1# Luty
Monza - Modena
Modena bez trenera gdyż kilka dni temu władze klubu zwolnili trenera Roberta Piazza, dziś rozstali się rezerwowym przyjmującym Brianem Cookiem, przez to zostało 3 przyjmujących + młody Swan Ngapeth. Modena ostatnio kilka porażek, szczególnie bolą w
Coppa Italia z Trentino i z Verona bez ugranego seta. Ale wg. mnie to nie są straszne wyniki po których trzeba zwalniać trenera. Ngapeth, Petric czy Vettori wcale nie grają w ostatnim czasie źle. Vettori jak już ktoś to napisał, gra jeden z lepszych sezonów w życiu.
A w Monza pierwsze skrzypce odgrywają Fromm i Hirsch, którzy łącznie zdobyli dla tego zespołu w tym sezonie blisko połowę wszystkich punktów. A w Modenie zdobywanie punktów rozkłada się na trzech zawodników wspomnianych wcześniej.
Monza u siebie 7 wygranych, 4 porażki zaś Modena na wyjeżdzie 8 wygranych 2 porażki.
Obie drużyny bedą chciały się zrehabilitować za porażki, jednak o większym potencjale jest zespół z gości. Nie mogą sobie pozwolić na straty punktów, więc zrobią wszystko aby pokonać zespół gospodarzy 0-3 lub 1-3. Typ nie jest zbyt ekstra ale wg mnie powinno wejść spokojnie.
Mój typ:
Modena -1.5 seta 1.50 Bet365