>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Włoskie klimaty - typy by GigiBuffon

gigibuffon 1K

gigibuffon

Użytkownik
Włochy/ Serie A 28-29.10.2015
Hellas Verona - Fiorentina DNB2 1.29
Frosinone - Carpi 1X 1.36
Sampdoria - Empoli 1X 1.34
AKO @2.35 /bet.365/

5j

✅6,75j
Hellas w kryzysie, popełniają błędy w obronie. W poprzednim sezonie ich ofensywa opierała się na Tonim, jednak teraz kontuzja Włocha odbija się na grze gospodarzy. Toni ma już na karku 38 lat, dlatego najwyższy czas znaleźć kogoś młodszego w jego miejsce. W przypadku Fiorentiny nie brałbym pod uwagę, że porażka z Lechem ich załamała, grał tam skład w dużej mierze rezerwowy, a Viola miała swoje sytuacje. Na korzyść gości przemawia też fakt, że Verona zagra bez kilku podstawowych zawodników: wspomniany Toni, Pazzini(który i tak się nie sprawdza), Romulo, Viviani, Hallfredsson.
Frosinone pokazało, że potrafi zdobywać punkty u siebie. Gdyby mecz był rozgrywany na neutralnym terenie stawiałbym na remis. Jednak w bezpośrednim pojedynku beniaminków na chwilę obecną lepsi są gracze FRO. W ekipie Carpi kilka kontuzji i występów pod znakiem zapytania.
Sampdoria również gra doskonale u siebie. W tym sezonie jeszcze u siebie nie przegrali, wygrali natomiast aż cztery z pięciu spotkań, remisując tylko z Interem. W dotychczasowych 9. kolejkach dwaj napastnicy Sampy - Eder i Muriel strzelili odpowiednio 7 i 4 bramki. Dziwi więc tak wysoki kurs na SAM, bo w Empoli wyróżnia się tylko powracający po zawieszeniu pomocnik Saponara.
ed. wyniki 10. kolejki

gigibuffon 1K

gigibuffon

Użytkownik
Włochy/ Serie A 31.10.2015
Juventus - Torino, Torino +1.5 1.52
Inter - Roma, X2 1.53
AKO @2.33 /bet.365/
4j

Co za dzień dla fanatyków Calcio! Najpierw o 18:00 Derby della Mole, a wieczorem kolejny hit.
Juventus w mniemaniu bukmacherów zdecydowanym faworytem turyńskiego starcia. Po raz pierwszy od ponad 20. lat w dniu derbów Torino jest wyżej w tabeli niż Juventus(!). Kursy sugerują, by grać na wygraną Juventusu, ale po tym, co ostatnio pokazują, lepiej pograć handicap na gości. A ci też mają sporo problemów. Juventus jest w słabej formie, Torino zmaga się z kontuzjami. Derby di Torino już dawno nie były takie emocjonujące jak dzisiejsze. Moim zdaniem handi spokojnie do pokrycia.
Inter dość monotonnie zdobywa kolejne punkty wygrywając minimalistycznym nakładem sił (zupełnie w stylu Juve z poprzedniego sezonu). Czynnikiem decydującym powinien być atak Romy, a ostatnio ich ofensywa na czele z Pjaniciem zdobywa po kilka bramek w każdym meczu. Remis lub wygrana Romy jak najbardziej w ich zasięgu.
Juventus - Torino
Barzagli otrzyma kartkę - TAK - 3.75 /uni.bet/
2j

Pod nieobecność Chielliniego to właśnie Andrea Barzagli przejmie dowodzenie defensywą Juventusu. W przegranym spotkaniu przeciwko Sassuolo Barzagli notował wiele dobrych odbiorów i był zdecydowanie największym plusem defensywy &#39;Bianconerich&#39;. Torino w tym sezonie prezentuje hokejowy styl gry, nie skazuję ich na pożarcie. Barzagli będzie także i dziś główną postacią obrony. Warto.

gigibuffon 1K

gigibuffon

Użytkownik
Europa/ Liga Europejska 05.11.2015
Napoli - Midtjylland, Napoli 1/1 HT/FT 1.78
Lech - Fiorentina, Pierwsza połowa poniżej 1.5 1.33
Rosengorg - Lazio, Pierwsza połowa poniżej 1.5 1.41
AKO @3.34 /uni.bet/
4j

