>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

$$-->Vodka fedha makahaba<--$$

typer_browar 137

typer_browar

Użytkownik
Kupon#47
????KCC EGIS - KT SONICBOOM (155,5) over 1.8 ⛔
&quot;minus:
Stawka: 2000 zł
EWK: 3600 zł
-2000 zł
//Tutaj raczej małe szanse ze nie wjedzie ;]
//// A jednak wprawdzie dopiero 2 kwarty ale po obejrzeniu ich nie wierze ze ten kupon siadzie ostanie kupony 1/8 to jakaś porażąka.....

typer_browar 137

typer_browar

Użytkownik
Kupon#48
Włochy - Litwa( 150.5) under 2.10
⚽AS Roma - FC Barcelona(2.5) over 1.70
⚽ FC Valencia - Zenit St. Petersburg 1 1.88

Stawka: 500 zł
AKO: 6.71
EWK: 3355 zł

Kupon #49
⚽ FC Valencia - Zenit St. Petersburg 1X1.22
⚽AS Roma - FC Barcelona(1.5) over 1.22
⚽Chelsea - M. Tel Aviv (1.5) over 1.20
Stawka:3000 zł
AKO 1.79
EWK: 5370 zł​

typer_browar 137

typer_browar

Użytkownik
⚽ Ajax vs Celtic (2,5) over 2.0✅
Dziwi mnie trochę tak wysoki kurs na over szka wiadomo ze holenderskie drużyny nie grzeszą obroną albo może inaczej preferują ofensywny styl gry tak jest na arenie narodowej ale czy będzie tak na miedzy narodowej?Byc moze kurs jest ten spowodowany ostatnim dwumeczem w której Ajax walczyl o faze grupowa LE z Czeskim zepołem i padły wyniki 1:0 i 0:0 ale trzeba dodac ze Czesi stawiali duzy opór.Rok temu Ajax walczy w fazie grupowej LM gdzie zdobył 5 pkt stosunek bramek 8:10 na 6 meczy czy średnio 3 na mecz na sowim terenie zremisował z PSG 1:1 przegrał z Barcelona 0:2 i wygrał 4:0 z APOELem. Aktualnie w lidze po pięciu meczach maja 13 pkt z bilansem 14:2 mając w gazie swojego młodego napstnika Anwara El-Ghazi (Milik zaczyna na ławce).Natomiast co do Celticu ostani sezon w fazie grupowej w LE dorobek 8 pkt stosunek bramek 10:11 na wyjedzie wyniki 1:1 2:2 i 4:3 .w lidze aktualnie drugie miejsce bilans bramek 15:7. Według mnei mecz skonczy sie wynikiem 2:1 3:1.
▶
⚽ Ajax vs Celtic (1,5) over 1.35 ✅
⚽Dortmund - Krasnodar 1 1.2 ✅
AKO: 1.62 ✅

typer_browar 137

typer_browar

Użytkownik
⚽FC Getafe - FC Malaga:Obie drużyny strzelą gola TAK 2.1 ⛔

Pierwszy mecz rozpoczynający 4 kolejkę ligi Hiszpańskiej pomiędzy Getafe a Malaga to tzw mecz z dolnej tabeli .Na pierwszy rzut oka mogło by się wydawać ze pewniakiem do grania w tym meczu jest granie poniżej (2.5) bramki w meczu ale kurs 1.5 nie powala.Faktem jest ze na razie przez 3 kolejki Malaga straciła tylko jedna bramkę nie strzelając żadnej czyli a trzeba dodać ze póki co Malaga grała z Sevilla oraz z Barcelona na wyjedzie gdzie własnie straciła jedynego gola w 73 min choć trzeba dodać ze cały mecz przeważała Barcelona i miała masę sytuacji wygrywając w strzałach 22-4.I tak po 3 kolejkach Malaga zajmuje 17 miejsce z dorobkiem 2 pkt, 2 remisy i poraża.Co do Getafe fatalny start ostanie miejsce w tabeli 3 porażki z drużynami Espanyol Granada i Bilbao co śmieszne wszystkie te 3 drużyny maja bilans spotkać 1-0-2 a wiec po 3 kolejkach wygrały własnie tylko z dzisiejszym gospodarzem. Puki co Getafe ma bilans bramkę 2:6. Ale czy na pewno te wyniki odzwierciedlają formę Getafe nie sadze zarówno w meczu z Espanyolem gdzie w strzałach Getafe wygrało 13-5 mając posiadanie piłki bliskie 70 % jak i vs Granada wygrali w strzałach 16-9 przy posiadaniu ponad 60% a co do ostatniego wyniku 3:1 z Bilbao to spokojnie mogło by być 3:3 gdyż raz zabrakło ułamka sekundy by wpakować bramkę w okienko ale na nie szczęście Getafe, bramkarz zdołał to wybronić koniuszkami palców natomiast w drugiej połowie obrońca Bilbao .Minusem ich sa 2 rzeczy obrona która pozwala na dyzo przeciwnikowi w tych 3 meczach wyglądała jak by pierwszy raz grali w piłkę oraz bramkarz Guatia który moim zdaniem zawinił przy 3 z 6 bramek.3 ostanie spotkanie pomiędzy tymi drużynami na terenie dzisiejszego gospodarza skończyły się własnie zwycięstwem Getafe za każdym razem kończąc wynikiem 1:0. Zbierając wszystko do kupy słaba gra w obronie oraz słaba postawa bramkarza gospodarzy pozwoli zdobyć pierwsza bramkę Malagi w tym sezonie oraz oraz dobra postawa Getafe w ataku (jak pisałem w tych 3 meczach brakowało po prostu szczęścia ) pozwoli dzisiaj strzelić min po 1 bramce obydwu zespołom.
//tak jak myślałem Getafe się przebudziło moze nie zagrali jakoś fantastycznie ale wystarczyło na wygrana natomiast Malaga w ataku bez komentarza

