>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

W jaki sposób postawić zakład ?

K 6

kamilos93

Użytkownik
Witam!
Jestem świeżo upieczonym użytkownikiem bet365. Mam takie, konkretne pytanie. Chcę postawić 3 zdarzenia za 2zł jednak... po prostu nie wiem jak to zrobić. U poprzedniego bukmachera dodawałem 3 zdarzenia, wpisywałem stawkę i &quot;poszło&quot;, tutaj natomiast nie wiem jak to zrobić, bo muszę w każdym okienku wpisywać 2zł co razem mi wychodzi 6zł. Gdy wybieram pewniaki, to nie wiem gdzie wpisać stawkę całkowitą bo ciągle widnieje zero. Zatem moje pytanie brzmi - jak postawić najprostszy zakład u tego bukmachera, akumulacyjny ?

M 32

mad2655

Użytkownik
klikasz na zakłady akumulowane TREBLE 1@ i stawka. to jest w przypadku twoich 3 zdarzeń, oczywiscie mozna wiele wiecej jesli chcesz ako z tych zdarzeń to stawke wpisujesz w miejscu 1@ . chyba najproscie jak sie dalo wytlumaczylem ????

Otrzymane punkty reputacji: +1
K 6

kamilos93

Użytkownik
Dzięki serdeczne!
Mam jeszcze tylko takie pytanie, gdybym wybrał 2 zdarzenia to stawkę powinienem wpisać w Duble 1@ ? Analogicznie, gdybym wybrał np. 6 zdarzen to wpisałbym powiedzmy 2zł w opcję 6 zdarzeń 1@ ? Czy załapałem i dobrze rozumiem ? ???? Jeszcze pytanie przy okazji odnośnie ew. wygranej - aby obliczyć należy te 2zł pomnożyć przez kurs np. pod Treble ?

M 32

mad2655

Użytkownik
tak dobrze rozumiesz ???? ew.wygraną mnożysz stawke razy kurs ten co masz w przypadku 3 zdarzeń pod Treble. Ogolnie bet365 ma taki zapis , że pokazuje Ci tylko zysk, czyli to co na czysto wygrasz. Udanych typów ????

Do góry Bottom