>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Victor Chandler 10$ FREE

P 0

piotrek198321

Użytkownik
1. http://www.vcpoker.com/ - ściągamy klienta pokera
2. otwieramy real money account
3. logujemy się, wybieramy zakładkę cashier potem promotions i wpisujemy kod: FREE10e

Konto wybieramy w $$$$$$$$$$$$$.

Kasa znajdzie się na kocie w przeciągu 72 h.

Po ugraniu 4000 Action Points dopiszą do 10$ kolejny bonus w wysokości 25$.

P 0

piotrek198321

Użytkownik
Mam ponad 15$ obróciłem już ponad 4 razy. Co do warunków nie mam pojęcia. Czekam na nową kartę i wtedy spróbuję wypłacić.

B 0

bartek9628

Użytkownik
jA ZLECIŁEM wypłatę 10$ na NETeller, a 7$ sobie zostawiłem, żeby mieć szansę na tego bonusa za 4000 action points i mi napisali painment succesfull. Zobaczymy co z tegop będzie.

lucek 250

lucek

Użytkownik
to jakbys mogl - daj znac czy kasa doszla - i ile razy zagrales i gdzie to sprawdzic - bo tez tam juz pare razy zagralem - z tym ze nie wiem czy moge to juz zabrac:/

Ewentualnie - jak Tobie sie uda - to zagram z toba przy stole i to przeggram - a ty to wyplacisz i sie jakos dogadamy ????

bokserbks 0

bokserbks

Użytkownik
nie da rady jakos obejsc systemu i zalozyc drugie konto na real moneys? bo wyskakuje mi komunikat, ze na tym komputerze juz jest jedno zalozone na real moneys i sie nie da, odinstalowanie, wywalenie z rejestru i zmiana ip ni nie daje ;s.

5 0

5k0cz3k

Użytkownik
da zrob format i da rade ale to juz jest oszustwo a tylko Polacy sa tacy przebiegli ze zakladaja po 15 kont na cala rodzine nic dziwnego ze potem nam promocje zamykaja

rooni 135

rooni

Forum VIP
Muszę dokonac dyspozytu żeby dostac bonus?? Bo promotion code jest dyspozycie, gdzie trzeba zarejstrować karte kredytową.

Do góry Bottom