janusz_tracz
Użytkownik
zdarzyła mi się dziś bardzo dziwna rzecz, otóż logując się wieczorem na konto stwierdziłem iż nie zgadza mi się jego stan, prześledziłem historię i zauważyłem w okolicach południa zakłady których nie stawiałem (jakaś bardzo niszowa liga i zakłady na jeszcze bardziej niszowe gry), pierwsze co to przejrzałem historie logowań a tam takie kraje jak Chiny, Bangladesz, Indie i tym podobna egzotyka (zdaje się, że betfair pokazuje tylko 10 ostatnich), więc nie wiem czy to cała lista, a teraz to co mnie najbardziej dziwi, z konta zniknęło tylko około 10% środków ze znacznej sumy, dlaczego złodzieje (inaczej ich nazwać nie mogę), zgarnęli tylko tyle mając podane na tacy dużo dużo więcej... sprawa oczywiście zgłoszona do betfair, konto zamrożone razem z kasą i wszczęli jak to nazwali "śledztwo"
ktoś z Was się spotkał z taką sytuacją? ile czasu trwa takie śledztwo, jakie mam szanse na odzyskanie kasy?
ktoś z Was się spotkał z taką sytuacją? ile czasu trwa takie śledztwo, jakie mam szanse na odzyskanie kasy?