>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Włoskie klimaty - typy by GigiBuffon

gigibuffon 1K

gigibuffon

Użytkownik
Już ponad rok na forum, za mną sporo plusów, ale też i niemało minusów. Założyłem własny temat, gdzie będę podawał swoje typy zawiązane tylko i wyłącznie z włoską piłką. Jak nietrudno się domyślić, temat będzie obejmował swoim zakresem Serie A i niższe ligi włoskie, Coppa Italia i pomniejsze puchary, występy włoskich drużyn w europejskich rozgrywkach oraz ich mecze towarzyskie. Nie przyjąłem jakiegoś wyraźnego szablonu, według którego będę ten temat prowadził, w zależności od ilości wolnego czasu niekiedy napiszę coś więcej o wybranych typach, a innym razem zamieszczę tylko czysty typ. Każdy tydzień (poniedziałek-niedziela) będę rozliczał oddzielnie. Mam nadzieję, że niczego nie pominąłem, wszystko odnośnie stawek, mojego sposobu grania, wybranych buków, a także celu zamieszczę w poście poniżej. Pierwszy typ już dziś, wraz ze startem Serie A.
Pozdro.

Otrzymane punkty reputacji: +1
gigibuffon 1K

gigibuffon

Użytkownik
Najbardziej korzystna będzie gra płaską stawką, 100 zł na każdy z singli. Nie ma pośpiechu, jeżeli nic ciekawego nie znajdę to nie będę zamieszczał czegoś &quot;na siłę&quot;. Najczęściej wybierane przeze mnie buki to bet365, ónibet, marathon i betcity. Na dobry początek: cel - +500 zł zysku. Wszystko wyjdzie w praniu.

#1 30.08 18:00 / Chievo - Juventus
Typ: Chievo +1.5 AH 1.54 marathonbet
stawka: 100 zł✅

#2 30.08 18:00 / Chievo - Juventus
Typ: Juventus poniżej 2 goli (2=zwrot) 1.65 betcity
stawka: 100 zł✅

Chievo - Juventus 0:1 FT

Ogólny bilans: ✅ 119 zł

Otrzymane punkty reputacji: +7
gigibuffon 1K

gigibuffon

Użytkownik
#3 31.08 18:00 / Salernitana - Cosenza
Typ: Salernitana DNB 1.38 betsson
stawka: 100zł ZWROT

Salernitana - Cosenza 1:1 FT

Inauguracja sezonu dla obu drużyn. Gospodarze wyjdą w takim samym ustawieniu jak goście, ale to zespół Salerno posiada większą jakość w ataku. Ich gra opiera się na atakach skrzydłami i nie ogranicza taktycznie gry swoich zawodników w ofensywie. Cosenza preferuje natomiast bardziej zwartą grę i dyscyplinę defensywną. W składzie gospodarzy wiele znanych nazwisk, bramkarz Gori, obrońca Tuia, niezły niegdyś w Juventusie pomocnik Giandonato. Tifosi Salernitany zapraszają na stadion, przewiduje się przyjście aż 11 tys. kibiców, co jest warte uwagi na poziomie rozgrywek Serie C1. Mam nadzieję, że w pierwszym meczu nowego sezonu obejdzie się bez przekrętów, bo typ na prawdę bezpieczny.

#4 31.08 18:00 / Atalanta - Hellas Verona
Typ: Hellas strzeli 1 gola lub więcej (1=zwrot) 1.99 marathonbet
stawka: 100 zł ⛔

Atalanta - Hellas Verona 0:0 FT

Ogólny bilans: ✅ 19 zł

gigibuffon 1K

gigibuffon

Użytkownik
#6 05.09 20:45 / Benevento - Catanzaro
Typ: Benevento DNB 1.50 bet365
stawka: 100 zł ZWROT
Benevento - Catanzaro 1:1 FT
Ogólny bilans ⛔ 119 zł

gigibuffon 1K

gigibuffon

Użytkownik
#7 09.09 20:45 / Norwegia - Włochy
Typ: Włochy powyżej 1 gola 1.49 betcity
stawka: 100zł✅

Kilka szybkich przemyśleń - TUTAJ.

BTW. Miałem podsumowywać typy po zakończeniu każdego tygodnia, ale chyba lepiej będzie jeśli zamiast tygodniowych rozliczeń będę podliczał typy np. co 10. Wszystko jeszcze do zastanowienia. Pozdro.

