>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

W drodze do zwycięstwa - luki_p

L 0

luki_p

Użytkownik
Teramo vs Montepaschi Siena
Krótko, bo czas mnie goni. Siena to zespół o klasę lepszy. Od poprzedniego sezonu za wiele się nie zmieniło. Drużyna tworzy zgrany kolektyw, który dzisiaj powinien bez większych problemów poradzić sobie z gospodarzami. Teramo dokonało wielu transferów, w związku z czym drużyna potrzebuje trochę czasu na zgranie. Wobec dużo silniejszej drużyny, będą mieli spory problem, aby stawić jakiś opór.
GP Gorzów - Gollob vs Greg Hancock
Stawiam na Tomka. Mobilizacja po jego stronie jest ogromna, aby na własnym torze udowodnić, że mistrz żużlu jest tylko jeden i jest nim właśnie on. Przygotowuje się z wielką determinacją. Hancock swoje w tym sezonie wykonał i nie mimo, że jeździ znakomicie to dzisiaj nie powinien przeszkodzić Gollobowi w zwycięstwie.
???? &amp; żużel
▶Teramo vs Montepaschi Siena TYP: 2 (-5,5) @ 1,3 ✅
▶GP Gorzów - Gollob vs Greg Hancock TYP: 1 @ 1,6 zwrot
Kurs: 2,08
Stawka: 2j
PW: 4,16
BET365

L 0

luki_p

Użytkownik
San Giustuno vs Ravenna &amp; Cuneo vs M. Roma Volley
Dubel siatkarski na dziś. Stawiam na faworytów dzisiejszych spotkań. San Giustuno pokazywało w poprzednich meczach, że walczy do końca w wyniku czego ostatnie 2 spotkania kończyły się tie-breakami w ich wykonaniu. Na trzeci z rzędu pięciosetowy pojedynek bym jednak nie liczył, bowiem dziś rywal niższego pokroju. Cuneo to klasa sama w sobie, nie sądzę, aby na własnym parkiecie dali wydrzeć sobie komplet punktów z takim przeciwnikiem jak Roma Volley.
:siata:
▶San Giustuno vs Ravenna TYP: 1 (-1,5) @ 1,4 ⛔ (jednak tie-break)
▶Cuneo vs M. Roma Volley TYP: 1 @ 1,13 ✅
Kurs: 1,58
Stawka: 3j
PW: 4,74
Bet365

L 0

luki_p

Użytkownik
Winnipeg Jets - Montreal Canadiens
Na wieczór proponuje zagrać na zwycięstwo Montrealu wliczając dogrywkę i rzuty karne. Spotkanie z Toronto pokazało, że są oni bardzo niebezpieczni i jeśli tylko dołożą do tego skuteczność, wykorzystując nadarzające się okazję, to dzisiaj powinniśmy być świadkami ich zwycięstwa. Kursy ku mojemu zaskoczeniu wzrosły na Canadiens. Trzeba korzystać.
:hokej:
▶Winnipeg Jets - Montreal Canadiens TYP: 2 OT @ 2,05 ✅
PW: 4,1
BET365

L 0

luki_p

Użytkownik
Dnipro - Azot vs Ferro-ZNTU
Potencjał tych drużyn jest zróżnicowany i upatruje błąd bukmacherów przy początkowym wystawianiu kursów. Teraz został on skorygowany, ale podejrzewam, że na tym nie koniec, dlatego gram w bet365. Najwyższy w tej chwili kurs oferuje bwin 1,8. Stawka delikatna, ponieważ nie jestem specjalistą w koszykówce i pewnie gdyby nie informacje z różnych źródeł, wcale nie wiedziałbym o tym typie.
????
▶Dnipro - Azot vs Ferro-ZNTU TYP: 2 @ 1,7 ✅
PW: 3,4
BET365