typer_browar 137

typer_browar

Użytkownik
⚽Almere-Maastricht (1,5) over 1.15✅
⚽Breda -Emmen (1,5) over 1.15✅
⚽Dordrecht - Venlo (1,5) over 1.16⛔
⚽FC Oss -Eindhoven (1,5) over 1.18✅
⚽G.A. Eagles - Jong Ajax (1,5) over 1.16✅
⚽Helmond - Volendam (1,5) over 1.15✅
⚽Jong PSV - Sparta Rotterdam (1,5) over 1.18✅
⚽Telstar-Sittard (1,5) over 1.2✅
AKO: 3.36
Średnio jeden mecz na kolejkę zdąża się gdzie over 1.5 nie wejdzie mam nadzieje ze to ten kotry pozostanie w niedziele do rozegrania a wszystkie dzisiejsze wejdą izzi ;]
//jednak ten mecz był dzisiaj ;]

typer_browar 137

typer_browar

Użytkownik
⚽FC VALENCIA - BETIS SEWILLA (+1) 1 2.4

Mecz sąsiadów z tabeli zajmują odpowiednio 8 i 9 miejsce Valencia z wygrana i 2 remisami natomiast Betis z wygrana remis i poraża. Bilans bramek 2:1 Valencia natomiast Sewilla 2:6 ( trzeba dodać ze ten fatalny bilans zawdzięczają porażce 0:5 z Realem).Według boków faworytem jest tutaj gospodarz i nie ma co się dziwić dla mnie aktualnie prezentują dużo lepsza formę niż ich dzisiejszy rywal problem jedynie może być zmęczenie zawodników po przegranym środowym meczu 2:3 z Zenitem lecz oglądając ten mecz szczerze uważam ze Valencia była dużo lepsza częściej atakowali i częściej grali piłką niż ich rywal oraz stworzyli dużo więcej groźnych sytuacji. Myślę ze jednak dzisiaj trener trochę użyję rotacji w składzie mając własnie na u wadze środowy mecz ale także to ze licząc od dzisiaj tj 19 września do 29 września Valencia musi rozegrać 4 spotkania :!: a wiec kosmiczny maraton. Ale na ten mój tym wpływają 2 czynniki wobec których nie można obejść obojętnie pierwszy to historia meczów od 98 roku Betis nie wygrał z Valencia na wyjedzie ani razu przegrywając 13 razy a raz remisując.7 razy podczas tych spotkań Valencia wygrała więcej niż jedna bramka.Natomiast w trzech ostaniach sezon (nie licząc oczywiście sezonu 2014/2015 gdyż Betis nie gral w PD ze względu na spadek ) Valencia wygrała odpowiednio 5:0 4:0 3:0.Drugim aspektem a może i tym samym tylko w innej perspektywy sa wyniki Valencii na stadionie Estadio Mestalla rok temu tylko jednej drużynie udało sie wywieść komplet 3 pkt i była to Barcelona która wygrała po bramce strzelonej w 94 min :!: do tego u Siebie dzisiejsi gospodarze zremisowali 3 razy a 15/19 meczu wygrali (12 razy wygrywając więcej niż jedna bramką).Bilans bramek u Siebie 42:10. Myślę ze dzisiaj bedzie podobnie i Valencia wygra pewnie 3:0 lub 3:1.

Do góry Bottom