stan zdrowia jego żony bo wydaje mi się że to jej choroba wpłynęła na to jak skakał.
Stoch to nie wiem , skoro Pero wrócił do dobrego skakania to może i Kamil się pozbiera :)
Do pierwszych sków już nie wiele zostało to zobaczymy gdzie w szeregu ustawią się nasze orły
Dla mnie te wszystkie wieści na czele z: https://www.skijumping.pl/wiadomosc...em-thurnbichler-o-powolaniach-na-lillehammer/ oznaczają, że zwyczajny sezon przed nami - najlepszy pewnie z naszych może powalczyć w generalce o połowę drugiej dziesiątki, ze starszych zawodników nie szykuje się by ktoś miał znacząco zmienić poziom z zeszłego sezonu choć najszybciej jakiegoś progresu spodziewam się po Kubackim aczkolwiek no nie będzie to ścisła czołówka rzecz jasna.

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom