1,3K darius010 Forum VIP Grudzień 8, 2011 #44 darius010 nie nie moj brat jest maniakiem gier wideo i gier komputerowych więc mam troche małe szanse na dostanie się do PS3 jeśli oczywiście wygramy Kliknij aby rozwinąć... Trzymamy kciuki, poszło raz drugi
darius010 nie nie moj brat jest maniakiem gier wideo i gier komputerowych więc mam troche małe szanse na dostanie się do PS3 jeśli oczywiście wygramy Kliknij aby rozwinąć... Trzymamy kciuki, poszło raz drugi
0 sebigi Użytkownik Grudzień 8, 2011 #45 dzięki dzięki ???? ale potrzebujemy jeszcze sporo głosów żeby spokojnie wygrać bo przeciwnicy zaczną gonić nas a ostatnie dni będą bardzo nerwowe ... Potrzeba dużo głosów !!!!!!
dzięki dzięki ???? ale potrzebujemy jeszcze sporo głosów żeby spokojnie wygrać bo przeciwnicy zaczną gonić nas a ostatnie dni będą bardzo nerwowe ... Potrzeba dużo głosów !!!!!!
0 sebigi Użytkownik Grudzień 10, 2011 #53 Do niedzieli można głosować potrzebuje jeszcze troszkę głosów ???? gdyby tu więcej osób zaglądało mysle że jeszcze 200 głosów przez te dwa dni by przyczyniły się do pewnej wygranej ???? mam nadziej że nie będzie nerwówki
Do niedzieli można głosować potrzebuje jeszcze troszkę głosów ???? gdyby tu więcej osób zaglądało mysle że jeszcze 200 głosów przez te dwa dni by przyczyniły się do pewnej wygranej ???? mam nadziej że nie będzie nerwówki