>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Włamanie na konto

K 3

kisiel26

Użytkownik
Potrzebuję pomocy osób znających się na informatyce. Jakaś k...a włamała mi się na konto w Centrebet i przegrała wszystkie środki na blackjacku. Sytuacja była taka, że w momencie logowania znikało https i kłódka. Dzisiaj podobna sytuacja w 24sportsweb, miałem parę$ i sprawdzałem ofertę. Gdy chciałem postawić zakład okazało się że nie ma już środków. Sprawdziłem historię i minutę przed moim nieudanym zakładem ktoś zagrał na blackjacku i po kasie. Został mi jeszcze zakład na Salt Lake oczywiście nie zagrany przeze mnie tylko przez tą łajze. Teraz strach gdziekolwiek wpłacić bo mnie ten typ puści z torbami. Jestem laikiem jeśli chodzi o komputer, więc proszę o pomoc. Co mam zrobić? Przeinstalować system, wrzucić nowego antywira? Pomóżcie

jasiek09 0

jasiek09

Użytkownik
:jezora:
Potrzebuję pomocy osób znających się na informatyce. Jakaś k...a włamała mi się na konto w Centrebet i przegrała wszystkie środki na blackjacku. Sytuacja była taka, że w momencie logowania znikało https i kłódka. Dzisiaj podobna sytuacja w 24sportsweb, miałem parę$ i sprawdzałem ofertę. Gdy chciałem postawić zakład okazało się że nie ma już środków. Sprawdziłem historię i minutę przed moim nieudanym zakładem ktoś zagrał na blackjacku i po kasie. Został mi jeszcze zakład na Salt Lake oczywiście nie zagrany przeze mnie tylko przez tą łajze. Teraz strach gdziekolwiek wpłacić bo mnie ten typ puści z torbami. Jestem laikiem jeśli chodzi o komputer, więc proszę o pomoc. Co mam zrobić? Przeinstalować system, wrzucić nowego antywira? Pomóżcie
nigdy nie bylem zwolennikiem formatu ale w takim przypadku dla mnie nie ma innego wyjscia zeby miec pewnosc ze pozbyles sie tego gowna ktore wykrada Ci hasla..

radek03 90

radek03

Forum VIP
Po pierwsze to teraz nigdzie się nie możesz się logować bo wiesz czym to grazi, po drugie zainstaluj sobie dobrego antyvira (np. Kaspersky Internet Security) i przeskanuj cały dysk (trochę to potrwa) i zobaczysz czy coś znajdzie. Jak coś będzie to wiadomo do kasacji i będziesz bezpieczny. Jeśli nic nie znajdzie to możesz ryzykować i nie robić nic choć lepiej wtedy zrobić format i podstawa to oczywiście dobry antyvir. Pewnie nie miałeś zadnego zabezpieczenia?

ramzi 0

ramzi

Użytkownik
Kaspersky Internet Security ma antykeylogera, najlepszy ogólnie antywir, tylko cena to 160zł... ???? pirat nie będzie działał ????

Do góry Bottom