>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

w co lubicie grać?

pokermanth 0

pokermanth

Użytkownik
Witam! jestem Mario, wróciłem nie dawno do Polski po bardzo długiej nieobecności :? I odrazu natknąłem się na waszę forum. Uwielbiam grać w zakł.bukmacherskie,pokerek i wszelakie kasynka ???? W sumie z tego żyję :mrgreen:
Na początek mam pytanko w co gracie, jakie buki, kasynka, pokerki?
Pozdro

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Moim zdaniem opłaca się grać tylko Zakłady Sportowe , Kasyna itd. to jest zawsze ryzyko robią tak poprostu żę na początku ci dają zachęcają żebys przegrał jeszcze więcej niż wygrałęś i może 1 na 10 wygrywa dlatego nie warto się tam wciągać

grzegorz78 0

grzegorz78

Forum VIP
W zakłady sportowe gram bo lubię, sprawia mi to przyjemność i jestem fanatykiem piłki nożnej. Może to już uzależnienie ale co mi tam :jezora54: . W kasynie jest tak że grając tylko progresją można zarobić, ale do czasu aż się ktoś nie kapnie.

grzegorz78 0

grzegorz78

Forum VIP
To tak jak grasz w ruletkę np. w prawdziwym kasynie na czarne i czerwone. Po nie trafieniu podwajasz stawkę. W prawdziwym kasynie jest to zabronione i krupierzy są wyczuleni na takich graczy. A w internetowym nie sprawdzałem bo nawet nie wchodziłem do kasyna. Jeszcze bym za długo tam zabawił.

daimler 14

daimler

Forum VIP
Ja gram tylko zaklady sportowe, nie bawie sie w rzadne kasynka pokery czy inne dziadostwo... robia ludzi w balona i tyle..
Only sportowe zaklady ????

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Ja lubię grać na ilość goli, kursy są dobre a prawdopodobieństwo trafienia to 50% do 50%.
Dobry też jest kosz, (jeszcze zależy gdzie) bo tam tez niby prawdopodobieństwo jest po 50% Bo piłka nożna dla mnie to jedna wielka beznadzieja i marazm ???? nie można nic konkretnego zagrać bo wywala że szkoda gadać. (ostatnio ustrzeliłem X2 na Celtę z Realem za 2,30 i co... głupi kurs za 1,4 wywalił :zy3ou: ) Szkoda słów. Dla mnie tylko, kosz, siatka, hokej (NHL) bardzo bardzo bardzo bardzo rzadko Piłka nożna

Do góry Bottom