L 0

luki_p

Użytkownik
Jastrzebski vs Zenit Kazan
I choć JW poczynił znaczące wzmocnienia, to jednak nadal nie ma takiego zgrania. Na to potrzeba czasu, którego do tego meczu jest stanowczo za mało. Nie twierdze, że Jastrzębski nie stawi oporu graczom z Rosji, lecz potencjał Zenitu jest większy. Dziś powinni to udowodnić. Kursy wzrosły na Kazań, typerzy upatrują niespodzianki, ja jednak twierdzę, że wynik zakończy się szybciej niż w 5 setach na korzyść Kazania.
▶Jastrzebski vs Zenit Kazan TYP: 2 (-1,5) @ 1,45 ⛔
Stawka: 4j
PW: 5,8
BET365

L 0

luki_p

Użytkownik
▶Jastrzebski vs Zenit Kazan TYP: 2 @ 1,4 ⛔
Stawka: 5j
PW: 7j
BET365
2 piłki meczowe w górze nieskończone, musiało się tak stać.

L 0

luki_p

Użytkownik
Rosenborg 2 - Levanger &amp; Norwegia U21 v Anglia U21
Rosenborg walczy o awans, natomiast Levanger ma już zapewnione utrzymanie. Nie sądzę, aby gospodarze dali sobie wydrzeć 3 punkty. Na 7 spotkań 4-krotnie zwyciężali gospodarze, 1 raz padł remis i dwukrotnie schodzili z boiska pokonani. Dziś motywacja powinna być ogromna, bo i stawka jest wysoka. Liczę na zwycięstwo. Anglicy i Norwegowie to jak dotąd najlepsze ekipy w swojej grupie. Zgromadzili komplet punktów. Większy potencjał mają jednak Anglicy, podejrzewam, że dziś będą chcieli to udowodnić. Anglia pokonała Azerów 6:0, Norwegia 2:0, w starciu z Islandią było 3:0 dla Anglii, podczas gdy Norwegia wygrała 2:0. Niby nie powinno się porównywać spotkań, jednak w tym wypadku zrobię wyjątek. Jak dla mnie to Anglia jest ekipą lepszą i dzisiaj powinni to udowodnić, zapewniając już prawie awans.
⚽
▶Rosenborg 2 - Levanger TYP: 1 @ 1,33 ✅
▶Norwegia U21 v Anglia U21 TYP: 2 @ 1,2 DNB ✅
Kurs: 1,59
PW: 4,77
BET365

L 0

luki_p

Użytkownik
COL Avalanche @ BOS Bruins
Prawdopodobnie ostatni mecz na dziś, no chyba, że jeszcze coś mi się nawinie. Dziwi mnie fakt, że kursy na Boston pikują w górę. Być może, dlatego, że na początku były ustawione zbyt nisko, jak na tą fazę rozgrywek. To nie zmienia faktu, że są ekipą, która spisuje się naprawdę znakomicie. Zarówno gra ofensywna i defensywna dobrze funkcjonuje, a to tworzy zgrany kolektyw, który powinien pokonać słabe jak dotąd Colorado.
▶COL Avalanche @ BOS Bruins TYP: 2 @ 1,74 ⛔
PW: 5,22
BET365

L 0

luki_p

Użytkownik
VAN Canucks @ CLB Bluejackets
Kurs bardzo zachęcający. Wydaje się, że buki nieco zawyżyły obecną formę Canucks. W ostatnich spotkaniach zarówno z Minnesotą jak i Nashville prezentowali solidną postawę. Sądzę, że 3 porażka z rzędu miejsca mieć nie będzie. Vancouver nie prezentuje się jeszcze tak jak nas do tego przyzwyczaiło. Dziś w meczu nie wystąpi Kesler, co jest sporą stratą dla drużyny. Kursy lecą w dół na gospodarzy, więc trzeba się spieszyć, zanim spadną poniżej opłacalności.
▶VAN Canucks @ CLB Bluejackets TYP: 2 OT @ 2,25 ⛔
PW: 6,75
BET365

