przestań bo to się robi śmieszne. Wszystko teraz się ustawia. Rzucali się butelkami , rozbijali je sobie na głowach po to aby podkręcić atmosferę ich walki. Butelką można duża krzywdę zrobić więc pomyśl czy w taki sposób by ściemniali ?Jak dla mnie brawl Chisory z Hayem był ustawiony.
Dla niektórych większość sytuacji jest ustawiona ale to już ich problem, wszystko było na spontanie i kto wie może na prawdę będzie pomiędzy nimi walka chociaż ja bym nie był tego pewny.przestań bo to się robi śmieszne. Wszystko teraz się ustawia. Rzucali się butelkami , rozbijali je sobie na głowach po to aby podkręcić atmosferę ich walki. Butelką można duża krzywdę zrobić więc pomyśl czy w taki sposób by ściemniali ?
Ja osobiście na Dereka ale oczywiście pod warunkiem że podszedł by do walki dobrze przygotowany i nie zlekceważył Davida.Na kogo byście stawiali jakby była walka Haye - Chisora?
Jeśli Chisora zaserwował by taki balans , determinację jak i przygotowanie kondycyjne to sądzę że wygrałby z Haye. Haye to nie był prawdziwy mistrz HW i dla mnie tak pozostanie. Co on walczył ? Z Boninem ???? ze słabym Monte Barettem ? z Valuevem gdzie więcej było kontrowersji niż samej walki ? ze Starym Ruizem czy śmiesznym Harrisonem ? Walka była by bardzo ciekawa ale tak jak pisałem jak Dereck podejdzie profesjonalnie do treningów i zaprezentowałby się tak jak z Heleniusem czy wczoraj z Kliczką to miałby duże szanse na wygraną. Wdziałem już kursy na tą walkę i 1.50 na Haye , 3 na Chisore.Na kogo byście stawiali jakby była walka Haye - Chisora?
A jak myśle o tym to jednak Haye. Sądze, że jest on niedoceniany po walce z wladimirem, a wg mnie to naprawde dobry pięsciarz, troche mu braklo 'jaj' to fakt, ale patrzac na umiejetnosci i ogół to jednak Haye > Chisora moim zdaniem.Ja osobiście na Dereka ale oczywiście pod warunkiem że podszedł by do walki dobrze przygotowany i nie zlekceważył Davida.
Obaj to całkiem inni bokserzy.Myśle że Derek nie miał by problemów ze wchodzeniem w póldystans a w Haye nie jest mistrzem walki właśnie w półdystansie.David bardzo się gubi przy dłuższej wymianie w póldystansie.
Tak uważam na ten moment po krótkim namyśle.Może później gdy bardziej to przeanalizuje to więcej i konkretniej napisze na ten temat.
Jeśli Chisora zaserwował by taki balans , determinację jak i przygotowanie kondycyjne to sądzę że wygrałby z Haye. Haye to nie był prawdziwy mistrz HW i dla mnie tak pozostanie. Co on walczył ? Z Boninem ???? ze słabym Monte Barettem ? z Valuevem gdzie więcej było kontrowersji niż samej walki ? ze Starym Ruizem czy śmiesznym Harrisonem ? Walka była by bardzo ciekawa ale tak jak pisałem jak Dereck podejdzie profesjonalnie do treningów i zaprezentowałby się tak jak z Heleniusem czy wczoraj z Kliczką to miałby duże szanse na wygraną. Wdziałem już kursy na tą walkę i 1.50 na Haye , 3 na Chisore.
Taka ciekawostka. Chisora zatrzymany przez policję na przesłuchania , teraz Niemiecka Polizei szuka Haye ????
Za to bracia Kliczko w ostatnich latach walczyli z takimi potęgami jak Sosnowski czy emeryt Briggs... Nie zauważyłeś tego że obecnie w wadze ciężkiej tak naprawdę są tylko bracia Kliczko i długo nic, z kim niby Haye miał walczyć? Chisora może i lepiej wyglądał od Haye i miał lepsze statystyki, ale tak naprawdę co z tego jeśli i tak obaj przegrali i to zdecydowanie.Jeśli Chisora zaserwował by taki balans , determinację jak i przygotowanie kondycyjne to sądzę że wygrałby z Haye. Haye to nie był prawdziwy mistrz HW i dla mnie tak pozostanie. Co on walczył ? Z Boninem ze słabym Monte Barettem ? z Valuevem gdzie więcej było kontrowersji niż samej walki ? ze Starym Ruizem czy śmiesznym Harrisonem ? Walka była by bardzo ciekawa ale tak jak pisałem jak Dereck podejdzie profesjonalnie do treningów i zaprezentowałby się tak jak z Heleniusem czy wczoraj z Kliczką to miałby duże szanse na wygraną. Wdziałem już kursy na tą walkę i 1.50 na Haye , 3 na Chisore.