Czekałem możliwie jak najdłużej, by przypuszczane składy nieco się potwierdziły.
Napoli doskonale radzi sobie w Serie A i LE, a dzisiejsza wygrana zapewni im awans do dalszej fazy rozgrywek. Trzy punkty będą dla nich oznaczały również rozsądniejsze zarządzanie siłami w pozostałych dwóch spotkaniach LE.
Spotkanie we Florencji można było uznać za sensację. Trzeba jednak zauważyć, że to Fiorentina była stroną dominującą. Dzisiaj bez niespodzianek, liczę na spokojną pierwszą połowę, może mgła da o sobie znać ????
Ostatnie wyniki Rosenborga u siebie w LE są underowe. Nie inaczej powinno być i dzisiaj, Lazio wychodzi mocno rezerwowym składem i nie zapowiada się na szaleństwa z ich strony.

gigibuffon 1K

gigibuffon

Użytkownik
Włochy/ Serie A 08.11.2015
Palermo-Chievo 1X 1.36 ✅
Sassuolo-Carpi 1 1.67 ✅
Frosinone-Genoa 1X 1.73 ✅
AKO @3.93 /bet.365/
2j

✅5.86j
----------------------
Juventus - Torino, Torino +1.5 1.52✅
Inter - Roma, X2 1.53⛔
AKO @2.33 /bet.365/
4j
⛔4j
Juventus - Torino
Barzagli otrzyma kartkę - TAK - 3.75 /uni.bet/
2j
⛔2j
Włochy/ Serie A 01.11.2015
Bologna - Atalanta, AH 0 - Atalanta 2.04⛔
Genoa - Napoli, AH 0 - Napoli 1.31 zwrot
Lazio - Milan, AH 0 - Lazio 1.49⛔
AKO @3.98 /marathon.bet/
4j
⛔4j
Europa/ Liga Europejska 05.11.2015
Napoli - Midtjylland, Napoli 1/1 HT/FT 1.78✅
Lech - Fiorentina, Pierwsza połowa poniżej 1.5 1.33✅
Rosengorg - Lazio, Pierwsza połowa poniżej 1.5 1.41⛔
AKO @3.34 /uni.bet/
4j
⛔4j
Włochy/ Serie A 07.11.2015
Milan-Atalanta 1 AH0 1.30 zwrot
Hellas - Bologna X2 1.70✅
AKO @2.21 /bet.365/
4j
✅2.8j

gigibuffon 1K

gigibuffon

Użytkownik
Włochy/ Coppa Italia Lega Peo
Pontedera - Santarcangelo, DNB1 1.40 zwrot
Cosenza - Lecce, Lecce +1.5 1.38 ✅
AKO @1.93 /bet/365/

3j

✅1.14
Warto spróbować za drobne zagrać ten dubel. Od rana na lokalnych stronach krąży wiele informacji o absencjach i nastawieniach w drużynach. Wg mnie Pontedera faworytem, a wobec wielu zmian w zespole Cosenzy i słów trenera, że wręcz odpuszczają Puchar, zagrałem handicap na Lecce.
Ed. wyniki
Mały plus, ale wiele też nie oczekiwałem wobec w zasadzie amatorskich zespołów. Pontedera tak ja mi się wydawało, okazała się pułapką. Szkoda, że mimo wielu dobrych informacji nie zdecydowałem się na czysty win Lecce. Wygrali 1:3, a kurs na ich wygraną sięgał 4.50. Kolejne mecze tej fazy 18.11, być może będzie coś wartego uwagi ????

Otrzymane punkty reputacji: +5
gigibuffon 1K

gigibuffon

Użytkownik
Włochy/ Coppa Italia Lega Pro 18.11.2015 20:30, 22.11 15:00
Reggiana - Spal Ferrara X2 1.80
Genoa - Sassuolo 1. połowa X2 1.40
AKO @2.52 /bet.365/

3j

✅4.56j
Reggiana - Spal 0:1, Genoa - Sassuolo 0:0 HT
Trochę za późno obudziłem się z dzisiejszym włoskim pucharem, a było kilka oczywistych typów. Pozostał już tylko jeden mecz. W obu ekipach sporo zmian, ale X2 wydaje się dobrą opcją. Reggiana nie przywiązuje uwagi do pucharu, w jej ekipie kilku debiutantów, ale też kilku zmienników, którzy nie mieli okazji jeszcze zagrać ani minuty w tym sezonie. Trener oszczędza zawodników na przyszłe spotkania ligowe. Z kolei trener gości również zapowiedział zmiany, ale tam zmiennicy są moim zdaniem bardziej ograni. Po małym dylemacie pomiędzy Spal over 0.5 - 1.50 i x2, wybrałem jednak to drugie ????

