0 sebigi Użytkownik Grudzień 6, 2011 #21 dziękuje wszystkim którzy poświęcają swój czas ???? ale prosze o więcej i więcej bo potrzeba sporo głosów jeszcze ????
dziękuje wszystkim którzy poświęcają swój czas ???? ale prosze o więcej i więcej bo potrzeba sporo głosów jeszcze ????
208 jacekk Użytkownik Grudzień 6, 2011 #23 Nie zagłosuję, niech młody przegra. Żartuję, oczywiście poszedł głos :!: :jezora:
1,3K darius010 Forum VIP Grudzień 7, 2011 #34 W imieniu mojego brata proszę o głos, zaznaczam że sam będzie grał w playstation :jezora: Pewnie, że poszło
W imieniu mojego brata proszę o głos, zaznaczam że sam będzie grał w playstation :jezora: Pewnie, że poszło
0 sebigi Użytkownik Grudzień 7, 2011 #37 darius010 nie nie moj brat jest maniakiem gier wideo i gier komputerowych więc mam troche małe szanse na dostanie się do PS3 jeśli oczywiście wygramy
darius010 nie nie moj brat jest maniakiem gier wideo i gier komputerowych więc mam troche małe szanse na dostanie się do PS3 jeśli oczywiście wygramy