Ed. Norwegia - Włochy 0:2 FT

Ogólny bilans ⛔ 70 zł

gigibuffon 1K

gigibuffon

Użytkownik
#8 12.09 20:45 L&#39;Aquila - Prato
Typ: L&#39;Aquila DNB 1.51 uni.bet
stawka: 100zł ZWROT

Ed. L&#39;Aquila - Prato 1:1 FT

Ogólny bilans ⛔ 70 zł

gigibuffon 1K

gigibuffon

Użytkownik
#9 13.09 18:00 / Empoli - Roma
Typ: Empoli poniżej 1 gola (1=zwrot) 1.41 marathonbet

#10 13.09 20:45 / Juventus - Udinese
Typ: 1. połowa poniżej 1.5 gola 1.47 betcity

Ed. Empoli - Roma 0:1 FT
Juventus - Udinese 1:0 HT

Dzisiejszy zysk: 88 zł

Ogólny bilans ✅ 18 zł

------------
Raz lepiej, raz gorzej. Po pierwszych 10 typach ogólny bilans +18 zł. Na razie jest okej, realizuję to, co założyłem sobie na początku, zero spiny, na wszystko taka sama stawka. Jutro też sporo makaroniarskich pojedynków, ale wybiorę max 3 single. Mam nadzieję, że ktoś od czasu do czasu gra to razem ze mną ???? . Pozdro!

gigibuffon 1K

gigibuffon

Użytkownik
#11 14.09 15:00 / Inter - Sassuolo
Typ: Sassuolo strzeli gola 1.73 bet.365
stawka: 100zł⛔

#12 14.09 20:45 / Parma - Milan
Typ: Milan AH 0 1.85 bet.365

Ed. Inter - Sassuolo 7:0 FT
Parma - Milan 4:5 FT

Ogólny bilans ✅3zł

gigibuffon 1K

gigibuffon

Użytkownik
#13 16.09 20:45 / Juventus - Malmo
Typ: BTTS - Nie 1.57 marathonbet

Bardzo fajne value, biorąc pod uwagę, że rezerwowi obrońcy Juve podnieśli swój poziom gry. Ogbonna w ostatnim meczu przeciwko Udinese zaskoczył mnie rozsądną grą, Caceres natomiast był bardzo aktywny w pierwszym spotkaniu nowego sezonu, wielki pozytyw. Tacy zmiennicy gwarantują utrzymanie solidnej defensywy.

Oficjalne składy:
Juventus: Buffon; Caceres, Bonucci, Chiellini; Lichtsteiner, Pogba, Marchisio, Asamoah, Evra; Tevez, Llorente
ławka: Storari, Romulo, Ogbonna, Padoin, Coman, Giovinco, Morata
Malmo: Olsen; Tinnerholm, E Johansson, Halsti, Helander, Konate; Eriksson, Adu, Forsberg: Thelin, Rosenberg
ławka: Azinovic, Hammar, Kroon, Cibicki, Nazari, Rakip, Mehmeti

#14 16.09 20:45 / Juventus - Malmo
Typ: Poniżej 3.5 goli 1.62 bets.son

Ed. Juventus - Malmo 2:0 FT

Dzisiejszy zysk: 119zł

Ogólny bilans: ✅ 122zł

gigibuffon 1K

gigibuffon

Użytkownik
#15 20.09 20:45 / Milan - Juventus
Typ: Juventus DNB 1.72 marathonbet
Stawka: 100zł✅
Milan - Juventus 0:1 FT
Dzisiejszy zysk: 72zł
Ogólny bilans: ✅ 194zł

gigibuffon 1K

gigibuffon

Użytkownik
#16 05.10 18:00 / Juventus - Roma
Typ: poniżej 3 goli (3=zwrot) 1.47 favbet
stawka: 100zł

Favbet zaoferował fajny kurs na under 3 goli, warto spróbować. Hitowe spotkanie dwóch włoskich gigantów elektryzuje samo w sobie, niezależnie od ich formy. Ale jeśli już o niej mowa, zapowiada się solidne widowisko. Juventus zanotował świetny początek, po 5 kolejkach ich bilans bramkowy to 10-0 (!). Bianconeri są też blisko pobicia rekordu Serie A: wygrana u siebie z Ceseną (24.09, 3:0) była 21 zwycięstwem z rzędu na swoim stadionie, wyrównali tym samym własny rekord oraz zespołu zza miedzy - Torino). Team funkcjonuje znakomicie, w taktykę świetnie wpasowali się Pereyra, Coman i Morata. Oczywiście to zbyt wczesna faza sezonu żeby piać z zachwytu nad Turyńczykami, ale w zanadrzu mają jeszcze powrót Maestro.
Roma podobnie jak w poprzednim sezonie także notuje dobry start. Bilans bramek 9-1, komplet punktów. De Sanctis w super formie, Totti mimo upływu lat nadal zachwyca zwinnością. Destro strzelił ostatnio pięknego gola, ale chyba nie będzie z niego wielkiego pożytku w przyszłości, okaże się. Roma, chociaż osłabiona brakiem kilku ważnych graczy radzi sobie więcej niż przyzwoicie.
Pojedynki tych drużyn nie mają swojej konkretnej nazwy, Juventus i Roma są po prostu godnymi siebie rywalami. Dlaczego poniżej 3 goli? A dlatego, że liczę na dość wyrównane starcie, drużyny będą po meczach LM, może wkradnie się trochę zmęczenia w szeregi. Do tego jak już wspomniałem, świetna defensywa Starej Damy i druga młodość De Sanctisa nie pozwolą, by padło dużo bramek ????