Otrzymane punkty reputacji: +15
gigibuffon 1K

gigibuffon

Użytkownik
Włochy/ Serie A 21.11.2015 20:45
Juventus - Milan X 3.96
/pinnek/

2j
Znamy już składy jedenastek, które wyjdą na boisko od pierwszych minut. Allegri zaskoczył, dał odpocząc filarowi defensywy Bonucciemu. Odważnie postawił również na duet w ataku Dybala + Mandzukić. W pomocy zagra Hernanes, który nie potrafi jakoś odnaleźć się w zespole, a jego ostatnie popisowe zagrania to najczęściej niecelne strzały z daleka. W zespole gości na bramce młody Donnarumma, ale przeszedł on już test bojowy i dobrze zagrał na Olimpico, zatem presja na Juventus Stadium nie będzie dla niego niczym nowym. Wbrew przewidywaniom wydaje mi się, że Milan nie stoi na straconej pozycji i warto zagrać kilka jednostek na remis ????

gigibuffon 1K

gigibuffon

Użytkownik

Włochy/ Serie A 22.11.2015
Genoa - Sassuolo, Sassuolo +1.5 1.24
Udinese - Sampdoria, Sampdoria +1.5 1.23
Inter - Frosinone, Frosinone +2.5 1.48

AKO @2.26 /bet.365/

5j

W miarę bezpieczny kupon na tę kolejkę. Nie spodziewam się tutaj wysokich porażek w żadnym ze spotkań. Genoa serwuje często overowe mecze, natomiast różnicą dwóch goli wygrali tylko raz, u siebie ze słabym Hellasem.
Udinese również nie zachwyca, w tym sezonie też nie wygrali nigdy więcej niż jedną bramką. Co jest zauważalne, zmiana trenera przynosi nagły chwilowy wzrost formy zawodników, tak było m.in w Bolonii, chwilowo w Carpi. X2 też wygląda świetnie, ale jednak +1.5 bezpieczniejsze.
Inter-Frosinone: ciężko nie mieć na uwadze, że może to być pułapka. Z drugiej strony, Inter nie gromi rywali po 4:0 itd., tylko konsekwentnie wyłapuje trzy punkty, zanotowali 7 x 1:0. Jeśli uda im się to utrzymać, Scudetto jest na wyciągnięcie ręki. Frosinone miało być chłopcem do bicia, oceniałem ich szanse słabiej od Carpi. Na tę chwilę 11. punktów, szału nie ma, ale jest przyzwoicie. Jeśli uda im się utrzymać chociażby porażkę 1:0 do przerwy, to o handi będzie można być spokojnym.

gigibuffon 1K

gigibuffon

Użytkownik
Europa/ Liga Mistrzów 25.11.2015
Juventus - Manchester City X 3.40
/uni.bet/
3j

Remis. Cały czas nękało mnie zagranie remisu w tym spotkaniu. Moim zdaniem warto, bo wyjazdowe zwycięstwo Juve w Manchesterze nie było do końca zasłużone;) Tzw. &quot;typ na czutkę&quot; ????

gigibuffon 1K

gigibuffon

Użytkownik
Włochy/ Serie A 30.11.2015 21:00
Napoli - Inter, Inter poniżej 1 gola
1.59 /marathon.bet/
8j

Warto dać więcej jednostek, w przypadku 1 gola - zwrot.
Wielu pisze o spokojnej wygranej Napoli, ale ciężko mi się z tym zgodzić. Inter znajduje się w czołówce nieprzypadkowo. Konsekwentnie zdobywają punkty, jeśli mają ciężki mecz, strzelają gola, a potem solidnie bronią wyniku. Za każdym razem oglądając te ich trudniejsze mecze, mam wrażenie, że to kopia Juventusu z poprzednich sezonów, kopia jeśli chodzi o sposób wygrywania spotkań. Jeśli nie szło, kunsztem wykazywała się któraś z indywidualności: Pirlo, Tevez, Pogba. W Interze jest podobnie, a potencjał zdecydowanie posiadają.
Napoli gromi w lidzie i LE. Dodatkowo świetnie spisuje się obrona. Pepe Reina powrócił i dość niespodziewanie odgrywa znaczącą rolę w tych pogromach. Na tę chwilę są faworytem do Scudetto, trzeba też dołożyć do tego postawę na własnym stadionie, ostatni raz przegrali u siebie z Lazio... w maju.
W prasie pisze się, że mecz zdecyduje o końcowej wygranej w lidze, ale to tylko jeden z wielu szczebli. Nikt nie będzie rzucał wszystkiego na szalę i za wszelka cenę starał się wygrać. Widzę remis, ale jak stawiam X, to kończy się często 1:0. Under Interu mnie ucieszy;)

