>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Temat z analizami VII runda 2. Ekstraligi

B 136K

bartek2701

Mistrz Tour de Ski
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
Szczepaniak over 5,5 pkt @1,50 STS

Typ do dubelka, Mateusz jest w dobrej formie wczoraj dwucyfrówka, co prawda z osłabionym Ostrowem ale dzisiaj ustawiony pod 3, i pierwszy bieg z Lahtim a 4 z Zagarem ale 2 i 3 w parze z Madajem który jest tłem. I wydaje mi się że to właśnie w tych biegach jakieś ,,dwójki '' wpadną .Jeden bieg na juniora Poloni, Taki Brenan jest tez jest do objechania. Szczepaniak w przeszłości reprezentował również Polonię. Gospodarze są bardzo mocni ale dzisiaj liczę że trochę więcej pojeżdżą juniorzy i oszczedzą trochę ksiegową. I tym sposobem goście coś zapunktują. Myślę że Mateusz te 7 pkt dzisiaj zrobi.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2166
slomiany400 136,2K

slomiany400

Użytkownik
Szczepaniak over 5,5 pkt @1,50 STS
Siema Bartek, ładnie wczoraj Rudego w GP przeczytałeś.

Ja tutaj widzę tez kierunek Zagar over 6.5 pkt po 1.55 w fortunie zrezygnował z jazdy

Wczoraj mi uwalił fajny kupon, bo pojechał słabiutko, ale dzisiaj mu zaufam kolejny raz w 7 biegu ma Loktajewa i Kaia(który wracał z Manchesteru w nocy albo wraca aktualnie), tam szukam przynajmniej 2 pkt. Później jedzie 2 razy na Brenanna raz liczymy na to, ze go objedzie i w ostatnim przed nominowanymi na Buczkowskiego.

Ostatnia edycja:
unicaja 72,7K

unicaja

Użytkownik
Huckenbeck poniżej 10.5 @2,22 sts

Super kurs. Kai wczoraj i w piątek GP dzisiaj po długiej podróży mecz ligowy. Szykuje się pogrom i liczę na oddawanie biegów juniorom gdy wynik będzie już przesądzony. Na doparowych też coś może stracić

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1846
unicaja 72,7K

unicaja

Użytkownik
Przed chwilą dosłownie betfan dodał linie i tam Huckenbeck under 11.5 @1,85
Buczkowski under 11.5 @1,85
Argumenty takie same jak powyżej

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1393
S 100,7K

scrobek

Użytkownik
Huckenbeck poniżej 10.5 @2,22 sts

Super kurs. Kai wczoraj i w piątek GP dzisiaj po długiej podróży mecz ligowy. Szykuje się pogrom i liczę na oddawanie biegów juniorom gdy wynik będzie już przesądzony. Na doparowych też coś może stracić
Chciałem napisać to samo, dodam tylko, że B betfan linia 11,5 pkt. kurs 1,85

Otrzymane punkty reputacji: +152
B 136K

bartek2701

Mistrz Tour de Ski
Granie zawodników Poloni w dzisiejszym meczu moim zdaniem jest jak rzut monetą. Nikt nie wie kto i ile startów pojedzie. Powodzenia panowie.

Otrzymane punkty reputacji: +152
slomiany400 136,2K

slomiany400

Użytkownik
Kai wczoraj miał dzień konia, o mały włos i by nie był bezpośrednio w finale. Dwa ostatnie mecze to komplet punktów i mimo wysokich wyników nie było mowy o odpuszczaniu.

Linia 11.5 wygląda fajnie pod under, bo jedzie w 1 biegu i później dopiero w 7. Tor przez ten czas może się zmienić o 180 stopni

Ostatnia edycja:
A 570,2K

adams235

Znawca - Żużel
Ostatnio idzie bardzo średnio liczę dziś na przełamanie
M.Szczepaniak over 6.5 kurs 2.01Fortuna rano złapałem 5.5
Lahti under 8.5 kurs 1.6 Fortuna
B.Cook under 10.5 kurs 1.94 Fortuna
P.Wojdylo under 5.5 kurs 1.6 Fortuna

Tak to dziś widzę,ciekawie może być w Pile dziś bo myślę że każdy z seniorów pojedzie 4 biegi to taka ciekawostka jeśli chodzi o granie overów
Osobiście zaryzykowałem grubiej Seifert Salk under 11.5 kurs 1.75

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2172
Do góry Bottom