>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Fortuna bonus

Własne typy + analiza by Kemawir123

niewiemnajaki 158,3K

niewiemnajaki

Znawca - NBA
Soccer » Denmark » Superliga
Esbjerg - Odense 1:0, straszna nieskuteczność
over 2.5 @ 1.75 bet365
⛔⛔

Mecz za chwilę więc zbytnio nie będę się rozpisywać. Mecze Esbjerga u siebie są dosyć overowe, 7 na 10 spotkań zakończyło się wynikami powyżej 2.5 goli. W czwartek Esbjerg grał w Lidze Europejskiej, zremisowali z Fiorentiną co dla nich może być dobrym wynikiem. Do tego wygrali swoje ostatnie spotkanie w lidze z Nordsjaelland 2-1. W składzie zabraknie: Ronnow (18/0, podstawowy bramkarz), Askou (13/0), Rasmussen (14/3), Fellah (8/0), Nielsen (11/0, głównie rezerwowy). Odense także wygrało swoje pierwsze spotkanie ligowe po przerwie zimowej, pokonali Midtjylland także 2-1 strzelając gola w doliczonym czasie gry. Ich mecze na wyjazdach może i nie są overowe, ale myślę, że na plus dla nich może być brak podstawowego bramkarza oraz jednego z obrońców w składzie Elsbjerga. W składzie zabraknie: Kadrii (2/3), Vadocz (11/2, głównie rezerwowy), Hansen (8/1, także rezerwowy). Ostatnie cztery spotkanie H2H zakończyły się wynikiem over 2.5

niewiemnajaki 158,3K

niewiemnajaki

Znawca - NBA
Soccer » Mexico » Primera Division
U.N.A.M - Pachuca 0:0
BTS @ 1.91 bet365
⛔⛔

Trzeba powiedzieć, że dziewiąta kolejka będzie bardzo ciekawa, kolejny mecz zespołów z górnej półki. Bukmacherzy już wielokrotnie w tym sezonie przejechali się na drużynie gospodarzy stawiając ich przeciwników jako wyraźnych faworytów. Myślę, że dla U.N.A.M będzie to najważniejsze do tej pory spotkanie, tak naprawdę pokaże w jakiej są oni formie. Zdecyduje się tutaj na BTS, dlaczego? W meczach tej drużyny, pięć razy z rzędu gole strzelały oba zespoły. Do tego w trzech meczach z rzędu Pachuca strzelała gola. U.N.A.M traci sporo bramek i defensywa u nich jest lekko na minus. Trudno powiedzieć kto wygra w tym spotkaniu, według mnie będzie bramkowy remis, obie drużyny mają serię meczów bez porażki i ten wynik będzie chyba najsprawiedliwszym.

niewiemnajaki 158,3K

niewiemnajaki

Znawca - NBA
Soccer » Mexico » Primera Division
Chivas Guadalajara vs Tigres 0:0, drugi remis 0:0 w tym dniu ????
Tigres over 1.5 @ 2.62 bet365
⛔⛔

Zgadzam się z typem na gości, Tigres ostatnio wygrali w pucharze aż 8-0 z Pueblą, a to przecież nie są jakieś bobki. Co do gry w lidze drużyny gości, niezły falstart i dopiero ostatnie spotkanie zakończyło się zwycięstwem z Veracruz. Strzelili w ośmiu meczach zaledwie trzy gole co jest najgorszym wynikiem w lidze. Chivas ostatnio przegrało z drugo ligową drużyną Dorados, jednak podobno grali jakimś rezerwowym składem ( nie jestem w stanie zweryfikować informacji ). W lidze także przegrali spotkanie, dosyć pechowo bo w ostatnich minutach, ale przegrali. Chivas na pięć ostatnich spotkań w trzech straciło dwa gole, ostatnie spotkanie między tymi drużynami zakończyło się wynikiem 3-3.

niewiemnajaki 158,3K

niewiemnajaki

Znawca - NBA
Soccer » England » League Two
Chesterfield - Portsmouth
Chesterfield -1.5 @ 2.42 bet365

Mam nadzieję, że teraz mi wypali typ, bo na tej stronie póki co minus.
Chesterfield:
Na swoim stadionie sześć remisów oraz dwie porażki. Na siedemnaście spotkań dziewięć zwycięstw. Drużyna walczy o play-off, są na pierwszym miejscu w tabeli i cel blisko. Na pięć ostatnich ligowych spotkań trzy z nich wygrali różnicą dwóch lub więcej goli. W drużynie gospodarzy nie zagra jedynie Drew Talbot (24/0).
Portsmouth:
Jeszcze pare lat temu grali w Premiership, teraz z powodu problemów finansowych spadli aż do czwartej ligi i nie zanosi się na lepsze czasy. 19 miejsce w tabeli, na ostatnie pięć spotkań potrafili zanotować jedynie dwie porażki, jednak nadal nie jest to dobry wynik. Ostatnie wyjazdowe spotkanie przegrali z wiceliderem - Scunthorpe aż 5-1. Na wyjazdach 2 zwycięstwa, 9 remisów i 5 porażek. Nie zagrają: Ferry (18/1), Barcham (26/3), Craddock (8/1), Alfei (9/0) oraz Drennan (2/1).
Ostatnie i jedyne spotkanie między tymi drużynami wygrało Chesterfield 2-0.

niewiemnajaki 158,3K

niewiemnajaki

Znawca - NBA
Soccer » Poland » Ekstraklasa
Podbeskidzie Bielsko-Biała - Pogoń Szczecin 0:0
BTS @ 2.00 Unibet ⛔⛔

Staram się nie typować naszej śmiesznej ligi, każdy może wygrać z każdym co utrudnia typowanie, jednak widząc taki bet po takim kursie nie mogę przejść obojętnie. Rozumiem, Podbeskidzie u siebie mało strzela/mało traci goli, jednak po pierwsze, w dwóch ostatnich spotkaniach między tymi dwoma drużynami padał wynik 2-1, do tego Pogoń strzelała co najmniej jednego gola w każdym z ostatnich 10 spotkań. Pogoń także nie gra zbytnio dobrze na wyjeździe jednak udało im się wygrać z Lechią na PGE Arenie, strzelając zwycięskiego gola grając w 10. Oprócz tego strzelali gola w każdym wyjazdowym spotkaniu w tym sezonie, bardzo dobra statystyka. Braki w Podbeskidziu: Damian Chmiel (9/0), Przemysław Pietruszka (0/0) oraz Adam Deja (15/0). Braki w Pogoni: Marcin Robak (19/15, najlepszy strzelec, pauzuje za kartki), Wojciech Lisowski (7/0) oraz Michał Koj (1/0). Mam nadzieje, że nie skończy się 0-0 bo się załamie...

Mam nadzieje, że nie skończy się 0-0 bo się załamie...
Mam nadzieje, że nie skończy się 0-0 bo się załamie...
No tak ????

Do góry Bottom