Wiadomość dla wszystkich zainteresowanych Włoskimi klimatami:
Ostatnio mam dość mało czasu na udzielanie się zarówno na FB jak i w tym temacie. Natłok obowiązków sprawia, że nawet powyższy tekst jest pisany na szybko i brzmi nieco chaotycznie. Całe szczęście sytuacja zmieni się w kolejnych 2 tygodniach, także temat będzie kontynuowany. Pozdro! ????

gigibuffon 1K

gigibuffon

Użytkownik
#16 05.10 18:00 / Juventus - Roma
Typ: poniżej 3 goli (3=zwrot) 1.47 favbet
stawka: 100zł
⛔

Ogólny bilans: ✅94zł

-------------------------

Cześć wszystkim!
Powoli wracam, a jak bardzo powoli, to widać. Liczyłem, że moje problemy skończą się znacznie wcześniej, ale nadal mam nieregularny dostęp do Internetu, a pisanie z tel. to nie to samo. Jedno się nie zmieniło, nadal śledziłem i śledzę włoską piłkę, a na dzisiaj przygotowałem typ - pierwszy od ponad 100 dni. Niech się kręci!
BTW. Powyższy nietrafiony typ był strasznie pechowy. Koniec końców Juventus wygrał 3:2, a mecz uznałem jako jeden z najbardziej emocjonujących jeśli chodzi o rok 2014. ;)

#17 11.01 20:45 / Napoli - Juventus
Typ: Napoli lub remis 1.55 b.365
Stawka: 100zł

gigibuffon 1K

gigibuffon

Użytkownik
#17 11.01 20:45 / Napoli - Juventus
Typ: Napoli lub remis 1.55 b.365
⛔ 1:3

Ogólny bilans: ⛔ 94zł
-----------------------------------

#18 07.02 20:45 / Juventus - Milan
Typ: Obie strzelą (BTTS) - Nie - 1.75 marathonbet

W temacie meczowym @robson poleca czyste konto Juventusu. Ja natomiast idę po najmniejszej linii oporu i proponuję taki oto typ. Moim zdaniem bezpieczniejszy niż samo czyste konto Starej Damy. Juventus jak zwykle faworytem, ale mecz może być równie dobrze mega widowiskiem jak i sennym spotkaniem. Juventus zachował do tej pory aż 13 czystych kont, najwięcej spośród pięciu topowych lig w Europie. Na bramkę Milanu oddano do tej pory 81 strzałów (licząc od 1 stycznia), gorzej w tej klasyfikacji wypada tylko Chievo. Takie staty mnie przekonały:cool: GL!

gigibuffon 1K

gigibuffon

Użytkownik
#18 07.02 20:45 / Juventus - Milan
Typ: Obie strzelą (BTTS) - Nie - 1.75 marathonbet
⛔ 3:1
Ogólny bilans: ⛔ 194zł
-----------------------------------

#19 23.02 21:00 / Cagliari - Inter
Typ: DNB 2 - 1.53 bet.365

gigibuffon 1K

gigibuffon

Użytkownik
#19 23.02 21:00 / Cagliari - Inter
Typ: DNB 2 - 1.53 bet.365
✅ 1:2
Ogólny bilans: ⛔ 141zł
------------------------------------

#20 24.02 20:45 / Juventus - BVB
Typ: BVB strzeli w 1. połowie - Nie - 1.40 bet.365

gigibuffon 1K

gigibuffon

Użytkownik
#20 24.02 20:45 / Juventus - BVB
Typ: BVB strzeli w 1. połowie - Nie - 1.40 bet.365
⛔ 2:1
Ogólny bilans: ⛔ 241zł

Chiellini, coś ty najlepszego zrobił... ????
Coraz częściej zastanawiam się nad zmianą strategii gry i rozpoczęciem stawkowania 1-10. Na razie idzie raz lepiej raz gorzej.

------------------------------------

#21 2.03 20:45 / Roma - Juventus
Typ: Juventus lub remis 1.42 b.365

Do góry Bottom