0 himen1989 Użytkownik Listopad 19, 2008 #21 Wyskakuje mi błąd ale nie wiem o co chodzi wszystko uzupełniłem dobrze ma ktoś taki problem???
408 shen Użytkownik Listopad 19, 2008 #22 dziwne, ja sie rejestrowałem już dawno co widać po pierwszym poście a kaski nie ma ! Kliknij aby rozwinąć... ja sie rejestrowalem wczoraj w nocy i wlasnie dostalem :jezora:
dziwne, ja sie rejestrowałem już dawno co widać po pierwszym poście a kaski nie ma ! Kliknij aby rozwinąć... ja sie rejestrowalem wczoraj w nocy i wlasnie dostalem :jezora:
T 0 tomkasz Użytkownik Listopad 21, 2008 #23 właśnie na maila przyszła mi informacja, że 5$ jest na moim koncie. trawało to 5 czy 6 dni.
8 the-maro Użytkownik Listopad 21, 2008 #24 Pokazuje, że nie mój wiek jest za mały ... możliwe, że od 21 lat ? Jeżeli jest to w stanach to raczej tak
Pokazuje, że nie mój wiek jest za mały ... możliwe, że od 21 lat ? Jeżeli jest to w stanach to raczej tak
361 endriu Forum VIP Listopad 22, 2008 #26 ale zieja, moje promo a tylko ja nie dostałem kaski, hehe życzę wam powodzenia koledzy ????
408 shen Użytkownik Listopad 22, 2008 #27 wiecie jak tam wyplatami ? wyplacił ktos ? bo mam 30 $ i w ogóle na czata nie mogę się połączyć ? jakby ktoś coś wiedział to niech da znać ????
wiecie jak tam wyplatami ? wyplacił ktos ? bo mam 30 $ i w ogóle na czata nie mogę się połączyć ? jakby ktoś coś wiedział to niech da znać ????