>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

W poszukiwaniu Value

A 0

ard

Użytkownik
Witam serdecznie,

W temacie tym będę umieszczał typy, które w mojej opinii zostały przeszacowane przez bukmacherów. W moim temacie będzie można spotkać się z trzema rodzajami zakładów:

- Kursy przeszacowane (&quot;roboczo&quot; nazywane VALUE). Dla tego typów obowiązuje płaska stawka - 100 zł

- Typy poparte ciekawymi informacjam (kontuzje, braki w składach ect.) - Płaska stawka 150 zł. Jeżeli informacja jest naprawdę &quot;mocna&quot; (tzn. braki, kontuzje ect. są naprawdę bardzo istotne, stawka zostaje pomnożona x2, czyl 300 zł.

Zaczynami z budżetem 1500 zł. Miłoby było podwoić go do końca miesiąca.

Zaczynamy!

A 0

ard

Użytkownik
VALUE:
Atletico Madryt - Chelsea Londyn (+0.5) 2.05 Bet365
stawka: 100 zł

Kursy wg mojej opinii zdecydowanie przeszacowany. Atletico mocno zmęczone sezonem, w zespole nie ma tak dużej rotacji. Po prostu nie da się ciągnąć dwóch srok za ogon. Czuję dzisiaj zwycięstwo gości, jednak dla bezpieczeństwa &quot;podpieram&quot; typ. Kurs mocno przeszacowany. Osobiście wystawilbym coś w okolicach 1.7.

A 0

ard

Użytkownik
INFO:
FC SHAKHTAR DONIECK(-2.5) - SC TAVRIYA SIMFEROPOL 1.57 Bet365
stawka: 150 zł
Szachtar walczy o mistrza, zmierzy się z totalnym outsaiderem ligi, który nie ma szans na utrzymanie. Drużyna ma ogromne problemy finansowe i spadek z ligi to tylko i wyłącznie kwestia czasu. Do tego dochodzą braki/kontuzje na spotkane z liderem ligi. W meczu nie zagrają: Ljubicic, Boussaidi, Grncarov, Céle. Informacja oczywiście bardzo powszechna, kursy lecą... Szykuje się pogrom. Handicap dość znaczny stąd też stawka &quot;płaska&quot;.

A 0

ard

Użytkownik
VALUE:
Joinville (-1AH) - Novo Hamburgo 1.675 Bet365
Kursy lecą w dół, troszkę późno się obejrzałem, byłem pewny, że spotkaia Copa de Brasil będą mieć mejsce jutrzejszej nocy. Wracając do typu... Pierwszy mecz wygrało Novo Hamburgo 1:0 po rzucie karnym. Mmo to goście byli stroną dominującą w tym spotkaniu. Jak ważny jest atut własnego boiska w Brazylii, chyba nie trzeba tłumaczyć. Poza tym dochodzi fakt, że do zespołu gospodarzy powraca dwóch istotnych zawodników. Spodziewam się łatwego zwycięstwa gospodarzy, o ile ich suteczność będzie na przyzwoitym poziome. Zagrany bezpieczny handicap.

A 0

ard

Użytkownik
VALUE:
Dolgopolov - Montanes DW: 2:0 2.20
Z jednej strony, stawiane DW 2:0 na mączce to nierozsądny wybór. Do tego dochodzi osoba niestablnego emocjonalne Dolgo. Mimo wszystko, uważam że warto. Montanesowi bliżej, niż dalej do zakończenia kariery, na chwilę obecną uważam, że pomiędzy tymi zawodnikami jest duża przepaść i o ile Dolgo wytrzyma presje faworyta ( a z tym ma spore problemy), to powinniśmy zobaczyć szybki mecz. Kursy lecą w dół, osobiście wystawiłbym coś w okolicach 1.8 na DW 2:0

A 0

ard

Użytkownik
VALUE, LIVE:
Jankovic- Barthel 1.66
stan: 2:4
Kwestia czasu, kiedy Mona zacznie pudłować, kurs przesadzony.

* Nie doczytałem regulaminu, bardzo przepraszam za &quot;nelegalny&quot; typ. Mimo wszystko proszę o pozostawienie go i obecuję poprawę, że więcej takie rzeczy nie będą miały miejsca.

A 0

ard

Użytkownik
VALUE:

ATL Hawks - IND Pacers under 190 points 1.61 bet365

Standardowa lina 186.5 wydaje się być nieco ryzykowna, więc postanowiłem pójść po mniejszej lini oporu. Indiana musi się przebudzić, a jak ma się przebudzić, to powinna to zrobić już dzisiaj. Na ofensywne szaleństwa z ich strony nie ma co liczyć, ale solidna defensywa powinna być dzisiaj kluczem do zwycięstwa. linia 190 wydaje się bardzo bezpieczna, a kurs 1.61 godny gry

Do góry Bottom