L 0

luki_p

Użytkownik
FLA Panthers @ PIT Penguins
Mam nadzieję, że dziś w nocy Pingwiny nie wytną mi takiego numeru jak Boston kiedy przegrał wczorajszy mecz 1:0. Pittsburgh po udanej podróży zawita na swoją tafle, gdzie ich na pewno będą chcieli zacząć ostro. Florida jak dotąd rozegrała 1 mecz z NYS wygrywając go 2:0. Dziś jednak przeciwnik na obecną chwilę dużo cięższy. Do składu wraca Małkin, więc chyba nie muszę mówić co to znaczy dla Pingwinów. Spodziewam się tutaj zwycięstwa w regulaminowym czasie gry.
▶FLA Panthers @ PIT Penguins TYP: 2 @ 1,9 ✅
Stawka: 3
PW: 5,7
BET365

L 0

luki_p

Użytkownik
Polska v Białoruś
Choć to tylko mecz towarzyski, to jednak dla Polaków każde starcie przed zbliżającymi się wielkimi krokami Mistrzostwami Europy jest bardzo ważne. Dziś w starciu z Białorusinami powinni wyjść ze spotkania zwycięsko. Kontuzjowana jest największa gwiazda tej reprezentacji Hleb, dlatego powinno być łatwiej. Nasi reprezentanci ugrali korzystny wynik w starciu z Koreą. Meczu niestety oglądać nie mogłem, więc nie będę się wypowiadał. Przeczucie podpowiada mi jednak, że nasza drużyna zagra dobry mecz. Lewandowski zmotywowany przez ostatnie otrzymane pochwały, Błaszczykowski gra tak jak powinien grać kapitan, więc przypuszczam, że dziś to my wyjdziemy z tego spotkania zwycięsko.
⚽
▶Polska v Białoruś TYP: 1 @ 1,95 ✅
PW: 7,8
BET365

L 0

luki_p

Użytkownik
Czechy &amp; Norwegia &amp; Serbia
Zakład treble. Rzadko decyduje się na tego typu rozwiązania, jednak tutaj wszystko mi mówi, że powinno obyć się tutaj bez niespodzianek. Czechy muszą wygrać ten mecz, bowiem tylko tak zachowają szanse awansu do ME. Przegrana wprawdzie nie eliminuje ich z punktu widzenia matematycznego, lecz ogranicza bardzo znacząco. Dziś zmierzą się z Litwą, która niczym nie zaskakuje. Dodatkowo u siebie gra bardzo słabo i nie ma już szans na awans. Norwegowie są w podobnej sytuacji chociaż ich strata do Duńczyków to aż 3 punkty. Dziś jednak Dania będzie mierzyć się z Portugalią, gdzie prawdopodobnie utraci punkty. Z perspektywy Norwegów korzystniej by było, gdyby to Portugalia zgarnęła komplet punktów. Oni swoje zadanie powinni wypełnić, bowiem Cypr jest najsłabszą ekipą w tej grupie (jedynym ich osiągnięciem na tym turnieju eliminacyjnym był remis z Portugalią 4:4). Serbowie to zespół, który zmierzy się ze Słowenią, jednak to nie z nimi będzie rywalizował o prawo gry w Euro 2012. Zajmują oni jak do tej pory 3 miejsce w grupie, wyprzedza ich Estonia, która ma o 1 mecz rozegrany więcej. Myślę, że bardziej zmotywowani Serbowie pokonają gospodarzy.
⚽
▶Litwa v Czechy TYP: 2 DNB @ 1,2 ✅
▶Norwegia v Cypr TYP: 1 @ 1,2 ✅
▶Słowenia v Serbia TYP: 2 DNB @ 1,25 (niewykorzystany karny)
Kurs: 1,79
PW: 5,37
BET365