gigibuffon 1K

gigibuffon

Użytkownik
Włochy/ Puchar Włoch 03.12.2015
Carpi - Vicenza, Carpi awans 1.53
Sassuolo - Cagliari, Sassuolo awans 1.44
AKO @2.20 /bet.365/

Carpi - Vicenza
Mecz zbędny dla obu ekip. W przypadku Carpi ciężko nawet myśleć o Pucharze, skoro ich postawa ligowa jest mizerna. Wiadomo, wygrana przyniosłaby jeszcze większe podniesienie morale, szczególnie po ostatniej ligowej kolejce i niespodziewanej wygranej w Genui. Zastanawiające jest, co będzie dla gospodarzy ważniejsze. Niedzielne spotkanie przeciwko Milanowi czy Coppa. Milan ma o dwa dni więcej odpoczynku, po dogrywce rozprawił się małym nakładem sił z Crotone. Ciężko ustalić prawdopodobny skład Carpi, niektórzy podają nawet wyjściowe składy z zawodnikami niepowołanymi ???? Zapewne będzie to mieszanka rezerwowych z kilkoma podstawowymi zawodnikami, w szerokim składzie znajduje się też kilku zawodników Primavery.
Vicenza też kiepsko przędzie. Miejsce w środku tabeli, od pierwszych minut ma zacząć w pomocy 18-latek, tutaj też będzie wymieszany skład.
Jeśli ktoś ma tutaj większe chęci awansu, to na pewno Carpi. Pewnie nudne widowisko z małą liczbą bramek;) Ciekawe, czy wystąpi Kamil Wilczek. Wyjdzie chociażby na kilkanaście minut = ma szansę na grę w przyszłych kolejkach.
Sassuolo - Cagliari
Podejrzewam, że w składzie Sassuolo zobaczymy na 90% Berardiego. Pauzuje w lidze jeszcze 2 mecze za czerwone kartki, dlatego dzisiaj powinien wystąpić od początku. Mocne wzmocnienie. Trochę martwi linia pomocy, ale w pozostałych są zdecydowanie silniejsi od rywala.
W Cagliari przemeblowanie, Brescia pokonała ich 4-0. Zagrają głównie ci gracze, którzy występowali mało bądź grzeją ławę. Nie wierzę, że trener Cagliari wystawi mocny skład.

gigibuffon 1K

gigibuffon

Użytkownik
Wlochy/ Serie A 06.12.2015
Carpi - Milan X 3.70
/marathon.bet/
3j

✅8,1j
----------------------------
Podliczenie zaległych typów:
#22 ⛔2j
#23 ⛔5j
#24 ⛔3j
#25 ⛔3j
#26 ZWROT
#27 zapomniałem podać jednostek=do kosza
#28 ✅4j

gigibuffon 1K

gigibuffon

Użytkownik
Europa/ Liga Mistrzów 08.12.2015 20:45
Sevilla - Juventus X2 1.55
/uni.bet/
9j

Nie wyobrażam sobie innego scenariusza niż X2 w tym meczu. Tyle krytyki spadało ostatnio na Juve, ale jak się okazało, zupełnie bezpodstawnie. Graja na kilku frontach i wygląda na to, że powoli wszystko zaczyna sprawnie funkcjonować. Sevilla walczy o 3. miejsce, premiowane grą w LE. Będą zmuszeni zaatakować, a Juve ma odpowiednich graczy do kontry. Pojawiło się kilka sugestii, że ma zagrać Rugani. To byłoby dopiero zaskoczenie, ujrzeć go nawet choćby wchodzącego jako rezerwowego ???? Sevilla u siebie jest mocna, ale czy stać ją na to, by wygrać z Juve. Według mnie szanse są małe. Juventus gra również o 1. miejsce, a remis satysfakcjonuje Starą Damę nawet w przypadku wygranej City. Polecam!

Otrzymane punkty reputacji: +38
Do góry Bottom