Sposób gry zerżnięty od Dark Nightmare.
Gram Vabank. nr: 001 0:0 mecz: Valencia v Ath Bilbao typ: Lay 1 - 2 kurs: 28 możliwa wygrana: €0.33 zobowiązanie: €8.91
nr: 006 2:0 mecz: AaB (Res) v AGF (Res) live 52' 1:0 typ: Lay 3 - 0 kurs: 9.2 możliwa wygrana: €1.50 zobowiązanie: €12.30
Mocno zaryzykowałem tym typem. Może się to źle skończyć :?
Właśnie doszła wpłata z Bet365 więc jak się pośliźnie nóżka to jeszcze będzie za co grać.
Przepraszam, że zaśmiecam temat, ale mam pytanie odnośnie tych typów "Lay" czy na buku bet at home, jest możliwość tego zagrania? Czy tylko inne buki "przyjmują" te zakłady?
Przepraszam, że zaśmiecam temat, ale mam pytanie odnośnie tych typów "Lay" czy na buku bet at home, jest możliwość tego zagrania? Czy tylko inne buki "przyjmują" te zakłady?
nr: 008 mecz: Celtic U20 v Hibernian U20 live 7' 1:0 typ: Lay 1 - 1 kurs: 46 możliwa wygrana: €0.57 zobowiązanie: €25.65 komentarz: szybka pierwsza bramka, jest szansa na więcej. Trochę kurs słaby. Jak do połowy nic nie wpadnie pomyślę o wycofaniu się. niezadowolony jestem z tego typu :/ Chciałem po prostu coś zagrać, trochę żałuje, że nie poczekałem na ligę niemiecką :/
Dziękuję do widzenia.