L 0

luki_p

Użytkownik
Cannes vs Poitiers &amp; Trentino vs Al-Arabi
Stawiam na faworytów. Poitiers jak dotąd komplet zwycięstw, w akcji ich co prawda nie widziałem, bo ligą francuską się tak nie interesuje jak polską czy włoską, lecz potencjał obu drużyn jest zróżnicowany. Cannes u siebie powalczyło z Sete i ostatecznie przegrało po tie-breaku. Dziś nie kombinuje już z hcp w tym meczu. Trentino to zespół co najmniej o klasę lepszy. Jeżeli dziś potraktują to spotkanie poważnie i będą do samego końca skoncentrowani to więcej niż 3 setów oglądać nie powinniśmy.
▶Cannes vs Poitiers TYP: 2 @ 1,32 ✅
▶Trentino vs Al-Arabi TYP: 1 (-2,5) @ 1,35 ✅
Kurs: 1,78
PW: 3,56
BET365

L 0

luki_p

Użytkownik
Resovia Rzeszów vs Skra Bełchatów
Wątpię w to, żeby Skra zagrała z rzędu drugi tak słaby mecz. Wydaje się jednak, że dominacja Bełchatowian może ulec w tym roku zachwianiu, bowiem drużyny poczyniły solidne wzmocnienia. Nie należy zapominać, że jest to zespół o dużym potencjale i zawsze niezależnie gdzie się znajduje, potrafi sprawić sporo zagrożenia. Resovia od początku sezonu pokazuje się ze świetnej strony wygrywając 2 spotkania po 3:0 i tym samym prowadząc w tabeli PlusLigi. Skra moim zdaniem w tym meczu będzie bardzo zmotywowana, aby udowodnić, że przegrana w Bełchatowie z ZAKSĄ w przygniatającym stosunku 0:3 jest po prostu wypadkiem przy pracy. W Resovii podobno nie zagra Akhrem, co diametralnie zmienia siłę Rzeszowa. Myślę, że dziś będziemy świadkami zaciętego pojedynku, rozstrzygniętego ostatecznie na korzyść Bełchatowian.
▶Resovia Rzeszów vs Skra Bełchatów TYP: 2 @ 1,75 ⛔
PW: 5,25
BET365
Świetny mecz na szczycie. Aż żałuję, że mnie na nim nie było, mimo, że nie jestem kibicem żadnej z tych drużyn.

L 0

luki_p

Użytkownik
Sesi - Trentino
Wierzę, że to gracze z Trentino będą odnosić ostateczny triumf zarówno w tym meczu jak i w całym turnieju. Dziś jednak czeka ich zdecydowanie bardziej wymagający rywali, który z pewnością jest w stanie ugrać co najmniej seta. Przekonany jestem o tym, że w tym meczu będziemy świadkami twardej męskiej gry, w której żadna nie będzie odpuszczać ani na chwilę. Nie sądzę, aby Trentino odprawiło 3:0 Sesi, a tym bardziej Sesi Trentino. 4 sety obejrzymy w tym meczu. Jeżeli w każdym secie przegrany uzyska minimum 21 punktów to zakład zostanie trafiony. Inne rozwiązanie trudno sobie tutaj wyobrazić, dlatego stawiam na over 183,5.
▶Sesi - Trentino TYP: over 183,5 @ 1,85 ✅
PW: 3,7
BET365
Jakość tego meczu budziła zastrzeżenia. Drużyny grały tylko, dlatego, że musiały zagrać to spotkanie. Nie zmienia to faktu, że typ wszedł z czego jestem zadowolony. Ciekaw jestem jak zaprezentują się obie ekipy. Myślę, że Jastrzębski Węgiel jest nawet w stanie pokonać Sesi, jeśli zagrają z pełną determinacją. Mecz Trentino - Zenit również zapowiada się niezwykle ciekawie.