tak a wcześniej walczyli z Lewisem , Byrdem , Peterem , Arreolą . Hayem , Chambersem , Chagaevem , Rahmanem , Ibragimovem , Brwesterem , i wiele wiele innymi znacznie cenniejszymi nazwiskami. To chyba nie ich wina , że albo ktoś się ich boi albo ktoś z nazwiskiem jest już emerytem.Za to bracia Kliczko w ostatnich latach walczyli z takimi potęgami jak Sosnowski czy emeryt Briggs...
pogubiłeś się. Fakt , są bracia i długo długo nic. A dalej potem jest cała reszta a w niej Haye. Dla Haye m.in. Adamek , Povietkin , Solis , Arreola , czy Chisora. Miałby z kim walczyć i te walki były by ciekawe ale jemu aby zależy na walce z Witalijem , bo dostanie i dobrą kasę i znowu po twarzy i znowu zawiesi karierę.Nie zauważyłeś tego że obecnie w wadze ciężkiej tak naprawdę są tylko bracia Kliczko i długo nic, z kim niby Haye miał walczyć?
Manager braci Kliczko, Bernd Boente, poinformował, że wczorajszą potyczkę Witalija Kliczki (44-2, 40 KO) z Dereckiem Chisorą (15-3, 9 KO) za pośrednictwem kanału RTL obejrzało 12,88 mln niemieckich widzów. Jak wynika ze statystyk było to 56,5 % udziału w rynku. Wygląda więc na to, że kontrowersyjne zachowanie Brytyjczyka przyniosło bardzo dobry efekt.
Ale po co Haye miałby niby z nimi walczyć? Jedynie dla kasy. Zdobył pas WBA z Wałujewem, a resztę pasów mieli bracia i teraz też wszystkie pasy mają bracia, więc jeśli walczyłby choćby z Adamkiem to jedynie dla kasy.pogubiłeś się. Fakt , są bracia i długo długo nic. A dalej potem jest cała reszta a w niej Haye. Dla Haye m.in. Adamek , Povietkin , Solis , Arreola , czy Chisora. Miałby z kim walczyć i te walki były by ciekawe ale jemu aby zależy na walce z Witalijem , bo dostanie i dobrą kasę i znowu po twarzy i znowu zawiesi karierę. Jakby chciał udowodnić swoją wartość to by walczył z najlepszymi. Cała 5 wyżej , może sobie wybierać.
To zwykła kaczka dziennikarska, to konto na którym to było podane to nie jest prawdziwe konto Kliczki boxingnews . pl wyjaśniłoWitalij Kliczko zakończył sportową karierę
Witalij Kliczko, bokserski mistrz świata organizacji WBC, zakończył sportowa karierę - podała Ukraińska Agencja Prasowa - Zaxid.net.
Zgodnie z tym, co napisał Kliczko, powodem decyzji jest kontuzja barku, której 40-letni pięściarz nabawił się w zwycięskim starciu z Dereckiem Chisorą.
- Mam już swoje lata. Wiek "zapukał" do mnie" - napisał na Twitterze Kliczko.
Trener Ukrainca, Fritz Sdunek zasugerował, że kontuzja barku Kliczki może być nawrotem starego urazu, którego pięściarz doznał 12 lat temu w walce z Chrisem Byrdem. Wówczas Kliczko długo odpoczywał od boksu i leczył kontuzjowany bark. Tym razem postanowił zejść z ringu na zawsze.
Ukrainiec jest mistrzem świata wagi ciężkiej kategorii WBC. W zawodowej karierze stoczył 44 walki, 40 z nich wygrał przez nokaut. Dwa razy schodził z ringu pokonany. W ostatniej swej walce pokonał jednogłośnie na punkty Brytyjczyka Derecka Chisorę.
źródło: onet.pl