0 skrzydlowy Użytkownik Maj 28, 2008 #21 Ja myśle iż będzie grał w Izolatorze Boguchwała :] Kliknij aby rozwinąć... kurs 1.01 ???? ale badz co badz, Izolator stadion ma zaje***
Ja myśle iż będzie grał w Izolatorze Boguchwała :] Kliknij aby rozwinąć... kurs 1.01 ???? ale badz co badz, Izolator stadion ma zaje***
136 telprzem Użytkownik Maj 28, 2008 #22 Ja myśle iż będzie grał w Izolatorze Boguchwała :] Kliknij aby rozwinąć... Grzesiu co Ty masz do Izolatora? Mieszkam kilka kilometrów od Boguchwały. Czasm bywam na Izolatorze. Izolator może awansować teraz do nowej II ligi. Ironii nie rozumiesz ??? Do nich nic nie mam// Grzesio
Ja myśle iż będzie grał w Izolatorze Boguchwała :] Kliknij aby rozwinąć... Grzesiu co Ty masz do Izolatora? Mieszkam kilka kilometrów od Boguchwały. Czasm bywam na Izolatorze. Izolator może awansować teraz do nowej II ligi. Ironii nie rozumiesz ??? Do nich nic nie mam// Grzesio
1 vizjerei Użytkownik Maj 29, 2008 #23 Nie! Nie! Nie, Grzesio! Klub Sportowy 'Kineskop' Boruja Kościelna podpisał kontrakt z Cr7! :]
Nie! Nie! Nie, Grzesio! Klub Sportowy 'Kineskop' Boruja Kościelna podpisał kontrakt z Cr7! :]