L 0

luki_p

Użytkownik
Columbus Blue Jackets - Colorado Avalanche
Czekałem dosyć długo z tym typem, ale kursy już chyba wyżej nie pójdą. Ostatnio mnie zawiedli, przegrywając z Vancouver. Byłem pewny, że ten mecz będzie dla nich, ale w tercji trzeciej coś się posypało i niestety wynik mieliśmy taki, a nie inny. Dziś w końcu na własnej tafli. Nie widzę innego rozwiązania dla CLB. Grają oni dobry hokej i naprawdę sporym zaskoczeniem dla mnie jest, że jeszcze nie wygrali żadnego spotkania. Colorado co prawda wygrało z Niedźwiedziami, jednak Boston do tej pory nie zachwycił. Liczę na mocne uderzenie gospodarzy.
▶COL Avalanche @ CLB Bluejackets TYP: 2 @ 2,25 ⛔
PW: 4,5
BET365
▶COL Avalanche @ CLB Bluejackets TYP: 2 OT @ 1,76 ⛔
STawka: 5j
PW: 8,8
BET365

L 0

luki_p

Użytkownik
COL Avalanche @ OTT Senators
Konsekwentnie i do znudzenia będę grał przeciwko Colorado, a także na CLB. Wczorajsza wpadka zachwiała moją pewność siebie, lecz myślę, że dzisiaj niespodzianek nie będzie. Colorado wygrywa, jednak ich gra nie jest powalająca. Wczorajszy mecz to dominacja CLB, jednak 3 tercja należała już do Colorado, którzy potrafili wykorzystać słabszy okres gry rywala. Ottawa ostatnio zanotowała dwie porażki z rzędu. Jestem przekonany, że dziś nastąpi przełamanie. Na własnej tafli będą na pewno silniejszą ekipą od przyjezdnych.
▶COL Avalanche @ OTT Senators TYP: 2 OT @ 1,71 ⛔
PW: 6,84
▶COL Avalanche @ OTT Senators TYP: 2 @ 2,1 ⛔
Stawka: 1j
PW: 2,1
BET365

L 0

luki_p

Użytkownik
Lech Poznań v Korona Kielce
Lech Poznań nabiera właściwego rytmu i pewnie zmierza po kolejne zwycięstwa. Dziś czeka ich mecz z Koroną, która zajmuje tą pozycję dzięki ambicji i woli walki, aniżeli dzięki umiejętnością. Lech gra w pełnym składzie, więc nie powinno tu być żadnej niespodzianki. Dodatkowo Korona wystąpi bez Kiełba, ponieważ jest on na wypożyczeniu Lecha, a klauzula zastrzega sobie, aby ten mógł występować w meczu przeciwko swojej drużynie. Nie widzę tutaj innej możliwości niż zwycięstwo Lecha na własnym stadionie.
Jastrzebski Wegiel vs Trentino
Sporą niespodzianką jest fakt, że Jastrzębski Węgiel zaszedł tak daleko w Klubowych Mistrzostwach Świata. Dziś jednak po drugiej stronie siatki, staje moim zdaniem najlepsza od kilku lat drużyna na świecie Trentino. Nie sądzę, aby pozwolili sobie wydrzeć ten tytuł. Do tego meczu podchodzą w roli faworyta. Liczę na zacięty pojedynek, jednak w nim nie powinno być już żadnych niespodzianek. Dla Jastrzębskiego Węgla sam udział w finale jest największym osiągnięciem w historii tego klubu. Na pewno powalczą, ale chłodniejsze głowy powinni mieć Włosi, ponieważ jeśli chodzi o doświadczenie na takich turniejach, to zdecydowanie przemawia za nimi.
⚽ &amp; :siata:
▶Lech Poznań v Korona Kielce TYP: 1 @ 1,61 ✅
▶Jastrzebski Wegiel vs Trentino TYP 2 @ 1,15 ✅
Kurs: 1,85
PW: 7,4
BET365

L 0

luki_p

Użytkownik
⚽
▶VfB Stuttgart v TSG Hoffenheim TYP: under 3 @ 1,5 ✅
▶Mainz v Augsburg TYP: 1 DNB @ 1,25 ⛔ aj... 88&#39; karny
Kurs: 1,87
PW: 5,61
BET365

L 0

luki_p

Użytkownik
⚽ &amp; :siata:
▶Wigan v Bolton TYP: under 2,5, 3 @ 1,650 ⛔ 92&#39; ????
▶Fart Kielce vs AZS Politechnika TYP: 1 @ 1,28
Kurs: 2,11
PW: 4,22
BET365

Do góry Bottom